Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 serbest piyasada olduğumuz için herkes ağzına geleni söylüyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 1 kutu malbuş + dürüme 500 lira istiyorum lan, nasılsa satarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 o istediği fiyata koyabiliyorsa burdaki herkeste istediği yorumu yapabilir. sıkıntı yok yani. ama adam daha koyduğu fiyatı savunmuyo ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 neutrino said: 1 kutu malbuş + dürüme 500 lira istiyorum lan, nasılsa satarım. Pazarlık payın var mı? Mesela 15 nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Moustan çok Transformersa benziyor bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Freemium temsili http://goo.gl/Znvze5 @mokoko Ne yazayım daha anlamadım ki. Almak isteyen gelir pazarlık yapar anlaşırsak alır yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 sub yapma! adam gider sahibindene koyar, dh a koyar istediği fiyata ama, patiye indirimli koyar. olayımız bu bizim. aletin hakkı neyse o paraya satarız, alırız amk aksini yapmaya çalışınca da kazıklamaya çalışmak gibi hissedilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Baggio said: neutrino said: 1 kutu malbuş + dürüme 500 lira istiyorum lan, nasılsa satarım. Pazarlık payın var mı? Mesela 15 nasıl? Birisi gelir belki 400 verir alır gider diye bekliyorum sldfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 söyleyemez işte öyle herkes ağzına geleni.. sen gidipte sokakta sahte çantayı 250 liraya okutmaya çalışan adama laf söylüyormusun? veya 1 çayı 15 liraya satan otele laf ediyormusun? ayrıca adam da güzel açıklıyor kendini , 0 ürün garantili diyor , 375 fiyatı ama pazarlık yaparız diyor. çok abartıyorsunuz olayları çok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Burası sokak mı? ufak bir community Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 sub'ın alt acc bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 abi şu önceki sayfalardan birinde baggio yazmıştı sanırım bişi. dur bulucam onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 ben laf ediyorum. baska yerde ayni mali 30$ ucuza satiyolarsa ayni sekilde soyluyorum. cevap veremezse, bu adam gibi sacmalarsa cikip gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Baggio said: Aynı anda aldığı klavye ve fareyi aynı anda bozuyor, ikisine de ürün değişimi yapılıyor. Bu kadar tesadüf fazla, teknik serviste tanıdığı falan vardır büyük ihtimal. Neyse onu geçtik, sonra 10 ay garantiyi "1 yıla yakın" diye yuvarlayıp sıfır fiyatına yaslamaya çalışıyor. Tepki gelince de "he he her yerde böyle yapıonuz dimi SUSUN DA İKİ ADAM KAZIKLAYALIM" diye triplere giriyor. Yarın falan gelir "forum dışı satıldı kaçıranlar üzülsün euhe" diye kendini tatmin eder gider, geçen sefer de öyle yapmış. Kaba, tok, çocuk satıcı. Lakin tek sorum var, diğer topakta da sordum; Herhangi bir mağazaya gidip (ki bu kazıkçının önde gideni D&R) AYNI FİYATA İKİ SENE GARANTİLİ alabileceğin bir şeyi, internetteki kaba saba çocuksu bir tok satıcıdan 10 ay garantisi kalmış haliyle alır mısın sen olsan? Yani cidden alır mısın? diğer başlığına yazmış baggio. aynı şey 2 topictede var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 yok benle alakası , ben sadece eğer kazıkladığını düşünüosanız gerçek fiyatı şu , bence yüksek fiyat filan yazarsınız.. adamı yerin dibine sokmuşsunuz abi , söylemedik şey bırakmamışsınız.. beğenmediğiniz DH haberdeki adamlar bile gerektiği gibi yaklaşmış , fiyatı yüksek bu fiyata anca sahibinden de satarsın demiş susmuş.. siz nah işaretleri , gif ler , adamı ezmeye çalışmalar.. ben ona takıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 "Tatar Ramazan" said: Burası sokak mı? ufak bir community gerçi sub hamit topağıyla paticiğe olan güvenini kaybetmiş olabilir. ekşiye falan taşınması hiç hoş değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 abi hakikaten bi ürün pahalı gelince utanıyor musunuz siz mağazada aklınızdaki fiyata uymuyor diye? kendinizi almak zorunda mı hissediyorsunuz? bir de burası 2. el alanı olan sosyal bir topluluk hepimiz bir paylaşım için burdayız, lan yolda benim arkadaşıma biri gelip 300 tl lik parfümü 295 tl ye satıyorum haberin olsun dese susacak mıyım sanıyorsunuz sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 KillJoy said: "Tatar Ramazan" said: Burası sokak mı? ufak bir community gerçi sub hamit topağıyla paticiğe olan güvenini kaybetmiş olabilir. ekşiye falan taşınması hiç hoş değil.. bu arada içimden bir ses taşıyan arkadaşı bulmaya yakınız diyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 suBzer0 said: yok benle alakası , ben sadece eğer kazıkladığını düşünüosanız gerçek fiyatı şu , bence yüksek fiyat filan yazarsınız.. adamı yerin dibine sokmuşsunuz abi , söylemedik şey bırakmamışsınız.. beğenmediğiniz DH haberdeki adamlar bile gerektiği gibi yaklaşmış , fiyatı yüksek bu fiyata anca sahibinden de satarsın demiş susmuş.. siz nah işaretleri , gif ler , adamı ezmeye çalışmalar.. ben ona takıldım. burası daha samimi işte. orada herkes içinden nah çekerken biz gerçeği yansıtıyoruz. ikiyüzlülük yok. burada göte göt denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 göt ne güzel kelime lan bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 tepkiler sert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 suBzer0 said: söyleyemez işte öyle herkes ağzına geleni.. sen gidipte sokakta sahte çantayı 250 liraya okutmaya çalışan adama laf söylüyormusun? veya 1 çayı 15 liraya satan otele laf ediyormusun? ayrıca adam da güzel açıklıyor kendini , 0 ürün garantili diyor , 375 fiyatı ama pazarlık yaparız diyor. çok abartıyorsunuz olayları çok:) söylemiyor musun sen? 1 tl lik çayı 15 e satan yere gittiğinde "oha içinde altın mı var?" demio musun? ya da başta niye gidiosun abi çayı 15 e satan yere fln? yüksek fiyata yüksek deriz. burada op un sorunu nasıl dendiği sanırım. zira ben de yüksek dedim ki yüksek. nedenini de yazdım. bilmediğim adamdan "sıfır" dediği ürüne güvenip 375 lira vereceğime (veya pazarlık edeceğime) gidip 450 lirayı 9 a böldürür aral dan alırım garantim de 11 ay değil 2 yıl olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 pahalıya satana laf söylemeyendedir sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 garibim fiyatlamayı öğrenememiş şu yaşında sıfır bile satıyor olsan bir farkın olması gerek, aynı fiyata alacak olduktan sonra gider büyük marketlerden alır, senden niye alsın, ne olduğun belirsiz bir tipsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 bir de burda soyle bir fark var, adam dukkani acmis sen gidip fiyat sormuyorsun. oyle olsa bile sktr adam mi kiyorsun diyip cikarsin da, burda millet eski kitaplarini, eski kullanmadigi esyalarini falan birbirine sorunsuz problemsiz sattigi communityde adam gelip tamamen ticari amacla yuksek fiyatla mal satmaya calisiyor. bir de yalan soyleyerek, hem klavye hem mouse ayni anda bozulmus da garantiden yenisi gelmis de bilmemne. gordugu tepki gayet yerinde. "bu fiyatla bunu burda satamazsin, git baskasini kazikla" lafinin paticik versiyonu. disarda da x fiyat yerine x+10 fiyata satmaya calisan adama lafinizi edin. utanmayin. siz soyleyin, o fiyati veren utansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar