Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 ha pardon. almis kirmis sonra degistirip yenisi satmak istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 bu arada donanımda bile 250 ye gitmiş 3 aylık mouse daha mart ayında peheee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 @Dworgian Teşekkür ederim. Tek adam gibi adam yorum senin şu konuda. Almak isteyen varsa pazarlık yapılır zaten. D&R indirim yaptığı için fiyatlar bu düzeyde. Nasıl olsa yakında o indirim de bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 almak isteyen pazarlık zaten yapar ne demek ya sen kendini çok akıllı zannediyorsun ya da insanları aptal sanıyorsun sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Açılın , forumun elite abisi geldi. Bir konudan 10 kişinin karakter analizini yapar ayık olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 antalyalı esnaf mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Trabzonlu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Kayseri!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 birde patideki bu bölümde herkes hakkıyla alışveriş yapar, benim gördüğüm bu - genellikle - satıcı hakkı olan fiyatı yazar, alıcı hakkını verir. hatta, çoğu zaman çok ucuza verir satıcı, çünkü insanlar birbirine güvenir, hızlı alışveriş olur vs.. eğer adam kazıklamaksa derdiniz, gidiniz dh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 DH bile almamış adamı, "kardeş sen bu paraya anca Sahibinden'de falan enayi bulursun" demiş. http://forum.donanimhaber.com/m_95404363/f_//tm.htm#95404363 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Freemium said: Kaç gündür burada ilan açmıyordum. Çok eski bir ilanımda aynı olayı yaşadaığım için. Yıllar geçiyor ama insanlar değişmiyor işte. Eminim o hareketi ürün fiyatının yüksek geldiği diğer marketlerde de satış elemanına yapıyorsundur. ( İçimden bir ses "Şeyy biz dönüşte uğrarız yine." dediğini söylüyor ama neyse.) "oha bu ney ayıp kardeşim zümrütten mi yapılıyor bunun aksamı" gibi laflar kuruyorum. ki mediamarkt'ta pazarlık yapmayı denemiş adamım. sonuçta yazın fırına domates biber gönderen, plazaya kiloyla çiğköfte söyleyip öğlen arasında ya da wow'daki ah'yi kontrol ederken o çiğköfteyi kokuta kokuta yiyen bir insanım. daha anlatiyim mi? esnaf kafalı adamım lan ben. o yüzden yani ben söylerim. gel söyleyim gel yanaş... gel gel. KİMİ ÖPÜYON HAYVAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Baggio said: DH bile almamış adamı, "kardeş sen bu paraya anca Sahibinden'de falan enayi bulursun" demiş. http://forum.donanimhaber.com/m_95404363/f_//tm.htm#95404363 fsadfsdsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 bildiğin pazartesi sendromunu atlattık sayende, eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Baggio said: DH bile almamış adamı, "kardeş sen bu paraya anca Sahibinden'de falan enayi bulursun" demiş. http://forum.donanimhaber.com/m_95404363/f_//tm.htm#95404363 baya kibar ama orda Takas düşünmüyorum , teşekkür ederim. adsadasfasdasdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 İşte Dh ın güzel yanı bu. Adamlar geliyor trolluyor , 1 şikayete çiziyorlar. Dingonun ahırı gibi değil yani. Dingo kim tanımıyorum ama ahırın yerini kesinlikle biliyorum. Biraz kırbaç şart bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Liebe said: Baggio said: DH bile almamış adamı, "kardeş sen bu paraya anca Sahibinden'de falan enayi bulursun" demiş. http://forum.donanimhaber.com/m_95404363/f_//tm.htm#95404363 baya kibar ama orda Takas düşünmüyorum , teşekkür ederim. adsadasfasdasdasdas Adamına göre muamele diye birşey duydun mu hayatında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 sosyal masaj da verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 dingo: osmanlı zamanında ulaşım at arabalarıyla olduğu için taksim meydanında çok meşhur atlar için konaklama ağırı olan birisi. Freemium said: İşte Dh ın güzel yanı bu. Adamlar geliyor trolluyor , 1 şikayete çiziyorlar. Dingonun ahırı gibi değil yani. Dingo kim tanımıyorum ama ahırın yerini kesinlikle biliyorum. Biraz kırbaç şart bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 gereksiz şeyler yapıyorsunuz abi.. demişsiniz ki ürün sıfırı ile aynı fiyat falan filan.. ya ticaret bilmiyorsunuz yada esnaflık görmediniz hiç.. Adam fiyatı vermiş , buraya özellikle vermişti millet pazarlık etsin diye.. sen teknosada filan pazarlık edemezsin sonuçta. birisi gelir , 300 lira filan verir alır bence ürünü.. burda önemli olan ürün 0 mı değil mi arkadaşla o güven ortamını oluşturmak.. yani öyle inanılmaz tesbitlerde bulunmuş gibi aslı şu kadar gerçeği şu kadar triplerine gerek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Seele said: sosyal masaj da verdi. Nasıl o, happy endingli mi, public mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 duymuş olmalıyım o yüzden burda insan kazıklamaya geldiği bariz belli olan senin gibi biriyle bu şekilde muhattap oluyorum. sorulara tek kelime cevap verme, "bu ürün zaten satılacak siz yırtın kendinizi hehehe :) :) :): ) " yazan adamla nasıl muhattap olacağım bey mi diyeyim sana bir de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Baggio said: DH bile almamış adamı, "kardeş sen bu paraya anca Sahibinden'de falan enayi bulursun" demiş. http://forum.donanimhaber.com/m_95404363/f_//tm.htm#95404363 ahahaha paticiği seviyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Güzel müzel diyon da, onların bize tek farkı güzel basmışlar tekmeyi. biz en azından daha doğalız. (yiğit özgür'ün http://www.google.com.tr/url?q=http://www.uludagsozluk.com/k/argo-konusan-esnafin-daha-samimi-gelmesi/&sa=U&ei=O_f6U5vZI6Wp7AbR7IDIDg&ved=0CBQQ9QEwAA&usg=AFQjCNGkfuZbgwQkCldbBoejChl76nYsxg şu karikatürünü biri koysun ya, adliyeden erişilmiyor şimdi.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 abi adamın avukatı gibi oldum ama gerçekten hayret ediyorum bazı yorumlara.. adam kazıklamak için gelmişsin filan denmiş , serbest piyasadayız abi herkes istediği fiyata istediği şeyi satar şaka mı yapıosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar