Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Aslında biyik balon falan olsa şöyle güzel bir abiler tayfası yakalasam güzel okutulabilecek bir domain fakat hiç öyle çevre yok ki bir ömür onlara küfür ederek geçirdiğimden çevremde bi tane hülooğğ bulunmuyor doğal olarak o yüzden kime nasıl satılır bilemedim. Şimdi böyle bir siteyi nasıl pazarlar nasıl ve kime satarım bilmiyorum , burada satamayacağımdan baya eminim malum sitenin genel siyasi duruşu ve fakat nolur nolmaz buraya yaziim bi de sizden tavsiye aliim nasıl satabilirim bunu diye soriim dedim. Fena durmuyor isim bi ara bunlar dolanıyodu hepimiz erdoğanız diye slogan olarak yedirilebilir , aslında bilale bir ulaşsam , o kalan 30 milyoncuğu bana ver bak babana hediye yaparsın bunu falan dicem ama açmıyo telefonlarımı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 beygirgucu.com'u satiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 biraz bekle, tayyipe karşı bir indirme girişimi falan oldu mu sürersin piyasaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 İşte bunun piyasası ne ki :D piyasası nerede bunun :D Hayır biri beni maklubeli sohbete davet etse muhabbetini açıcam ama tabii çağırmıyor kimse öyle ortamlara zira yok o ortam. Ahh ahh akpli olsam varya iyi para kırardım şundan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Saygisiz adam, nasil hepimiz Erdogan oluruz! O siradan birimi, O yuce!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Biz erdoğan olmayıdabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Mağdur olursa satacak ortam olursa satarsın, şu an zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 hepimize erdogan olsa daha şık olurmuş sadasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 dur ben bi istihareye yatayım ne yapabilirim bu domainle diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 bizide dolandıracan mı haha - https://bitcointalk.org/index.php?action=trust;u=98536 - https://bitcointalk.org/index.php?topic=754851.new;boardseen#new Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 twitter dan bi hepimiz erdoğanız kampanyası başlatman gerekebilir. bunun içinde yargılanıp içeri falan atarlarsa ya da biri adamı mağdur ederse es kaza, senin site pik yapar. ev, villa karşılığı satarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 vay çakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 hepinizbilalsiniz.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 oo yıllardır beklediğim domain, hemen 3 tirilyar milyor bin tele dolar kök beş çarpı cos(365) vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 bombilo said: bizide dolandıracan mı haha - https://bitcointalk.org/index.php?action=trust;u=98536 - https://bitcointalk.org/index.php?topic=754851.new;boardseen#newahahahahaha. baba parasiyla evlenip dugun yaptigi yetmemis bi de ustune milletin parasini cukkalamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 sozundendonenibibiktir.com'u satıyorum bende ilgilenir misin? adam bide utanmadan yazmış borç aldım, kumar oynadım kaybettim iksdee sen bence o domaini tepe tepe kullan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 mithatın bi de ps2 mi ne satışı var. anlaşıp sonra caymıştı galiba asdgfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar