Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zoe Quinn Olayları ve GamerGate

SenariouS

Öne çıkan mesajlar

battalfeyıl4 başlıkları 3500 mesaj, 3 ve daha eskilerini aratıp bakamayacağım şimdi de çok sayıda forum üyesini ilgilendirdiği belli dice oyunlarının.

avellone, cain filan bir videosuna bakar anita'nın şu şekilde:
http://altiniciziyorum.com/wp-content/uploads/368.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Holiday 2015 Battlefront, Holiday 2016 BF5 zaten EA forecastine gore, ME2'ye tarih bile vermediler daha. DICE yine day 1 beta testi yaptirirken millet mal gibi alicak oyunlarini np, bir sey degismez heh

ME zaten satmadi, genel olarak action adventure'a cevirecez demelerini hic sasirtici bulmuyorum, parkour yerine shooting'e onem verip mass market appeal derken yine patlar oyun iste, anita onu da oynayamaz heh
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Colbert akilli adam tamamen borazanlik yaparsa tepki cekebilecegini biliyor aralara bir iki gamerlari avutacak sey eklemis. Ben genel tondan, bolumun bitisindeki feminist geyigine destegin cok daha bariz oldugunu soyluyorum. Oyun soruyor ama sonra olayi "o zaman konusmayacaksin" a degil "thats not the point" e bagliyorlar vs
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.motherjones.com/riff/2009/04/conservatives-think-colbert-serious

said:
...According to an Ohio State University study, The Colbert Report is like a political Rorschach text, and you see what you want to see in it...

Colbert'i White House Correspondent Dinner'a cagiranlar aramizda anlasilan hehe
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Bu muhabbet çok uzadı ve çok sıktı ya. Erkek egemen bir alan olduğu doğru. Dolayısıyla kadınlar işi daha zor o da bariz. Bu eleştiri getiren insanların (kadınların) tehdit almadıklarını söylemek zaten mallık olur. Ama nedir bu her bi halta kulp bulup misogyny etiketi yapıştırma furyası. Muhalefet olmak için muhalefetlik yapmak çok sıkıcı ve cahilce gerçekten. Oyunların çoğu sexist ögeler içeriyor tamam. Ama düzeltmek için getirilen öneriler de odadaki fili göstermekten daha öteye gitmiyor ve akıllıca değil yani. Oyunların womenfriendly olmasını istemek bile kendi içinde sexism. İçim şişti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...