Cons Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 got oldunuzmu yemedik iste yemedik yemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 zamaninda bi esseklik yapip "hamsi tava" dedim diye 3 ay ceza almistim; hadi o neyse de surda adamlarin sayfalardir yaptigi seviyesizlige seyirci kalmak da guzel kafa cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Biliç şu mac klubede olsa suan kurada rakipler kim ona bakiyorduk CL icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Sky da şu anda ingilizler arsenal iyi yırttı 1 değil 2 penaltı verilmedi diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 applev0dka said: Biliç şu mac klubede olsa suan kurada rakipler kim ona bakiyorduk CL icin ahahahahahahagaghaabahahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 manve said: zamaninda bi esseklik yapip "hamsi tava" dedim diye 3 ay ceza almistim; hadi o neyse de surda adamlarin sayfalardir yaptigi seviyesizlige seyirci kalmak da guzel kafa cidden. bana kuş beyinli salak diyen adama sadece "aglama" dedim diye 30 gün yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Cons said: besiktasi avrupadaki zaferinden dolayi kutlarim Annen yanımda oda kutluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 yabancilar cidden o kadar iyiki hepsi hatasiz oynuyo nerdeyse ama yerlilerde bi o kadar kotu ya olcay ooguzhan bu kadarmi sisirme topcular olur ya torenin top ayagina yapismis sanki birakmak bilmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 this is paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Abartmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 redknapp mustafa'nın pozisyonu için penaltı + kırmızı demiş sanırım diğer pozisyonda da dokunmuş wilshere ben emin değilim çünkü bok gibi seyrettim dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 amma agladiniz yahu seviyesizlik dedigin 10 kisi arsenale 2 mac 1 gol atamadin ZAAA mi? ergenlere bak hele harbiden samp liginde oynayacaginiz mi dusundunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 dahi anlamındaki de da ayrı yazilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Darksun said: Sky da şu anda ingilizler arsenal iyi yırttı 1 değil 2 penaltı verilmedi diyorlar. eger 3. havalimani yapilirsa bu sonumuz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 takim iyi yau olsa hesap ustune gelen beles tatli olurdu bu tur, olmadi. saglik olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 applev0dka said: dahi anlamındaki de da ayrı yazilir cok failsin. sunu bile bilmiyorsun. bir de TDK geciniyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 tatar bence git konuş abi, aynı şeyi 87. kez yazışın asdf bjkye yazık oldu ilk maçta atıcaktın işte, o olcayın kaçırdığı falan akıllara zarar şu maçları izledikten sonra keşke bjk direk gitseydi diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Şöyle bir şey var; Yönetimde taraftar gibi düşünürse BJK beklediği başarının çok altında kalır yalnız. Arsenal'e böyle oynadıysak ligi süpürür, uefa'da ezer geçeriz dersen hüsran olur. Çok net "iş bitirici" futbolcu lazım BJK ye. Evet çok koşuyor, düzeni çok iyi ama o çerçeveye girmediği zaman top hiç bir anlamı kalmıyor bu futbolun. GS Bu tarz CL maçlarında çok yüksek motive ile oynuyorsun. GS de Emirates kupası + süper kupa + CL gruptan çıktı ama ligde tırt. Maratonu başlayıp Gaziantep, Manisa, Rize ye gittiğin zaman bu futboldan eser kalmayacak. Sakatlık + olası saha kapanmalarınıda eklediğin zaman çok farklı fotoğraf çıkar ortaya. Yönetim paraya kıyacak biraz. not: şuan ntv'de Mete Vardar ilk cümlesi "Bugün hakeme karşıda oynadık malesef" çüş lan. Son zamanların en iyi hakem performansıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 adam fizban a yazdığımı bile üstüne alınıyor. sevgi eksikliği mi çekiyor hayatında nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Ondan dedim yarın Orman ın ilk açıklaması : Transferden vazgeçtik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 yazık oldu oynayan her oyuncuyu tebrik ediyorum hata yaptılar denediler yada denemediler faln ama oyunda en azından bir plan bir amac vardı.Kura cekildiginde içerde dısarda 2-3 farkla yeniliriz diyorduk.Ama suan turu kacırdıgımız için uzuluyoruz.Tek sıkıntım fikret orman Arsenal ile aramızda bir parmak fark vardı.Tore onceden bitirilse takım ile calıssa yada onceden bir sag bek yada orta saha alınsa o bir parmaklık fark kapanabilirdi.Yaptıgın 3 kurus hesap surda kim bilir nelere mal oldu.Saglık olsun gaza gelmesinler ligde işin ucunu saglam tutsunlar dilegiyle . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 adamlar forvetsiz yendi yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 he cnm he hadi hadi uza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 3m dolar komidinin üzerinde. biz zengin takımız 100 dolar bırakmayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Dat butthurt. Dat feeling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar