Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ş.L Play-Off : Arsenal - Beşiktaş | 27 Ağustos Çarşamba - 21.45

Llama

Öne çıkan mesajlar

Şöyle bir şey var;

Yönetimde taraftar gibi düşünürse BJK beklediği başarının çok altında kalır yalnız. Arsenal'e böyle oynadıysak ligi süpürür, uefa'da ezer geçeriz dersen hüsran olur. Çok net "iş bitirici" futbolcu lazım BJK ye. Evet çok koşuyor, düzeni çok iyi ama o çerçeveye girmediği zaman top hiç bir anlamı kalmıyor bu futbolun. GS

Bu tarz CL maçlarında çok yüksek motive ile oynuyorsun. GS de Emirates kupası + süper kupa + CL gruptan çıktı ama ligde tırt. Maratonu başlayıp Gaziantep, Manisa, Rize ye gittiğin zaman bu futboldan eser kalmayacak. Sakatlık + olası saha kapanmalarınıda eklediğin zaman çok farklı fotoğraf çıkar ortaya. Yönetim paraya kıyacak biraz.

not: şuan ntv'de Mete Vardar ilk cümlesi "Bugün hakeme karşıda oynadık malesef" çüş lan. Son zamanların en iyi hakem performansıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

yazık oldu oynayan her oyuncuyu tebrik ediyorum hata yaptılar denediler yada denemediler faln ama oyunda en azından bir plan bir amac vardı.Kura cekildiginde içerde dısarda 2-3 farkla yeniliriz diyorduk.Ama suan turu kacırdıgımız için uzuluyoruz.Tek sıkıntım fikret orman Arsenal ile aramızda bir parmak fark vardı.Tore onceden bitirilse takım ile calıssa yada onceden bir sag bek yada orta saha alınsa o bir parmaklık fark kapanabilirdi.Yaptıgın 3 kurus hesap surda kim bilir nelere mal oldu.Saglık olsun gaza gelmesinler ligde işin ucunu saglam tutsunlar dilegiyle .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...