Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ş.L Play-Off : Arsenal - Beşiktaş | 27 Ağustos Çarşamba - 21.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arteta yok, Ramsey yok. Orta saha kurgusu ve rotasyonu resmen bitti adamlar da afasdsd

Mesut rövanşta kesin oynuyor ama tek başına hiçbir şey yapamaz. Arkasında overrated Wilshere ve Flamini / Rosicky ikilisinden biri olacak. İkisi de aşırı formsuz, zaten formda olsalar da ne Rosicky eskisi gibi efektif bir oyuncu ne de Flamini hücumda sırtlayabilecek bir adam.

Olay yine Sanchez'in ayağına bakacak. Olursa bir şeyler ondan gelir ya da yine Chamberlain'den kimse tutmaz vs...

İşte geri zekalı yönetim adam gibi transfer yapsaydı belki şuan 50-50'nin üstüne bile şansımız vardı. Şimdi direkt 60-40 falan, Wenger ve deplasman yüzünden o 40'ta...

Akıllı oynarsak böyle deplasman golüne falan koyarız ya. Bu sakatlık ve kart mükemmel oldu.
Mesaj tarihi:
takımda sag bek yok diger macta bilicde olmıcak normalde td olmaması cok etkilemez ama bizim takımda adamın etkisi cok bariz atiba olacak en azından deplasman olacak onunda etkisi cok fazla olacaktır artısı eksi kestirmek zor ama en nihayetinde sadece bir mac kaldı ve durum hala berabere
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Arteta yok, Ramsey yok. Orta saha kurgusu ve rotasyonu resmen bitti adamlar da afasdsd

Mesut rövanşta kesin oynuyor ama tek başına hiçbir şey yapamaz. Arkasında overrated Wilshere ve Flamini / Rosicky ikilisinden biri olacak. İkisi de aşırı formsuz, zaten formda olsalar da ne Rosicky eskisi gibi efektif bir oyuncu ne de Flamini hücumda sırtlayabilecek bir adam.

Olay yine Sanchez'in ayağına bakacak. Olursa bir şeyler ondan gelir ya da yine Chamberlain'den kimse tutmaz vs...

İşte geri zekalı yönetim adam gibi transfer yapsaydı belki şuan 50-50'nin üstüne bile şansımız vardı. Şimdi direkt 60-40 falan, Wenger ve deplasman yüzünden o 40'ta...

Akıllı oynarsak böyle deplasman golüne falan koyarız ya. Bu sakatlık ve kart mükemmel oldu.

Biliyorum çok etkileyiciydi İstanbul'daki futbol fakat Londra'ya %60'a 40 hiçbir takım gidemez bu ülkeden. Sanchez daha ne zaman geldi ki ayağına bakacak abi? Arsenal zaten geçen sene belli düşüşler dışında şampiyonluğu kovalayan bir takımdı. Cazorla-Giroud-Oxlade çıksın hatta Alexis daha alışamadı. Stoper ikilisi ideale dönecek, solda Gibbs oynayacak. Mesut dönüyor. Flamini dediğin sizin Atiba'nın Arsenal modülü, gayet yararlı. Demba Ba 2 tane soksaydı kafa rahattı ama elendiniz muhtemelen, büyük şanssızlık ciddi
Mesaj tarihi:
Zaten elendik büyük ihtimal aksi büyük beklentim yokta 60-40 iyidir. Umutsuz gitmiyorum çünkü ve bizimkiler bayağı bir gazla gidecek, Arsenal'in her zaman yaptığı son kelebek dokunuşunu yapmak bu tip turlarda ona izin vermedik mi zaten bir şekilde tur atlama şansı doğuyor. Zaten iyi oynuyoruz, aynı oyunu tekrar etmemek için sebep yok. Deplasman vs. büyük etken ama doğruya doğru...

Arsenal şampiyonluğa oynayan takım değil bu arada yapma etme asdfs İyi dönemleri oluyor da olabilecekleri maks konum lig 3.sü falan olmak. Daha her sene son iki yıldaki gibi takviyeler yaparlarsa tamamdır ama şu haliyle 3. olsalar öpüp başlarına koysunlar. Geçen yıl MANU, ondan önce de Everton'a dua etsinler ŞL'ye bizi gönderdikleri için diye...

Arsenal EPL şartlarında net baş altı takım, hatta Avrupa futbolunda da öyle. Wenger ve sempatik bazı oyunları fark yaratıyor sadece o kadar. Geçen yılın Liverpool'undan farkı yok. Liverpool ama mesela üstüne bayağı koydu, Arsenal de o da yok.

60-40 idealdir.

Arsenal'in orta saha kurgusu çok keskin çünkü, formsuzluk veya sakatlıkta direkt yok oluyorlar. Geçen yıl düşüşlerinin en büyük sebebi Mesut ve Ramsey'in form düşüklükleriydi. Ramsey'i yine kesebiliyorlar, Wilshere ile yedeklenebiliyor ama oyun kurucuları formsuz olunca gg...

Arsenal bir kere tamamiyle Arteta'nın ayağına bakıyor. Bullet sen daha iyi takip ediyorsun Mesut'a bile hazırlık paslarını veren isim Arteta. Ligde de onu kitleyen takımlar Arsenal'den genelde puan alabiliyor.

Arteta'nın yokluğu bu yüzden çok değerli, üstüne üstlük Ramsey ile de rotasyon imkanı dağılınca bayağı gidecekler. Ama işte Mertesacker'in dönecek olması kötü. Sağ bek Chambers bile stoperde alan bırakmadı, iki stopere karşı kontra yakalamamız çok zor olacak.
Mesaj tarihi:
Bu arada Gibbs'in dönüşü harbi kötü ama oldu ki Sanchez solda, Chamberlain sağda başlarsa daha da kötü olacak.

Sanchez'i ilk maç çok kullandılar, hep oradan geldiler ve hemen hemen hepte mesafeli savunma yüzünden iş yaptırttılar. Chamberlain girdikten sonra da tutamadık.

İkisi hızlıca iki kanattan işlerse BJK'nin işi fazlasıyla zor, orta sahanın dezavantajını hızlı oyunla ve bu tehditlerle bizi geriye tıkarak fazlasıyla kapatabilirler.
Mesaj tarihi:
olay tek maça inmiş , maç emirates'de, rakip arsenal ve ucunda şampiyonlar ligi var. eksiklerin olup olmaması da önemli değil.

beşiktaş'ın şansı yüzde 3. onu da 1903'den dolayı 3 yaptım yoksa 0 veya 1 şansı var. o da futbol mucizesi ihtimali sdfs.

bambaşka iki maç olur. burdaki futbol şaşırtmasın.
Mesaj tarihi:
Aslında olabilecek tek gerçek seçenekken Ruizi almıyor bekletiyor, sağbek almıyor bekletiyor, başkanınız bu kafayı değiştirmedikçe zor BJKnın işi.
Biliçin tribünde olması zaten işi bitirdi, takımdan daha önemli şu an Biliç BJKda, bu malzemeyi böyle Lucescu bile oynatamazdı, Biliç TRye gelmiş en kariyerli değil ama en iyi bikaç hocadan biri o kesin.
Mesaj tarihi:
Beşiktaş iyi takım.Ben bu maçın berabere biteceğini arkadaşlarla maç izlemeden önce söylemiltim.Deplasmandaki maçta da Arsenalin 2-1 veya 3-1 galibiyetini bekliyorum.Ne yazık ki rutin olarak nerdeyse her sezon en az çeyrek final yapan bir takımı kendi evinde safdışı bırakmak imkansıza yakın ama bu Beşiktaş,Avrupa liginde çok iş yapar...
  • Yeni Oluştur...