jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 müslüman olurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 tedaşa dilekçe yazıp, dedemin cv sini ekler, elektrik parası ödemeyeceğimi söylerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 dedemin kürt olduğunu öğrensem dedem kürt olmuş olurdu. hlldd derdim içimden kürt kanımı benimser gögüs kıllarımı sıvazlardım. sanki dedemizin ne halt olduğu belli de kürt olsa ne olurdu ne yapardık muhabbetleri. HEPİNİZ KÜRTSÜNÜZ UCUNDAN TATAVA YAPMAYIN, GÖGÜS KILLARINI SIVAZLAYIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 kırmançe zane derdim. hayır derse kürdanla kafasına yavaşça vururdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 ben bu forumda da ve toplumun %75 de, genetik olarak ırkçılık yapıldığını düşünmüyorum. eskilerden gelirsek yunalılar hakkında o kadar olumsuz düşünce kalmadı -ermeniler sağ olsun-, yunan dendiğinde vatandaşın kafasında öğretilmiş, kendi tecrübe etmediği bir şablon oluşuyor ama o kadar olumsuz değil... ermeni dendiğinde de vatandaşın kafasında kendi tecrübe etmediği ama öğretilmiş bir şablon oluşuyor ve bu son derece olumsuz oluyor, özellikle doğu bölgelerinde ve kürtler arasında, niyeyse artık :) ama kürt dendiği zaman, toplumun %95 nin tecrübelerine dayanarak oluşturdukları şablonlar var kafalarında ve bunları kullanarak yadırgıyorlar, geri kalan %5 de anca ege yörükleri ve karadeniz yayla ahalisi falandır... misal adam, damadının veya iş akadaşının kürt olduğunu öğrendiğinde askerde ki devreleri aklına geliyor veya mahallede gang leri gibi şeyler aklına geliyor ve doğal olarak adam belli bir olumsuz görüş oluşturuyor. çocuklarına da bu geçiyor ve o çocuklar askerde ve okulda, kendilerine anlatılanların eksiği var fazlası yok olduğunu görünce bu daha da artıyor.... kürler özelinde tc de mesele bu, misal bir ermeni görme ihtimaliniz düşüktür ve okulda, işte, askerde denk gelseniz bile oturup konuştuğunuzda "büyük ermenistanı kuracağız, nasıl koyduk size ama" falan diye zırvalayanına denk gelme ihtimaliniz daha da düşüktür. hal böyle olunca, atadan dolduruşa gelip ermeni şablonu oluşturan bir adam bile eğer biraz mantıklı biri ise kendisine öğretilen şeylerin doğru olmadığını düşünür... her fırsatı bulduğumda burada güya kürt haklarını savunan sözde sosyalist üyelere bu durumdan bahsetmeye çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 navyamphs said: tedaşa dilekçe yazıp, dedemin cv sini ekler, elektrik parası ödemeyeceğimi söylerdim Ahahahha güzel güldürdün panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 navyamphs said: tedaşa dilekçe yazıp, dedemin cv sini ekler, elektrik parası ödemeyeceğimi söylerdim ahahah dur lan bi tane de ben denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 dedemin kürt olduğunu öğrensem bu haberi midye yiyerek kutlardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 olmadı :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 ona küçük süprizler yapardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 ben dedelerimi hiç göremedim =/ bak hüzünlendim yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 anne tarafımdan 3 veya 4 nesil önceden bi araplık veya kürtlük var ama çıkaramıyorum ermenilik de olailbir.. abi anne taraım çok karışık lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Topic'e çok iyi ayar gelmiş yalnız. Kim yaptıysa bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 tebrikler doğru karar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 kim fixledi konuyu ahahah başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 ahahaah yeni başlıĞa göre cevap; çok şaşırırdım elim ayağım karışırdı sonra yardım istemek için paticiğe başlık açardım. WHATAP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 http://img.seosta.net/kitaplar/zeka-gelistiren-oyunlar.jpg şununla başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 ahahaha yeni hali daha içten olmuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 yuttum said: Gerizekalı olduğunuzu öğrenseydiniz napardınız yuttum said: Şu anda ne yapacağımı şaşırdım elim kolum birbirine girmiş durumda lütfen yardım edin. Çöpatminler çalışıyor (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paticik aradığı kanı buldu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 ooo ayar gelmiş alırım bir dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 slm op tanışalım http://www.ntvmsnbc.com/id/25033874/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 paticikte açılan topiclerin başlıklarını düzeltirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 dedemin kürt olduğunu öğrensem biji serok apo derdim gerizekalı olduğumu da asla öğrenemezdim çünkü gerizekalı olmuş olurdum ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar