yasarkemal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Bundan 5 sene önce cuma vakti birlikte namaza gidecektik, ben fazla önemsemedigimden bazen abdest almadan gidiyordum ama zorla götürdüğü için. Dükkan ile ev arası 5 dklık mesafe, dükkana geldi 'hadi namaza gidiyoruz,abdestin var mı?'dedi. Ben evet diye geçiştirdim hatta yalan söyleyip 'Eve cıkıp almıstım az önce' dedim. Yürüyerek gidiyoruz bana dedi,oğlum sen abdesti ne zaman aldın diyince, '40-50dk önce aldım' dedim ama(dükkan yakında oldugundan wc cıkıp kendisine görünmeden geri dükkana gelirdim) kapıyı sürgülediğini ve benim zili calmadıgımı söyledi ve olayı direk caktı, :D s.kt.r git dükkana beni bekle ağz.na sıc.cam namaz sonrası dediydi. Sonuc olarak ısrar etmedi bir daha götürmek için ama gidersek birlikte abdest alırdıyırdu. zorla beni müslüman yapamadılar,cünkü boy abdesti almaya üşeniyordum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 serin hikaye değilmiş meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 pederin namaz kılması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 allaha şükür öyle namaz falan kılan bir ailem olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Fistan said: pederin namaz kılması ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Baba o baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 pederden "ben de abdestsizim, hadi yiyişelim" demesini beklerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yasarkemal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Harbi peder lafını gavurlar bulmuş galiba,resmen buga yakalanmışım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 ya hayır abi böyle değil ya. bu değil. aradığım dram B U D E Ğ İ İ İ İ L hadi hikaye devam etsin ve baban seni taciz etmiş olsun. sonra sen bu olayı yıllarca herkesten sakla. bu sebepten aseksüel ol. bi kız sana aşık olsun. bigece evde kızla yalnızken kız seni ağız yoluyla tatmin etmeye çalıştığında senin kamış şarj etmesin. sonra kıza herşeyi anlat. kız seni psikoloğa götürsün. sen iyileş ve sana bunca iyiliği yapan o kızı aldat ve gel burda dert yanıyo ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 ibretlik paylaşım hacı abi ibret almak için tıklayın http://inciswf.com/1290153630.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 birader milletin kiz arkadasina whatsappden dick pick yollayan adamsin, biz napalim sana drama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yasarkemal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 diaboliq said: ya hayır abi böyle değil ya. bu değil. aradığım dram B U D E Ğ İ İ İ İ L hadi hikaye devam etsin ve baban seni taciz etmiş olsun. sonra sen bu olayı yıllarca herkesten sakla. bu sebepten aseksüel ol. bi kız sana aşık olsun. bigece evde kızla yalnızken kız seni ağız yoluyla tatmin etmeye çalıştığında senin kamış şarj etmesin. sonra kıza herşeyi anlat. kız seni psikoloğa götürsün. sen iyileş ve sana bunca iyiliği yapan o kızı aldat ve gel burda dert yanıyo ol. lan bu yaşanmış hikaye ne dramından bahsediyon sen,değişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 hadi bebeğim hadi biraz daha gayret göster. sen de taciz edilebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yasarkemal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 sana gerçek bir oay yazacagım diablo özelden atacagım ama, aramızda kalsın cidden gerçek :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 aha sevişcekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 beyler mevzu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Sen abdestsiz cumaya git bi de anlat alin bunu burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Ne okudum lan ben şimdi burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 vivavale said: ibretlik paylaşım hacı abi ibret almak için tıklayın http://inciswf.com/1290153630.swf ahaha süpermiş bu aldım ibretimi gidim bide abdest alim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 vivavale said: ibretlik paylaşım hacı abi ibret almak için tıklayın http://inciswf.com/1290153630.swf http://www.youtube.com/watch?v=a8c5wmeOL9o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 La ölüp gitseniz cenabet cenabet..Hiç mi rahatsız hissetmiyorsunuz kendinizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Seviştikten sonra duşa girmek mantıklı tabi terleme falan rahatsız eder de, masturbasyon sonrası niye duşa girilsin lan? Vücudundan sperm çıktı diye abdest alıyorsan işedikten sonra da alman lazım, farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 gaz çıkışında namaz abdestini refresh ettiren bir dinin atmık çıkışında boy abdesti aldırması normal. bunlar insanlar osurmasın, sevişmesin diye yapılan küçük trickler. islam kolaylık dinidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 sıcak suyla genital bölgeyi yıkamak kalan spermin ckmasına ve şeyinin rahatlamasına sebep oluyor diye okumuştum bi yerde, o yüzden duş alman daha sağlıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar