aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 gayet iyi bilinen mi? ulkenin 80%ine yer cekimini anlatamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 nazar mı fizik olayı? nasıl oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Yer bizi mi çekiyormuş şimdi? Ya hadi allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 ulan hadi yercekimi biraz karisikli, dunyanin duz oldugunu iddia eden adam var hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 negatif-pozitif enerji dengesi ile ilgili bir durumlar var gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 düz ama uzaktan yuvarlak görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 KuddusiMavra said: negatif-pozitif enerji dengesi ile ilgili bir durumlar var gibi geliyor negatif enerji... ANTİMADDE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 nazarla antimadde yapabiliyorsak cern'e falan gerek yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 bu arada yazmamısım önceden de Birşeyi hayal edersem gerçekleşmiyor, Kesinlikle hemde. O yüzden, sabahları gülerek uyanan ben, günlük hayatımda hep pesimist takılıorm :( yoksa kötü gidio herşey:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Nako said: Yer bizi mi çekiyormuş şimdi? Ya hadi allasen. uzun yıllar bilim dünyasına kabul ettirmeye çalıştığım gök itimi teorimi dinlemek ister misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 nası konu lan bu okudukça gülüyorum ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 aquila said: ulan hadi yercekimi biraz karisikli, dunyanin duz oldugunu iddia eden adam var hala. o amca beni benden aldı cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 aquila said: gayet iyi bilinen mi? ulkenin 80%ine yer cekimini anlatamazsin. Konuştuğu konuyu posta gazetesinden öğrenmemiş olan normal insanlardan bahsediyordum ._. Flassh said: nazar mı fizik olayı? nasıl oluyormuş Hayır ışığın kırınımı(ve bakınca başka bir şey bakmayınca başka bir şey görme olayı) gayet iyi bilinen büyücülüğe temel olmayan bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 lan bi dakka ya, ciddi ciddi nazara inanan mı var lan burada AHAHAHAHAHAHHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 quantumla açıklamaya çalışan bile oldu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 burca inananmaktan daha mantıklı nazar ya hiç değilse mavi göz falan güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 bazılarımızın "nazar" kavramının kafalarında yaptığı çağrışımların, kelime anlamını tam karşılamadığı fikri hasıl oldu, veya çok ucuz bir espri anlayışınız var... ayrıca nazarın şamanlık la ne alakası var? nazar ruhsal dünya ile alakalı bir durum mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Ne yaptık gençler? Yeterince dalga malzemesi çıkarıp güldük eğlendik mi akşam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Suark said: bu arada yazmamısım önceden de Birşeyi hayal edersem gerçekleşmiyor, Kesinlikle hemde. O yüzden, sabahları gülerek uyanan ben, günlük hayatımda hep pesimist takılıorm :( yoksa kötü gidio herşey:/ abi git baptise ol okudum bikaç postunu sen baya baya yıllarca cenabet takılmışsın çok kötü bi durum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 eski şamanistik inançlardan kendisi.ben inanıyorum nazara (negatif düşüncelerin olumsuz etkisi falanda diyebiliriz) zati pek güzel dinimiz islamda ordan burdan toplama bir din olduğu için islamda da olması şaşırtmasın kimseyi bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 dungeons & dragons bu konuya eğilmiş ve çözmüştü zamanında, http://ddowiki.com/images/Phiarlan_Mirror_Cloak.png herşeyin çözümü dungeons & dragons. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 he var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar