Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbulda yeni bir hayat kurmaya nereden başlanır?

Anhora

Öne çıkan mesajlar

Holy said:

canlı canlı ete mi vuracaz arapların önünde?

İyi vurursak bahşiş alacak mıyız?

Bahşiş varsa ben varım.

illa biz vuracak değliz işin profesyonelleri var menajerleri var uygun fiyata anlaşılacak, ha çok istersen sen de vurabilirsin ama yüzbinlerin önünde canlı yayın yapmaya hazır mısın? istediğin sanatçıyı da seçeriz gerekirse
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

abi benim live p0rn fikrim vardı ama insnalar "helal para değil" falan kafasıyla işe girişmedi.. elinde sermaye koyacak kar ortaklığı yapacak olan varsa gelsin.. araplardan çinililerden oluk oluk para akıtacaz dsürümden kazanaca şerefsiz olacaz adi olacaz orospuçocuğu oalcaz

abi benim de iş fikrim var

otoyıkamabarsekskokankılap
zengin piçleri oturup alkolunu vs içerken, camekanın içinde çıplak kızlar arabasını yıkayacak
Sosyal ağlarda paylaş

bugün eli yüzü düzgün (olmasa bile makyaj diye bir şey var) sektöre yeni atılmış ama silikon parasını henüz denkleştirememiş birini bulsak yeter bence, 200 $ kellebaşı kadın oyuncuya 75-80 $ da erkek oyuncuya veririz yada biz oynarız

esas kamera ışık mikrofon ve web alt yapısı para tutuyor :/ kodumun çocukları çok para istiyor.. avrupalı bulsak oyuncuları çekim ekibi avrupada ucuz oluyor.. çek polon slav bir şeyler ortaya karışlık
Sosyal ağlarda paylaş

jacabo said:

BabacumMostors said:

abi benim live p0rn fikrim vardı ama insnalar "helal para değil" falan kafasıyla işe girişmedi.. elinde sermaye koyacak kar ortaklığı yapacak olan varsa gelsin.. araplardan çinililerden oluk oluk para akıtacaz dsürümden kazanaca şerefsiz olacaz adi olacaz orospuçocuğu oalcaz

abi benim de iş fikrim var

otoyıkamabarsekskokankılap
zengin piçleri oturup alkolunu vs içerken, camekanın içinde çıplak kızlar arabasını yıkayacak

oto yıkama mafyası var lan :( o biraz zorlayabilir
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

sabah aklında olan şey bu muydu lan asfjhasgdhags
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...