Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

750 liraya şu ps3 alınır mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam patiler,

Ps3 slim kasa, kırılmış içinde 3-5 tane oyun var. Yanında 2 tane dualshock, 2 move, şarj istasyonu, 2 tüfek aparatı var. bi iki de kutulu oyun var killzone falan sanırım. Az kullanılmış, temiz, tanıdıktan.

Pahalı mı?
Mesaj tarihi:
Best buydan aksesuar fiyatlarina bak ordan alsan kaca mal olucagani dusun hepsini topla 750 den fazlaysa al:) kirilmis pslere oyunu 5tl ye atiyolarki ben internetten indiririm dersen beles ondan onlari pek katma hesaba
Mesaj tarihi:
ps3 deneyimin yoksa eğer oynanacak yığınla kaliteli oyun var, ama kırık ps3 ile o deneyimi yaşabilir misin emin değilim.

Yoksa alınmayacak cihaz değil, ben hala oyunları tükemetedim. ps4 aldınmı oyunları az ve çok pahalı, gidip her oyuna 150+TL vermek var işin içinde.
Mesaj tarihi:
Ps4 oyunlari 60 dolar, aralikta dunya kadar kaliteli oyunu olmus olacak. Ayrica amerikadan alma imkanin varsa 850 liraya falan geliyor.

Move vs. aparatlar sabah aksam kullanacagin seyler degil. Anca arkadaslar gelecek de bi kac oynayacaksiniz, kaldi ki 3 4 sefer sonrasi yine ifaya donersiniz :p

Su an ps3 almanin tek bahanesi eski yapimlari oynamamis olmak, Milyon tane kaliteli oyunu var. onun icin de 750 lira vermenin ve orj oyuna para bayilmanin anlami pek yok. Kirilmis bir makineyi 400 500e al gec.
Mesaj tarihi:
tambjk said:

ps3 deneyimin yoksa eğer oynanacak yığınla kaliteli oyun var, ama kırık ps3 ile o deneyimi yaşabilir misin emin değilim.

ps3de heavy rain, last of us falan oynarım diyorum işte, kırıkla niye oynanmaz? multiplayer oynama derdim yok pek_?
  • Yeni Oluştur...