Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Might & Magic Heroes 7

Komutan

Öne çıkan mesajlar

arcane said:

arayüz aşırı çirkin olmuş ama grafikler çok iyi duruyor. stil olarak III'ü andırdı.

Arayüz Heroes 6 nin nerdeyse 1 e 1 aynısı, alışınca göze fazla batmıyor.

Town ekranı çok hoşuma gitti,Homam 2 ve 3ü andırıyor.Savaş ekranındaki backgroundlarda baya hoş olmuş,yalnız o ok atma animasyonu nedir yav allah belalarını versin.
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:

arcane said:

arayüz aşırı çirkin olmuş ama grafikler çok iyi duruyor. stil olarak III'ü andırdı.

Town ekranı çok hoşuma gitti,Homam 2 ve 3ü andırıyor.Savaş ekranındaki backgroundlarda baya hoş olmuş,yalnız o ok atma animasyonu nedir yav allah belalarını versin.

heroes 6'nın düzeltilmiş hali gibi olacak ama

savaş haritasi hala cok kısa. ilk turnden meleeye giriyor ünitler hoş olmuyor

grafikler gerçekten çok iyi.

bir de talent sistemi olacak galiba : heroes 3 veya 5 aslinda en iyisi de 4 gibi (prestij classlı) bir hero sistemi şart. nese 6 irkla başlicaklar güzel olsun alalim.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

röportajı yapan adamın hayatında hiç homam oynanamı olması nası bir yalan ya da fail ya

Turn based oyunları seviyormuş birde, sanki çok alternatifi var ve heroes'a sıra gelmemiş o kadar zamandır :D

Oyuna gelirsek, seri ubisoft'a geçtiğinden beri oyun aşırı hantallaştı. Motoru beceremiyorlar bir türlü. Halbuki günümüz şartlarına uygun güzel grafikli izometrik bir heroes 2-3 remake bile yapılsa yeter. Erathia yok olduktan sonra ne bileyim lore olarakta içine çekemiyor beni. Gerçi eski homam ve mm serilerini oynarken daha gençtik, belki bununla alakalı olabilir bu durum.

Bakalım inşallah güzel olur bu oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:

arcane said:

Town ekranı 6 ile aynı gibi, sonradan patchle eklediler. Son zamanlarda oynamamış olanlar görmemiştir :D
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

fizban said:

kings bounty'nin yenisi nasıl ya? merak ettim ben de onu.

en son armored princess cikmisti sanirim onu oynamadim. The legend ilk oyunu tavsiye ederim cok sahane

Yok

Legends ilk oyun
Armored princes 2. oyun
Crossroads 3. oyun
Warriors of the north mu ne 4. oyun
Şimdide dark side 5. oyun

Hepsinin ara yüz ve grafikleri aynı , sadece üniteler ve combat sisteminde az farklılıklar var. Legends aşırı uzun bir oyun armored princess o kadar uzun değil. Ben ilk önce armored princess i aldım hoşuma gidince diğerlerini aldım ilk oyunu bitirene kadar çatladım 160 saat mi ne played im var, 3-4 defa baştan başlayıp bitiremeden ara verdiğim için. En son bayramda nihayet bitirdim legends bir daha oynamam kesinlikle :p
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

heroes un ek sıkıcı yanı köşe kapmacası bence, bilgisayar sürekli one way portaldan gelip yakalanacağını anlayınca portlayıp kaçıyor. Kings bounty de öyle bir dert yok.

heroesin en sıkıcı kısmı işsiz bilgisayarın 25 tane heroyla capture the flag oynaması
deathballı ile saga sola kaçıyo 3 peasent 2crossbowman li ordusuyla minelarımı captureluyo
en son sanırım minelara ordu bırakma gelmişti bu sebeple
Sosyal ağlarda paylaş

Eski heroeslarda öyle ya da böyle logistics/pathfing ile felan direk gidip yakalayabiliyorduk. Şimdi o kadar mesafeyi katedemiyorsunuz dibine de gelince hemen portlayıp kaçıyor. Ordunun bir kısmını ayırıp onla yakalarım dediğinizde de bu sefer sağlam bişi getirip yenilsede bayağı kayıp verdiriyor. Zaten orduyuda hileli topluyor :p
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Nekro said:

fizban said:

kings bounty'nin yenisi nasıl ya? merak ettim ben de onu.

en son armored princess cikmisti sanirim onu oynamadim. The legend ilk oyunu tavsiye ederim cok sahane

Yok

Legends ilk oyun
Armored princes 2. oyun
Crossroads 3. oyun
Warriors of the north mu ne 4. oyun
Şimdide dark side 5. oyun

Hepsinin ara yüz ve grafikleri aynı , sadece üniteler ve combat sisteminde az farklılıklar var. Legends aşırı uzun bir oyun armored princess o kadar uzun değil. Ben ilk önce armored princess i aldım hoşuma gidince diğerlerini aldım ilk oyunu bitirene kadar çatladım 160 saat mi ne played im var, 3-4 defa baştan başlayıp bitiremeden ara verdiğim için. En son bayramda nihayet bitirdim legends bir daha oynamam kesinlikle :p

Bende bitiremedim legends i acikcasi. En son dragonlarla savasmaya calisiyordum orda biraktim heralde bilmiyorum daha ne kadar gidiyor. 160 saat diyorsan baya var o zaman heheh
Sosyal ağlarda paylaş

Valla şu ana kadar gördüğüm en uzun oyun sanırım, sırf bitireyim artık diye hırs yaptımda öyle bitirdim. Haritaları temizleyip herşeyi yapmazsanızda bu seferde zorlanıyorsunuz.

Heroes un toplam saatide belki bu kadar edebilir tabi. Bunda o haritaya git geri gel ordu topla tekrar git felan bayağı zaman alıyor. Ünitelerde sınırlı her istediğinizi istediğiniz kadar da alamıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

John_Silver said:

dreagloth said:

röportajı yapan adamın hayatında hiç homam oynanamı olması nası bir yalan ya da fail ya

Turn based oyunları seviyormuş birde, sanki çok alternatifi var ve heroes'a sıra gelmemiş o kadar zamandır :D

Oyuna gelirsek, seri ubisoft'a geçtiğinden beri oyun aşırı hantallaştı. Motoru beceremiyorlar bir türlü. Halbuki günümüz şartlarına uygun güzel grafikli izometrik bir heroes 2-3 remake bile yapılsa yeter. Erathia yok olduktan sonra ne bileyim lore olarakta içine çekemiyor beni. Gerçi eski homam ve mm serilerini oynarken daha gençtik, belki bununla alakalı olabilir bu durum.

Bakalım inşallah güzel olur bu oyun.

lore çok vasat
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

turn based oyunda lore olcak diye bi şart yok ki
satrançta cok mu lore var
oynanabilirliği olsun dengeli olsun olay o

Hot seat oynarken lore önemli değil o kadar. Az örnek olarak eski serilerdeki o hero portlerindeki kısa hikayeleri, campaign gidişatı, h3 ten çıkıp mm7 ile dünyaya dalmak, hikayeyi yaşamak felan ayrıdı.

Bu yeni oyunda paul romero olmayacak deniyordu. Oyunun ruhuna bir darbede burdan gelebilir eğer olmazsa. Yanlıştır bu bilgi umarım
Sosyal ağlarda paylaş

4 kale açıklanmış (haven, academy, necropolis, stronghold). 5.hangisi olsun diye (sylvan&fortress) anket açmışlar. 6 ırk olacak ama tabi ubi bu, 6. ırkı expansionla iteleme işine girişir mi bilinmez. O da muhtemelen dungeon olur. H3 teki fortress konsepti geri gelse keşke. Ama yine fortress dwarf olacak gördüğüm kadarıyla.

Anket: https://mmh7.ubi.com/en/blog
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

BonePART said:

turn based oyunda lore olcak diye bi şart yok ki
satrançta cok mu lore var
oynanabilirliği olsun dengeli olsun olay o

mantığa bak ya ahaha. bu bölümde satranç kıyasları bitmeli sene 2014.

cok cılgın bi olay yaratmalarına gerek yok diyorum
kotuler var bide iyiler var savasuıyo bunnar diye yapsınnar duzgun olsunda oyun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...