Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süleyman Seba vefat etti.

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

BulletRide said:

applev0dka said:

stad toki, sponsor TT gsnin ne söz hakkı var ki :(

burda durum farklı, ayrıca olay yeni, Vodafone kabul etmemek gibi bir hataya düşmez, kazandıkları sempatiyi kaybetme riskine girmezler.

Tabi bizim yönetim adam gibi teklif sunarsa

Sahada, lig sonlarında ve derbilerde senelerdir gelen hezimetler TÖKÜ TÖKÜ diye çıkıyor bu arkadaştan.

Şurda ülkenin en güzel spor adamı vefat etmiş, tüm takım taraftarları yasta. Bir tane GS'li çıkıp dememiş stadın adı o olmaz diye, yapamazsınız diyen yok, hadi ben çıkıp söyleyeyim, Fiko'nun Vodafone'a stad adı değiştirtecek forsu falan yok. En fazla tribün veya giriş kapısına verilir ismi Seba Başkan'ın, maksimum jest bu endüstriyel futbolda malesef.

abi darilcak kizcak bişey yok. ben gerçek bir durumu söyledim. Fikret'in bunu yapcak gücü olmadığı da bir gerçek. Becerir mi bilmiyorum. Ama Vodafone'un uluslararası büyük şirket olması. her türlü olumlu tepkiye duyduğu ihtiyaç Toki ve Türk Telekom dan daha fazla onu söylemek istedim. Gs nin 100 yıl önceki başkanı TT nin umrunda olmayabilir. Ama böyle taze bir olaya Vodafone farklı yaklasacaktir.
Sosyal ağlarda paylaş

BJK isim veremez demek, yöneticiler tüzüğe aykırı anlaşma yapmışlardır anlamına geliyor. Bu da daha büyük sorunlar çıkartır.

Vodafone hem PR'i çok önemseyen bir kulüp, hem de yönetim de çıkıp kendi koyduğu maddelere aykırı bir anlaşma yapacak kadar da mal değildir.

İstenirse, gerçekten istenirse her isim verilir sorun olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

vodafonedan böyle bir davranıs beklemiyorum acıkcası(böyle bir beklentim de yok) bu konuyu ne besiktasın nede vodafonenun cok medyada dillendirmemesini diliyorum sadece yapcaklarsa yapsınlar yapmıcaklarsa yapmasınlar hassas bir konu zaten .Ha vodafone böyle bir sey yaparsa anında vodafone gecerim o ayrı konu
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

abi bitmiş stad olsa o stad full çekerdi
ben zaten bu sebayı hep öldümü cenazesi nasıl olur diye düşünüyordum
bakalım bu şekilde görmek varmış

çok çok büyük kalabalık olacak... zaten biraz önce açıklamada geldi.. yolları kapadılar.. kulüp arabasız gelin diyor..

ben işyerinden izin aldım.. saat 10:00 gibi semtdeyim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...