Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 bazıları çok hayalci ya. ortada milyon dolarlık anlaşma var. vodafone direkt olarak seba ismini kabul etmez. aynı bizimki gibi spor kompleksi falan olur. fakat stadın ismi vodafone arena olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Şerefli Süleyman Seba Vodafone Arena yapsınlar amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 kermit said: http://i.imgur.com/O7cAMEQ.png Seba'nın vefatından sonraki ilk maçın Arsenal olması da kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 BulletRide said: applev0dka said: stad toki, sponsor TT gsnin ne söz hakkı var ki :( burda durum farklı, ayrıca olay yeni, Vodafone kabul etmemek gibi bir hataya düşmez, kazandıkları sempatiyi kaybetme riskine girmezler. Tabi bizim yönetim adam gibi teklif sunarsa Sahada, lig sonlarında ve derbilerde senelerdir gelen hezimetler TÖKÜ TÖKÜ diye çıkıyor bu arkadaştan. Şurda ülkenin en güzel spor adamı vefat etmiş, tüm takım taraftarları yasta. Bir tane GS'li çıkıp dememiş stadın adı o olmaz diye, yapamazsınız diyen yok, hadi ben çıkıp söyleyeyim, Fiko'nun Vodafone'a stad adı değiştirtecek forsu falan yok. En fazla tribün veya giriş kapısına verilir ismi Seba Başkan'ın, maksimum jest bu endüstriyel futbolda malesef. abi darilcak kizcak bişey yok. ben gerçek bir durumu söyledim. Fikret'in bunu yapcak gücü olmadığı da bir gerçek. Becerir mi bilmiyorum. Ama Vodafone'un uluslararası büyük şirket olması. her türlü olumlu tepkiye duyduğu ihtiyaç Toki ve Türk Telekom dan daha fazla onu söylemek istedim. Gs nin 100 yıl önceki başkanı TT nin umrunda olmayabilir. Ama böyle taze bir olaya Vodafone farklı yaklasacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 bu taze bişi cidden şu anda o stada sebanın ismini vereceğiz açıklaması vodafonun, baya bi fazla hat sahibi kazandırır kendilerine. ben iptal ettirmek türksele geçmeyi düşünüyodum geçmem açıkçası. yapmazlarsa geçerim amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Şeref bey/inönü ve ya ali sami yen isimde olmasa çok fazla etkileyeceği kimse yok açıkcası. Bu çok daha farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Tartışma çıkarmak amacıyla da söylemedim. Durum farkını anlatmak için yazdım. Bullet özelinde hepinizden Özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 BJK isim veremez demek, yöneticiler tüzüğe aykırı anlaşma yapmışlardır anlamına geliyor. Bu da daha büyük sorunlar çıkartır. Vodafone hem PR'i çok önemseyen bir kulüp, hem de yönetim de çıkıp kendi koyduğu maddelere aykırı bir anlaşma yapacak kadar da mal değildir. İstenirse, gerçekten istenirse her isim verilir sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 isin? edit: vodafone kulüp? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 isim işte asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 vodafonedan böyle bir davranıs beklemiyorum acıkcası(böyle bir beklentim de yok) bu konuyu ne besiktasın nede vodafonenun cok medyada dillendirmemesini diliyorum sadece yapcaklarsa yapsınlar yapmıcaklarsa yapmasınlar hassas bir konu zaten .Ha vodafone böyle bir sey yaparsa anında vodafone gecerim o ayrı konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 abi adamlar resmen stadın zeminini dümdüz yaptılar tertemiz yaptılar kumlar falan geldi silindir düzlüyor yarınki törene valla tertemiz girer bu stad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Lan Seba Reyiz'in hatrına stadı yetiştiricekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 o stad artık beşiktaşın namusu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Llama said: abi adamlar resmen stadın zeminini dümdüz yaptılar tertemiz yaptılar kumlar falan geldi silindir düzlüyor yarınki törene valla tertemiz girer bu stad canlı yayın yapan yerden mi izliyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 valla direk adamın anma törenini reklama çevirdiler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 applev0dka said: canlı yayın yapan yerden mi izliyorsun ? evet abi baya bugün inşaat yapmadılar resmen karşı tribünü ve zemini düzeltiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 neyin reklamı abi. yapılması gerekenler yapılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 inşaatta anma mı olur abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 bitmiş olsa stadda olacaktı ? şuan Beşiktaş'ın geleceği o stad. Bir zamanlar Seba'nın kazandırdığı tesisler gibi. En anlamlısı orda yapılması. Cok isterdim bitmiş stadda, binlerce insan tribünde alkışlarken olsun ama elden gelen bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 abi bitmiş stad olsa o stad full çekerdi ben zaten bu sebayı hep öldümü cenazesi nasıl olur diye düşünüyordum bakalım bu şekilde görmek varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 kasimpasadan izin isteseydiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 vay arkadaş ölmeyin artık ya barış manço, kemal sunal, adile naşit ne bilim, 80 ler siyah beyaz tv ölmeyin lan çocukluğum ölüyo her ölenle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Llama said: abi bitmiş stad olsa o stad full çekerdi ben zaten bu sebayı hep öldümü cenazesi nasıl olur diye düşünüyordum bakalım bu şekilde görmek varmış çok çok büyük kalabalık olacak... zaten biraz önce açıklamada geldi.. yolları kapadılar.. kulüp arabasız gelin diyor.. ben işyerinden izin aldım.. saat 10:00 gibi semtdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Ulan bi İstanbul beyefendisi Süleyman Sebaya bakıyorum, bi de Diyarbakırlı atarlı şark kurnazı Azize bakıyorum, sonra efkar basıyor VAY AK diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar