GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 huzur içinde yatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Adama o kalabalıktan 1 kişi bile olumsuz birşey söylese alınırdı. Sinirli kalabalığı nereye çekerseniz oraya gider bilmiyor musunuz. Bakmayın adam için ayrılması iyi oldu yoksa çok daha erken kaybederdik. Ha adam tabi bjk için seve seve canınıda verirdide, yazık günah, bir onu vermediği kalmıştı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27002550.asp Beşiktaş Kulübü Fikret Orman, dün hayatını kaybeden Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın adının yeni yapılan stada verilebileceğini söyledi... Türk futbolu dün akşam saatlerinde efsane başkan Süleyman Seba'dan gelen haberle sarsıldı... YENİ STADA ADI VERİLEBİLİR Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Süleyman Seba'nın vefatı hakkında D Smart'a yaptığı açıklamada Seba'nın adının yeni stada verilebileceğini söyledi. İşte Fikret Orman'ın o sözleri: "Vodafone ile konuşacağız. Bu stada Süleyman Seba'nın adını vermek istiyoruz. Yönetim Kurulu'nda da konuşacağız, isteğimiz bu yönde. Süleyman Seba'nın ismi ile yanyana olmak her sponsora katkı sağlar." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 yaşarken dedin şunu yapın diye yapmayın dedik etmeyin dedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Şeref bey olacaktı o zaman, zaten adam yaşasaydı kendi ismini koydurtmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 inönüye söyle diyorlardı ki zaten koydurtmazdı ama ne bilem yinede engel olaydı yaşarken işte neyse görcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Olması gereken bir başkan öreneğiydi. Huzur içinde yatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 http://i.imgur.com/O7cAMEQ.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 hurriyette yazmışlar anlamşmada öyle bi hakkı yokmuş beşiktaşın oyüzden üniversiteye vereceklermiş adını sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Benim annem-babam Fenerbahçeli, kendim çıkıntılık yapıp Galatasaraylı oldum. Anne tarafından dedem Beşiktaşlıydı. Bana 95 yılı civarında Beşiktaş'ı anlatıyordu. Önce kim oynuyor diye sordum, Şifo falan diye saymaya başladı, sonra vazgeçti. Baba Hakkı'yı, Süleyman Seba'yı, Beşiktaşlılığı anlatmaya başladı. Dedem gerçek bir Beşiktaş taraftarıydı gerçekten. Tam olarak mert, yiğit, adil ve dürüst, en önemlisi de sevdiği insanlar için yaşayan biriydi. Süleyman Seba'ya ne zaman baksam dedemi hatırlarım. Nur içinde yat güzel dedeciğim. Galatasaray'ı sevdiren adam da Fatih Terim'di bana çocukken :) Bu sene Beşiktaş taraftarıyım. Artık bizim züppelerin tadı tuzu kalmadı. Şampiyon ol kara kartal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 kermit said: hurriyette yazmışlar anlamşmada öyle bi hakkı yokmuş beşiktaşın oyüzden üniversiteye vereceklermiş adını sanırım cok biliyorsun sen! versinler bence güzel olur. ayrica bir türk futboluna/aziz yildirima bakiyorum bir sebaya... utanilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 tüzüğe göre beşiktaş öne istediği ismi koyabilecek şekilde anlaşmalar imzalıyor. Tüzüğe aykırı anlaşma da imzalanamayacağına, geçersiz olacağına göre koyulabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 abi herşeyi geçtim Vodafone'un bu teklifle gelmesi gerekir. İsmi Süleyman Seba Vodafone Arena yapalım diye. O zaman takdir toplarlar işte, verdikleri parayla yapılacaktan daha iyi bir reklam yapmış olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Muhtemelen yaparlar zaten, adamlar hayır felan dese sadece bizim taraftar tepki vermez, bayağı bir kitleye yayılır. Adamların bayağı sağlam sempati kazanma şansı var ki büyük ihtimalle kullanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 abi Vodafone sponsor olduktan sonra hattını Vodafone a taşıyan bir cok arkadaşım var benim sdsfs. Yanlıs bişey bu ülkede çabuk tepki görür, gezi zamanı gördük o boykot olaylarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 galatasaray yapamadı işte bizde yapamaya biliriz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 biri devlet, diğeri özel dünya çapında kuruluş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 türk telekomun neresi devlet abi devleti mi kaldı kurumun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 stad toki, sponsor TT gsnin ne söz hakkı var ki :( burda durum farklı, ayrıca olay yeni, Vodafone kabul etmemek gibi bir hataya düşmez, kazandıkları sempatiyi kaybetme riskine girmezler. Tabi bizim yönetim adam gibi teklif sunarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 İsim bizde Şeref bey diyorduk mesela, ama bu konu çok güncel. Kaldı ki bu adamlar geçici bunlar gittiği an stadın adı yine değişecek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Ben yarın büyük ihtimalle gideceğimde 2k adam alacaklarmış stada muhtemelen dışarıda kalacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 stadı adamlar toparlıyorlar yarın için şaka maka kapalı üstünde taşları adamlar günde 2 tane takardan bugün şimdiye 10 tane falan taktılar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 applev0dka said: stad toki, sponsor TT gsnin ne söz hakkı var ki :( burda durum farklı, ayrıca olay yeni, Vodafone kabul etmemek gibi bir hataya düşmez, kazandıkları sempatiyi kaybetme riskine girmezler. Tabi bizim yönetim adam gibi teklif sunarsa Sahada, lig sonlarında ve derbilerde senelerdir gelen hezimetler TÖKÜ TÖKÜ diye çıkıyor bu arkadaştan. Şurda ülkenin en güzel spor adamı vefat etmiş, tüm takım taraftarları yasta. Bir tane GS'li çıkıp dememiş stadın adı o olmaz diye, yapamazsınız diyen yok, hadi ben çıkıp söyleyeyim, Fiko'nun Vodafone'a stad adı değiştirtecek forsu falan yok. En fazla tribün veya giriş kapısına verilir ismi Seba Başkan'ın, maksimum jest bu endüstriyel futbolda malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Vodafone Seba Arena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Seba Arena da yakışmaz abi, nostaljik olmalı ve adamın zarifliğini yansıtmalı. Seba Arena cehennemi falan. Cık. Süleyman Seba Stadyumu da olamaz Vodafone ismi mutlaka olacak, Türkçe "Stadyum" kelimesini kabul etmez yabancı sponsor. İşte bu Telekom'un bize yaptığı ASY Spor Kompleksi vs. olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar