Oski Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 depresifti bu adam zaten stephen fry gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 bu adam da kendini öldürüyorsa biz ne yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Kaede said: haydiiii zelda ne üzgündür şimdi kıyamam direk aklıma zelda geldi benimde. intahar etmesi beklenmiycek biri deildi aslında. hep bi depresyon, hep bi depresyonau alta itmece seklinde yasadı durdu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Nintendo bi şekilde onore etsin şu adamı. Neyi alta itmiş ki? Klasik komedyen depresyonu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Bu arada zelda 3 saat önce facebook hesabı açmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 A.R.E :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 işte şimdi üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 ben intihar olayı ile pek empati kuramıyorum ya. yani kesinlikle atıyorum trafik kazasında ölen biri ile aynı kefeye koyamıyorum. yakın çevresini öylece bırakıp gidiyor falan... hele bi de yanlışlıkla overdose ile ölenler falan, of yani. onlarla resmen sıfır empati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 @sabonis: zaten intihar edenler senin sağlıklı psikolojik durumunda "aaa dur len öleyim" demiyorlar. Empati kuramaman doğal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 http://i.imgur.com/qPV0WcU.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Dworgian said: @sabonis: zaten intihar edenler senin sağlıklı psikolojik durumunda "aaa dur len öleyim" demiyorlar. Empati kuramaman doğal çoğu insan kurabiliyor "vah vah neler çekiyordu zavallı acaba?" diye. ben onu da kuramıyorum. ulan sonsuz paran var, ne çekiyor olabilirsin. tabii ki para illa mutluluğu getirmiyor ama çoğu kapıyı açıyor sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 sabonis said: Dworgian said: @sabonis: zaten intihar edenler senin sağlıklı psikolojik durumunda "aaa dur len öleyim" demiyorlar. Empati kuramaman doğal çoğu insan kurabiliyor "vah vah neler çekiyordu zavallı acaba?" diye. ben onu da kuramıyorum. ulan sonsuz paran var, ne çekiyor olabilirsin. tabii ki para illa mutluluğu getirmiyor ama çoğu kapıyı açıyor sana. "çok para" genelde tatminsizliği getiriyor beraberinde. istediğin her şeyi yapabildikten/alabildikten sonra eğer kendine bir hedef belirleyemez bir amaç belirleyemezsen boşluğa düşmen çok olası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 sabonis said: Dworgian said: @sabonis: zaten intihar edenler senin sağlıklı psikolojik durumunda "aaa dur len öleyim" demiyorlar. Empati kuramaman doğal çoğu insan kurabiliyor "vah vah neler çekiyordu zavallı acaba?" diye. ben onu da kuramıyorum. ulan sonsuz paran var, ne çekiyor olabilirsin. tabii ki para illa mutluluğu getirmiyor ama çoğu kapıyı açıyor sana. Abi mental hastalıklar var. Şizofreni düşün işte en bilineni illa her hastalık fiziksel zarar verir diye birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Asteroth said: http://i.imgur.com/qPV0WcU.gif :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 r.i.p. severek izlerdim filmlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 herkes psikolog emenike. çok biliyorsunuz. hem para mutluluk getirmez diyip hem de ne çekiyorsun demek of of tam bir sabo postu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 sen önce git bi okumayı öğren, en azından postun sonuna kadar. ha kaldı ki evet 6 tane psikoloji dersi almışlığım var üniversitede seçmeli, o da ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 aktiftablet said: Nintendo bi şekilde onore etsin şu adamı. Neyi alta itmiş ki? Klasik komedyen depresyonu mu? burdan adamı analiz etmedim cnım. kendisi sölüyodu atist inside2da falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 üzüldüm ya, yazık Robin Williams' Greatest Films Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 sabonis said: sen önce git bi okumayı öğren, en azından postun sonuna kadar. ha kaldı ki evet 6 tane psikoloji dersi almışlığım var üniversitede seçmeli, o da ayrı konu. okudum zaten, kendi içinde çelişki yaşıyorsun. derslerde onu öğretmemişler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=P_7xoC6k7PA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 http://theconcourse.deadspin.com/conan-obrien-found-out-about-robin-williamss-death-duri-1619916339/all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Abi... Resmen beraber buyuduk biz bu adamla ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar