benjani Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 http://www.thedrum.com/uploads/drum_basic_article/101797/main_images/robin-williams_1.jpeg mekanı cennet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 harbi mi, fake diolardı buna ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 haydaa sevdiğim sanatcılardan, üzüldüm gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 intihar etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Catze said: harbi mi, fake diolardı buna ?kim diyodu? daha reuters bile 20dk önce haber yaptı 30dk en eski haber kim yaydı da fake "diolardı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Fistan said: Catze said: harbi mi, fake diolardı buna ?kim diyodu? daha reuters bile 20dk önce haber yaptı 30dk en eski haber kim yaydı da fake "diolardı" 21 dk önce galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 dün görmüştüm yeni değil ya, iki de bir çıkıyordu robin williams rip die bişiler üzüldüm baya ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 üzdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Üzüldüm ya. Ölü Ozanlar Derneği'ni çok sevmiştim. Mekanı Cennet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 lan ben de diyorum niye uyku tutmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forseke Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Toprağı bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Redditte falanda herkes aynı şeyi söylemiş bende öyle düşünüyorum normalde ünlü biri ölünce 'aa yazık olmuş' diip geçiyodum ama bu sefer nedense baya koydu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 çocukluğum bu adamın filmlerini izlemekle geçti ya,çocukluk kahramanım gibi birşeydi adam.her filminide ayrı severim.çok üzücü haber. bide toprağı bol olsun,huzur içinde yatsın vs. deseniz keşke daha oturaklı olucak.cennete inanıyorsanız intihar eden adamın cennete gitmesi için temennide bulunmak saçma oluyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 İntihar mı etmiş lan. Tony Scott da geçen sene intihar ettiydi. Niye böyle adamlar intihar edip duruyor. Rip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 fak dis şit :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falconhoodcentury Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 _Rave said: çocukluğum bu adamın filmlerini izlemekle geçti ya,çocukluk kahramanım gibi birşeydi adam.her filminide ayrı severim.çok üzücü haber. bide toprağı bol olsun,huzur içinde yatsın vs. deseniz keşke daha oturaklı olucak.cennete inanıyorsanız intihar eden adamın cennete gitmesi için temennide bulunmak saçma oluyor çünkü. sağolasın papaz efendi.. Che la morte ti dia la pace che cercavi. Requiescant in pace. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Jumanji yazık olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 aynı gün doğmuşuz adamla. huzur içinde uyusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Oha nası lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 offf, tam kalktım, ilk gördüğüm haber bu. bütün günümün içine etti resmen. intihar olması ayrıca üzdü. huzur içinde uyu, mekanın cennet olsun robin. güldürdüğün insanlar kadar gülersin inşallah ahirette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Rip reyis fakat niye intihar :-[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Tayyip cumhurbaskani olunca intihardan baska care bulamamis rip :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar