Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Sokayım işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 senko said: ben de aksine ağırlıklarda sıkılıyordum, hem korkuom üstüme sağa sola düşürcem diye agirlik olarak kendini kullanmalisin senko https://i.imgur.com/YmVXCg8.gifv yada mesela ilgi alaninla alakali seyler kaldirmayi dene mesela eski tip crt monitor al 3-5 tane yada full tower kasa falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 ahahahah cok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 la tam yapmaya baslamistik sipor.. mini operasyon. simdi 1,5 ay agirlik kaldirmak yasak. bu neyi gosteriyor? spor yapmadan once saglikliydim. spora basladim operasyon gecirmem gerekti. iyilesmek icin spor yapmamam lazim. bunlari alt alta toplayin. nedir bu? spor olduruyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 hala spor yapaniniz var mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar