sabonis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 tiLi said: mac abi. çok alıştım bizim burdaki mace. lüksümü bırakamadım. 1 ay düzenli gidersem yıllık alcam aylık veriyor mu mac ya? 2 sene önce, 6 ay bile yapmıyorlardı ne kadar kasarsan kas. tabii o kanyondaki mac, deli gibi dolu, üye kota problemi falan yok. ondandır muhtemelen. ama onu geçtim kadıköydeki sikko butik salonlar bile 1 aylık diyince burun kıvırıyor, mac'in 1 aylık vermesi adına yakışmamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 toggie said: izmir'de aylık 45'e gitmistim mac'e ama düdük kadar tabi senin gittigin yer hangar falan olmalı. macfit ile karıştırmayalım :D yeni başlamışlar aylık vermeye sanırım. 5 ay önce falan yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 kanyonmu? kanyon yinede aylık vermiyordu mars olduğu için. macler vermeye başladı ama.hatta ortaköy tadilattayken buraya girişi açmışlardı millet onndan bile rahatsız olup şikayet etmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 tiLi said: toggie said: izmir'de aylık 45'e gitmistim mac'e ama düdük kadar tabi senin gittigin yer hangar falan olmalı. macfit ile karıştırmayalım :D yeni başlamışlar aylık vermeye sanırım. 5 ay önce falan yoktu sdfg pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 ben yuzuyorum 1 aydir. haftada 2. bazen 1 bazen 3. 1 saat araliksiz yuzuyorum. vucut da alisti sonunda agrimiyo hicbiyerim. pesine sinav falan cekiyorum agrisin da bi bok yaptim hissi olsun diye. bu yaz aldigim shortu kemer takmazsam gotumden dusecekmis gibi oluyo. diz hizasinda short giyen zenciler gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Dragonfire said: kanyonmu? kanyon yinede aylık vermiyordu mars olduğu için. macler vermeye başladı ama.hatta ortaköy tadilattayken buraya girişi açmışlardı millet onndan bile rahatsız olup şikayet etmişti. panora ya ankara yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 sabonis said: yuhas 1 ay 225 neresi öle. Benim Kütahya'da gittiğim sikimsonik spor salonunun aylığı bile 120 lira. Adamlar 4 tane apartman dairesi alıp duvarları kırıp spor salonu yapmışlar, öyle diyim. Ha bir de platin üye olayım falan dersen 355 lira aylığı "dolap" veriyorlar, masaj var bir de lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Jatomi'den mağdur olduktan sonra spor salonlarına bu saatten sonra gitmem. Çözümüm : http://images.hepsiburada.net/assets/Spor/200/Spor_1125535.jpg http://www.bulusspor.com/img/urun/bs122.jpg http://www.spordunyasi.com/ProductImages/95080/small/altis-bnch03-agirlik-sehpasi.jpg Toplam 300-400 liraya denk geldi. edit: dumbell'ı unutmuşum o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 napıyonuz la kulüp sakinleri 2 haftada 6 kilo verdim ben. spor falan da yapmadım ha, size ihanet etmedim şimdilik :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 cok yogun calisip sonrasinda bira iciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 niğde gazozu varken bira içmek çok saçma geliyor bana. sana da iç derdim ama oralarda olmaz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 2 ay oldu salona gitmeyeli nerdeyse :( omuzumda hala ödem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 abi şu evlilik çocuk mevzuları üst üste gelmişti. nerdeyse 1.5 yıl ara vermek zorunda kaldım. tabi dana gibi oldum 78 den 93 e çıkmışım. boy 1.75 bu arada neyse evlendikten sonra daha da zor oluyomus salona gitmek. normalde güle oynaya gittiğim salona ayaklarımı sürüyerek gittim 1 hafta dikkat etmedim saçma sapan yemek yedim. 1 hafta boşa gitti kendi kendime bahane uydurdum gitmedim falan. bugun nedense çok istekli gittim ve harika gitti. adeta eski günlerimde gibi hissettim kendimi. yarını iple çekiyorum şimdi vucut hamlığı da attı. özet geç derseniz kafanızdaki bütün engelleri silin gidin antremana ağırlığı kaldırınca kendinize geliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 mehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 bir ay yuzdukten sonra 2 hafta hic yuzmedim. ama evde sinav falan cektim oyle 20-20 25-25 falan. bi kendimi kandiriyorum diyorum, bi 0 dan iyidir diyorum. dun gittim tekrar yuzdum cok iyi geldi. artik gyme de baslamak istiyorum. pazar gidicem bi sikinti cikmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 spora gitmek ağırlık problem değil ama çalışan insan için düzenli beslenmek İM-KAN-SIZ ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 abi duzenli ve saglikli beslenmek kelimesi farkli tabi..bodycilerin mode da ara ogunlu bol proteinli vs diyorsan evet zor..ama ben derin serfer tasi aldim -plastik saklama kabi kilikli birsey esasinda- ona mesela bol salatali arada elma parcacikli vsvs birseyler hazirliyip butun gun onu yiyebiliyorum aklima geldigi zaman..simdilik gun asiri yapiyorum..belki 2 tane alip donusumlu kullanabilirim..bos gunlerde de tavuk izgara yiyorum mesela.. ha hastanede saglikli ve gunluk yemek cikiyor vs ama cok kalabalik oluyor acikacasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 senko +1 Sabah bi kaç tane eti form bisküvi dandik meyveli Öğle tavuk haşlama+bulgur pilavı Akşamda spordan çıkıp eve gelene kadar 10 oluyor. O saatten sonrada ya bi bardak çay ya nescafe ya da 1 kase yogurt iki büyükboy pizza yiyen adamdim, kfc kanka kovaya tek başıma girişiuodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Ara öğün koymasan bile 140-150gr protein almak bir dert, bunu microlar ile desteklemek ayrı dert Bunları yerken carb yağ dengesini tutturacan bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 yapabilirsin abi sana guveniyorum esasinda.. atiyorum haftasonu az musaitsin..al abi 4-5 kilo tavuk mesela yagsiz beyaz et..hazir firin posetli cesniler var onlarda cesnilendir at firina 2 rack 1 saatte piser..diger 1 saatte de balik yapabilirsin..at bunlari dolaba gunluk ogunlere gore paketleyip sirayla gotur.. internette bayagi bir tarif su bu var esasinda..esasinda bodyli filan birsey olsam yapilir bu is.. jag mi girecekti inc mi.. abi sen videoblog isine girecektin di mi..onu yapsana sen iste..al yengeyi de yanina 2 niz beraber bodyci nin haftalik mutfagi serisi yapin iste..orjinal tarifler tad verici yenilikler bence gideri var orta vadede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 biriniz lan ne yiyecez blogu vblogu yapsa müthiş olur hakketen. hareketler hakkında antremanlar hakkında yığınla bilgi var ama beslenme konusunda bu kadar yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 zibilyon tane var, araştır youtubeda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 https://www.youtube.com/channel/UCtaNepQqDZc0a-dfRlt7UZg https://www.youtube.com/user/MichaelKoryFitness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 et yiyecen paran var et ye. yumurta ye. bisirip ye, cig yeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 vivavale said: senko +1 Sabah bi kaç tane eti form bisküvi dandik meyveli Öğle tavuk haşlama+bulgur pilavı Akşamda spordan çıkıp eve gelene kadar 10 oluyor. O saatten sonrada ya bi bardak çay ya nescafe ya da 1 kase yogurt iki büyükboy pizza yiyen adamdim, kfc kanka kovaya tek başıma girişiuodum Boyle beslencegime gobek yaparim. gideyim de bi menemen yiyim. ya da sucuklu yumurta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar