barbu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Is+okul+kiz arkadastan zaman yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 iş okul spor nişanlı trafik oyun hepsine yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 mazeretler var iste. fazla kurcalamaya gerek yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 dietisyene gittim 45 dakika yuruyus yazdi..eve gittim 6 da cocuklarin odevi tv seyredeyim mac derken bir de bakmisim ki ertesi gun gelmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 yarım saat yoga dene abi, emekli olunca yürüyüşe başlarsın sabahları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 yoga ve plates baya zor, statik hareketler öküz gibi terletiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 abi su zor bu zor olmamali attitude iste, yapicam ve olucak olmali. Nerde CAN-DO attitude nerde? Gozu kapatip girisme nerde? Fatih Terimin saldirin aslanlar mentalitesi nerde? Ben ilk deadliftimde 20 kilo ile yetinip ay bu zormus deseydim su an 120-140 kilolari kaldiramazdim. Buyuk dusun, istikbal goklerde ve sky is the limit bro! what doesnt kill you makes you stronger! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 dana22 said: dietisyene gittim 45 dakika yuruyus yazdi..eve gittim 6 da cocuklarin odevi tv seyredeyim mac derken bir de bakmisim ki ertesi gun gelmis.. Yürüyüş bandı al izlerken yürü. Yoga falan hakkaten zor ama yaparsan 45dk yürüyüşten iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 salla yürüşüyü al çocukları sırtına squat yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 yuruyus dedigin spor bile degil ya. Hem ne kadar ne yakiyo ki slow tempo isler yalan. Yapicaksan sprint atican abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 75% nabıza falan tempolu yürüyerek çıkıyorsa eğer koşmasa da olur. spor yaptıkça zaten daha yüksek hızda çıkmaya başlıyorsun, zamanla koşmaya başlıyorsun. lisanslı sporculuk yaptığım dönem salonda 8km/h ile ısınmak için yürüyor 12 ile koşuyordum, şimdi 9 da koşunca 5 dakkaya kitleniyorum asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 hızı filan geçin. o kişiden kişiye değişir. nabız ölçümü yaptırın doğru yağ yakım nabız aralığınız neyse ona göre ilerleyin. benim misal 153-166 arası yağ yakım aralığım. buna da 7km hafif bi tempoyla ulaşıyorum. nabzım normale göre biraz hızlı o yüzden yüksek tempo işime yaramıyor. ha ben ne yapıyorum. 10 dk hiit koşu + 15-20 dk yağ yakım nabzıyla kardiyoyu tamamlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Darussafakaya giden, giden tanidigi olan var mi? Yorum aliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 bugün gene gittim... göbek hala duruyor :( karın için ne yapmak lazımki acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 yürüyüş koşu vs. karın için mekik çekmek << yürüyüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 elesso said: bugün gene gittim... göbek hala duruyor :( karın için ne yapmak lazımki acaba? abi işin acı gerçeğini öğrendim ben vucuttaki yağ oranı %10-11 olmadıkça o göbek gitmiyormuş. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 ip aldım evde ip atlamak istiyorum fakat timingim yok sayılır neredeyse. KOordinasyon sıfır. Help me teach me arkadaşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 yag azaltacaginizi soyluyor ki insanlar iki + yildir burada kalorimi azalttim ama veremiyorum diyorsaniz zannettiginiz kadar azaltmadiginizdandir, biraz daha yuksek bir tutar belirleyip ona gercekten uymaya calisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 yağ azaltmak kolay yine asıl zor olan kasları koruyarak yağı azaltmak 2 haftadır ağırlık indir kaldır yapmama rağmen bir başarı sağlayabilmiş değilim hala o konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 makrolarini ve program yazsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Şu nabız olayı ile yağ yakma olayindan muzdaribim bende. İki günde bir 6-9 km hareket ediyorum. Ortalama 16 dakikada 3km temposu ile koşup kalanı 500 koş, 500 yürü yapıyorum. Kilom sabit, spor yapsamda yapmasamda 80 e sabitlendim.Acaba eve yürüyüş bandı alıp akşamları 6-7 km daha yürüsem faydası olurmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Fly said: makrolarini ve program yazsana makro ney? çok cahilim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 aldığın kalori protein, karb, yağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 e olmadi simdi ama ahah karbonhidrat yag protein oranlarin cok kabaca, gunluk oranlarin ne, ne yiyerek sagliyorsun wot yazmistim nereye gitti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 sabah kepek ekmek + fıstık ezmesi yiyip veya aç gidip gogo spor öğle yemeğinde tavuk veya et, şirketin yemekhanesinde o da, en az yağlı şeyleri seçmeye çalışıyorum akşam yok sdfsdf işten sonra direk kursa gidiyorum o hafta içleri o yüzden akşam yemeği yalan oluyor kurstan eve 10.30 da geliyorum zaten direk yatış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar