Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

spora başlayamayanlar klubü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi su zor bu zor olmamali attitude iste, yapicam ve olucak olmali.

Nerde CAN-DO attitude nerde? Gozu kapatip girisme nerde? Fatih Terimin saldirin aslanlar mentalitesi nerde?

Ben ilk deadliftimde 20 kilo ile yetinip ay bu zormus deseydim su an 120-140 kilolari kaldiramazdim.

Buyuk dusun, istikbal goklerde ve sky is the limit bro!
what doesnt kill you makes you stronger!
Mesaj tarihi:
dana22 said:

dietisyene gittim 45 dakika yuruyus yazdi..eve gittim 6 da cocuklarin odevi tv seyredeyim mac derken bir de bakmisim ki ertesi gun gelmis..

Yürüyüş bandı al izlerken yürü.

Yoga falan hakkaten zor ama yaparsan 45dk yürüyüşten iyi gelir.
Mesaj tarihi:
75% nabıza falan tempolu yürüyerek çıkıyorsa eğer koşmasa da olur. spor yaptıkça zaten daha yüksek hızda çıkmaya başlıyorsun, zamanla koşmaya başlıyorsun. lisanslı sporculuk yaptığım dönem salonda 8km/h ile ısınmak için yürüyor 12 ile koşuyordum, şimdi 9 da koşunca 5 dakkaya kitleniyorum asdsdf
Mesaj tarihi:
hızı filan geçin. o kişiden kişiye değişir. nabız ölçümü yaptırın doğru yağ yakım nabız aralığınız neyse ona göre ilerleyin.
benim misal 153-166 arası yağ yakım aralığım. buna da 7km hafif bi tempoyla ulaşıyorum. nabzım normale göre biraz hızlı o yüzden yüksek tempo işime yaramıyor.

ha ben ne yapıyorum. 10 dk hiit koşu + 15-20 dk yağ yakım nabzıyla kardiyoyu tamamlıyorum.
Mesaj tarihi:
elesso said:

bugün gene gittim...

göbek hala duruyor :(

karın için ne yapmak lazımki acaba?

abi işin acı gerçeğini öğrendim ben
vucuttaki yağ oranı %10-11 olmadıkça o göbek gitmiyormuş.
:(
Mesaj tarihi:
yag azaltacaginizi soyluyor ki insanlar iki + yildir burada

kalorimi azalttim ama veremiyorum diyorsaniz zannettiginiz kadar azaltmadiginizdandir, biraz daha yuksek bir tutar belirleyip ona gercekten uymaya calisin
Mesaj tarihi:
yağ azaltmak kolay yine
asıl zor olan kasları koruyarak yağı azaltmak
2 haftadır ağırlık indir kaldır yapmama rağmen bir başarı sağlayabilmiş değilim hala o konuda
Mesaj tarihi:
Şu nabız olayı ile yağ yakma olayindan muzdaribim bende. İki günde bir 6-9 km hareket ediyorum. Ortalama 16 dakikada 3km temposu ile koşup kalanı 500 koş, 500 yürü yapıyorum. Kilom sabit, spor yapsamda yapmasamda 80 e sabitlendim.Acaba eve yürüyüş bandı alıp akşamları 6-7 km daha yürüsem faydası olurmu
Mesaj tarihi:
e olmadi simdi ama ahah
karbonhidrat yag protein oranlarin cok kabaca, gunluk oranlarin ne, ne yiyerek sagliyorsun

wot yazmistim nereye gitti ya
Mesaj tarihi:
sabah kepek ekmek + fıstık ezmesi yiyip veya aç gidip
gogo spor
öğle yemeğinde tavuk veya et, şirketin yemekhanesinde o da, en az yağlı şeyleri seçmeye çalışıyorum
akşam yok sdfsdf

işten sonra direk kursa gidiyorum o hafta içleri
o yüzden akşam yemeği yalan oluyor
kurstan eve 10.30 da geliyorum zaten direk yatış.
  • Yeni Oluştur...