Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

spora başlayamayanlar klubü

barbu

Öne çıkan mesajlar

yapmazsan yapma bilader sanki bizim için yapıyosun, kendine yapıyosun sdfsdf

şaka panpa şaka, devam güzel şeyler olcak. Su tutmuşsundur bişeydir çok takılma rakamlara, aynanın karşısına geç ve olmak istediğin görüntüyü canlandır, sonra git ol =)
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ip atlayarak degil. Belime takiyor bisi, nabiz olcuyor ordan. Step tahtasi, trifx mi ne onlarla falan surekli zipliyoruz. Yere merdiven koyuyor elime de veriyor 6 kilo topu seksek falan oynuyoruz :-) Bu arada nabiz cok yukselince basim falan donmeye basliyor benim surekli onu kontrol ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Catze said:

Spora basladim 4 haftadir cardio yapiyorum. Kemer deligi 3 tane yana kaydi. Gobek baya bayq gitti. Gel gor ki bir tartildim. Sadece 5 kilo. Yapmiyorum ulan spor mpor.

Rakamlara niye takiliyosun abi kemer deliği asıl önemli olan şey? Aynı kiloda yağlı veya kaslı olabiliyor yani farklı insanlar. kimsenin gözleri tartı değil. Bozma moralini

4 haftada 5 kilo da obez değilsen gayet iyi progress
Sosyal ağlarda paylaş

Evet 5 kilo / ay gayet iyi, tavsiye edilen rakam. Bunun yanında beslenmeni ve ağırlık rutinini de şekle koyarsan soldaki olursun. Sadece cardio ve yetersiz/yanlış beslenirsen sağdaki olursun. Seçim senin panpa =)

http://stronglifts.com/wp-content/uploads/christian-bale-machinist.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

fastfood aşırı tüketiyordum tamamen bıraktım, cola içmeyi bıraktım, çay falan zaten içmiyorum içsem bile şeker kullanmıyorum, tatlı, cips abur cuburu tamamen bıraktım. sabahları yulaf ezmesi içine tatlandırmak için 5 te 1 oranında nesfitin ballı bademli corn flakesinden katıp yiyorum, spora gidiceksem yumurta domates peynir yiyorum. öğlen tam buğday makarna ve tavuk, akşam da evde ne pişmişse 3-4 kaşık onlardan yiyorum. bunların aralarında da acıkmamak için ufak bir parça tam buğday ekmeğine fıstık ezmesi sürüp yiyorum, bu şekersiz olanından. oha ne yazdım ya tekrar okuyayım dedim benim bile gözlerim kanadı.
Sosyal ağlarda paylaş

abi sancaktepe / dudullu taraflarinda hic mi kosmaya musait bir yer yok ya
kosmaya baslasam direk forma girmeye basliyacam ama amk yerinde kosmaya uygun bir yer yok

direk kosu pisti fln da istemiyorum, arabalarin ve yayalarin az gectigi + kaldirimi olan bi 10km'lik yol yeter bana
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

kosmaya baslasam direk forma girmeye basliyacam ama amk yerinde kosmaya uygun bir yer yok

direk kosu pisti fln da istemiyorum, arabalarin ve yayalarin az gectigi + kaldirimi olan bi 10km'lik yol yeter bana

kayışdağına çık abi?
Sosyal ağlarda paylaş

elma said:

senko said:

kayışdağına çık abi?

kayisdagi cok ters kaliyor bana ya
nato yolunu biliyor musun dudullu'da oralarda oturuyorum. Deniz feneri TUV fln var onun ilersindeyim biraz

kayisdagi icin arabayla gidip kosup arabayla donmem lazim.
ben is cikisi sakin bi yol ariyorum rahat rahat kosabilceigim.

baraj yolunda birak kosmayi yuruyunce bile olum tehlikesi atlatiyorsuan 10 dakikada bir
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

Yarın başlıyorum gene, temmuza beach body. Oruca da girerim tekrar.

Şükrü keşke kışın başlasaydın, ağustos böceği gibi son ana bırakıyosun. ÖSS ye de son gece hazırlanmışsındır sen =)
http://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/67/52/d4/6752d434af7cc4254a62c219b10dc83d.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

abi üşenmiyorsan bir gün ataşehire gel. Ben buraları baya tecrübe ettim güzel trackler challengelar yarattım. Koşu + street workout yaparız hem tanışmış oluruz =)

senko said:

elma said:

senko said:

kayışdağına çık abi?

kayisdagi cok ters kaliyor bana ya
nato yolunu biliyor musun dudullu'da oralarda oturuyorum. Deniz feneri TUV fln var onun ilersindeyim biraz

kayisdagi icin arabayla gidip kosup arabayla donmem lazim.
ben is cikisi sakin bi yol ariyorum rahat rahat kosabilceigim.

baraj yolunda birak kosmayi yuruyunce bile olum tehlikesi atlatiyorsuan 10 dakikada bir
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler yavru köpeği bile spora başlattım, artık siz de başlayın rica ediyorum. Hayvan koşarken peşime takıldı eve kadar birlikte terledik. Adını protein koydum, yeni öğrencim. İstikrarlı bir diyet planı ve azimli çalışmayla yaza hazır edicem hayvanı. Köpeklerin arasında en fit bu olcak tüm dişi köpekleri bu götürücek =)

http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/IMG-20150405-WA0001_zpslze4jzr3.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...