yeahh1986 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 elma said: kanka altına yastık minder bişey koy, spor yaparken ölme sonra. Baban çıkıp spor yapıyodu, galiba protein tozu da içiyodu öldü der, televizyonlara çıktığınla kalırsın =) Yapamıyorum bir türlü duvara dayayamıyorum ayakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Spora basladim 4 haftadir cardio yapiyorum. Kemer deligi 3 tane yana kaydi. Gobek baya bayq gitti. Gel gor ki bir tartildim. Sadece 5 kilo. Yapmiyorum ulan spor mpor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 yapmazsan yapma bilader sanki bizim için yapıyosun, kendine yapıyosun sdfsdf şaka panpa şaka, devam güzel şeyler olcak. Su tutmuşsundur bişeydir çok takılma rakamlara, aynanın karşısına geç ve olmak istediğin görüntüyü canlandır, sonra git ol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Ya bak hep gaza getiriyorsun sonra hayal kirikligi yasiyorum. Senin gazinla baslamistim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Personal trainer a da 400 lira veriyorum aylik surekli zipliyoruz. Ben seni kostursam daha cok kilo verirsin ama yag degil kas falsn yakarsin hep oyle diyor dogru mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 ben bedava anlatıyom, trainera 400 lira veriyosun. hmmms ben de mi şu işlere ticari girsem artık napsam bilemedim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 400 lira versen ben de seni zıplatırım abi =) şaka bi yana, HIIT çalış beslenmene dikkat et derim. Zıplamayı ip atlayarak yapıyosan doğru işler yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Yok ip atlayarak degil. Belime takiyor bisi, nabiz olcuyor ordan. Step tahtasi, trifx mi ne onlarla falan surekli zipliyoruz. Yere merdiven koyuyor elime de veriyor 6 kilo topu seksek falan oynuyoruz :-) Bu arada nabiz cok yukselince basim falan donmeye basliyor benim surekli onu kontrol ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 elma said: ben bedava anlatıyom, trainera 400 lira veriyosun. hmmms ben de mi şu işlere ticari girsem artık napsam bilemedim ki şu işi türkiye'de düzgün yapan adam bir elin parmaklarını geçmez. gerisi bir sik bilmeyen sosyal medya/medya nın hypeladıgı semi medyatik kişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 ben bundan yapıyorum iyi yağ yaktırıyor maşallah http://askalexia.com/wp-content/uploads//2009/02/hamster-to-generate-energy-for-mobilephone-450x281.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Catze said: Spora basladim 4 haftadir cardio yapiyorum. Kemer deligi 3 tane yana kaydi. Gobek baya bayq gitti. Gel gor ki bir tartildim. Sadece 5 kilo. Yapmiyorum ulan spor mpor. Rakamlara niye takiliyosun abi kemer deliği asıl önemli olan şey? Aynı kiloda yağlı veya kaslı olabiliyor yani farklı insanlar. kimsenin gözleri tartı değil. Bozma moralini 4 haftada 5 kilo da obez değilsen gayet iyi progress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Evet 5 kilo / ay gayet iyi, tavsiye edilen rakam. Bunun yanında beslenmeni ve ağırlık rutinini de şekle koyarsan soldaki olursun. Sadece cardio ve yetersiz/yanlış beslenirsen sağdaki olursun. Seçim senin panpa =) http://stronglifts.com/wp-content/uploads/christian-bale-machinist.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 fastfood aşırı tüketiyordum tamamen bıraktım, cola içmeyi bıraktım, çay falan zaten içmiyorum içsem bile şeker kullanmıyorum, tatlı, cips abur cuburu tamamen bıraktım. sabahları yulaf ezmesi içine tatlandırmak için 5 te 1 oranında nesfitin ballı bademli corn flakesinden katıp yiyorum, spora gidiceksem yumurta domates peynir yiyorum. öğlen tam buğday makarna ve tavuk, akşam da evde ne pişmişse 3-4 kaşık onlardan yiyorum. bunların aralarında da acıkmamak için ufak bir parça tam buğday ekmeğine fıstık ezmesi sürüp yiyorum, bu şekersiz olanından. oha ne yazdım ya tekrar okuyayım dedim benim bile gözlerim kanadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=KXsY2r1_9C0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 abi sancaktepe / dudullu taraflarinda hic mi kosmaya musait bir yer yok ya kosmaya baslasam direk forma girmeye basliyacam ama amk yerinde kosmaya uygun bir yer yok direk kosu pisti fln da istemiyorum, arabalarin ve yayalarin az gectigi + kaldirimi olan bi 10km'lik yol yeter bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 senko said: abi sancaktepe / dudullu taraflarinda hic mi kosmaya musait bir yer yok ya kosmaya baslasam direk forma girmeye basliyacam ama amk yerinde kosmaya uygun bir yer yok direk kosu pisti fln da istemiyorum, arabalarin ve yayalarin az gectigi + kaldirimi olan bi 10km'lik yol yeter bana kayışdağına çık abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Yarın başlıyorum gene, temmuza beach body. Oruca da girerim tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 elma said: senko said: abi sancaktepe / dudullu taraflarinda hic mi kosmaya musait bir yer yok ya kosmaya baslasam direk forma girmeye basliyacam ama amk yerinde kosmaya uygun bir yer yok direk kosu pisti fln da istemiyorum, arabalarin ve yayalarin az gectigi + kaldirimi olan bi 10km'lik yol yeter bana kayışdağına çık abi? kayisdagi cok ters kaliyor bana ya nato yolunu biliyor musun dudullu'da oralarda oturuyorum. Deniz feneri TUV fln var onun ilersindeyim biraz kayisdagi icin arabayla gidip kosup arabayla donmem lazim. ben is cikisi sakin bi yol ariyorum rahat rahat kosabilceigim. baraj yolunda birak kosmayi yuruyunce bile olum tehlikesi atlatiyorsuan 10 dakikada bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 aquila said: Yarın başlıyorum gene, temmuza beach body. Oruca da girerim tekrar. Şükrü keşke kışın başlasaydın, ağustos böceği gibi son ana bırakıyosun. ÖSS ye de son gece hazırlanmışsındır sen =) http://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/67/52/d4/6752d434af7cc4254a62c219b10dc83d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 abi üşenmiyorsan bir gün ataşehire gel. Ben buraları baya tecrübe ettim güzel trackler challengelar yarattım. Koşu + street workout yaparız hem tanışmış oluruz =) senko said: elma said: senko said: abi sancaktepe / dudullu taraflarinda hic mi kosmaya musait bir yer yok ya kosmaya baslasam direk forma girmeye basliyacam ama amk yerinde kosmaya uygun bir yer yok direk kosu pisti fln da istemiyorum, arabalarin ve yayalarin az gectigi + kaldirimi olan bi 10km'lik yol yeter bana kayışdağına çık abi? kayisdagi cok ters kaliyor bana ya nato yolunu biliyor musun dudullu'da oralarda oturuyorum. Deniz feneri TUV fln var onun ilersindeyim biraz kayisdagi icin arabayla gidip kosup arabayla donmem lazim. ben is cikisi sakin bi yol ariyorum rahat rahat kosabilceigim. baraj yolunda birak kosmayi yuruyunce bile olum tehlikesi atlatiyorsuan 10 dakikada bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 mantikli bisi soyledin yarin arabayla bi kesfe cikayim buralari bulamazsam isten direk atasehire gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Beyler yavru köpeği bile spora başlattım, artık siz de başlayın rica ediyorum. Hayvan koşarken peşime takıldı eve kadar birlikte terledik. Adını protein koydum, yeni öğrencim. İstikrarlı bir diyet planı ve azimli çalışmayla yaza hazır edicem hayvanı. Köpeklerin arasında en fit bu olcak tüm dişi köpekleri bu götürücek =) http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/IMG-20150405-WA0001_zpslze4jzr3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 NO PAIN NO GAIN, ULENNN bugun başladım. çoook özlemişim ilk günün ağrılarını go go no rmk! tüm başlayamayan patilere seslenmek istiyorum. yeter ki isteyin ve uygulanyın. şu an üzerimde harika bir yorgunluk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 bugun iyi mal yiktim, antreman oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 bugün 40 kiloluk dambıl setim geldi kargodan alırken altında kalıyordum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar