goldbären Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Baggio said: Oski'ye 100% katılıyorum. Her şey ince işlenip temeller güzel kuruluyor, BB referansları iyi akıl ediliyor, acele yok, psikolojileri ve kişilikleri çok iyi veriyor. Beğenmeyenler iki tür insan; ilki kaliteyi anlamayan veya önemsemeyen sabırsız insanlar. Her bölüm sonu dev cliffhanger olsun, biri ölsün, bir yer patlasın, biri aşırı zekice bir şey yapsın vb. isteyen plebler. İzlemesinler zaten, np. Bir çok pleb dizisi var piyasada bu işler için, Person of Interest, NCIS falan, gidin saldırın. İkincisi de BB sevdiği halde bunu sevemeyenler ki o daha enteresan. Demek ki BB'i de "uff kşke Walter gbi olsam yha : SSssSss" diye izliyorlarmış, bunda öyle imrenilecek karakter olmayınca mantarlamışlar diyorum. Ya da BB'de de sıkılmışlar ama piyasa diye çaktırmamışlar, geçe geçe falan izlemişler. üçüncü bir tür duydum lan bugün. "qanqa mike noldu biliyoz, sayul noldu biliyoz, keyf vermiyo anladın mı yani sonunu bilince o yüzden izlemiyom" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Jeeztro said: süper dizi ya. eleştirilecek tek yanı bölümlerin yetmiyor olması. dizi sezon finali yapacağı zaman ne yapacam onu merak ediyorum. aynen şu dizi 10 bölüm olmamalıydı. Ben hep savunuyorum :) Vintage atmosferi bile yetiyor bana ya. O her bölümde ayrı cıkan introlara bile hastayım. https://www.youtube.com/watch?v=R3M6lbs46yM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 24 bölüm olsa böyle güzel olmaz abi. ya admalar kaliteyi yakalayamaz ya da biz doyarız. tadı oradan geliyor biraz da. finale doğru ince ince nakşediyorlar yine belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 10 bolumluk yazilinca problem olmuyo. 10 bolumluk yazip 24 bolum istenince siciyolar. adamlar iyi yaziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 bir üst mesjada dediğimin üstüne bir taş koymadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 james mc cocobolo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 bölüm çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 saglam action gelecek gibi sonrakinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 inşallah 8 sezon sürer 5 i breaking bad öncesini 3 ü sonrasını anlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 chuck ulan ne şerefsiz adamsın ya. eziklenmişsin işte adam charming diye. insan kardeşine bunu yapar mı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 CHUCK'in serefsiz oldugu izlenimini zaten saul'u evine cagirdiginda verdi(geçmişi gösterirken). Karısıyla ,Saul muhabbetin dibine vurdu,Chuck bozuldu fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 ben en çok kimle saul ne zmaan ayrılacak onu merak ediyorum. yani bir sürü bahane var gerçi, saul da gittikçe batıracak ama adamın o ayrılık sonrası depresyon muhabbetini merak ediyorum şahsen. ölür belki kadın ahah puşt chuck i hate you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 çok durağandı son bölüm. fırtına öncesi sessizlik hissi verdi. chuck da denyonun önde gideni, biliyorduk ama pekiştirdi şerefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Masticore said: CHUCK'in serefsiz oldugu izlenimini zaten saul'u evine cagirdiginda verdi(geçmişi gösterirken). Karısıyla ,Saul muhabbetin dibine vurdu,Chuck bozuldu fln. anlamıştım zaten abi teşekkür ederim yine de :P bak burada da geriden gelip einstein damgası yemiştin ehehe Masticore said: Bu dizi breaking bad sonrasını da anlatıcak. Belki siz biliyorsunuz da, benim jeton yeni düştü :P . Bu tarçıncıyı ortadan kaybolduktan sonra açmış yoksa emerg. exit'ten tırsmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 chuck ne yaptı yine ben anlamadım kimin müşterisini çaldı diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 evet sırf jim'e gıcık diye kızın rızkını çaldı herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=E_--EcF6104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 goldbären said: Masticore said: CHUCK'in serefsiz oldugu izlenimini zaten saul'u evine cagirdiginda verdi(geçmişi gösterirken). Karısıyla ,Saul muhabbetin dibine vurdu,Chuck bozuldu fln. anlamıştım zaten abi teşekkür ederim yine de :P bak burada da geriden gelip einstein damgası yemiştin ehehe Masticore said: Bu dizi breaking bad sonrasını da anlatıcak. Belki siz biliyorsunuz da, benim jeton yeni düştü :P . Bu tarçıncıyı ortadan kaybolduktan sonra açmış yoksa emerg. exit'ten tırsmazdı. Ehh yazdık orada sonra dizi tamamen geçmişte geçiyor diye biliyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 AHAH gif (tu) güzeldi gene ya. adamlar yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 tam son sahneyi izlerken kesin chuck'ın başı döner, masaya çarpar hastanelik olur, ölür vs diyordum sonra ama bu dizide öyle türk işi dram yok dedim ve düşündüğüm gibi oldu asdfasdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Ne oldu ki, ne olduğu belli değil daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Bizimki yardıma gitmez umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 gidecek gibi icerdeki mallar aramayi unuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 tahmin sposu içeri falan girmez. 911'i o arar en fazla. "Klick" promo spoiler. fakat promoda görüldüğü gibi hastaneye gitmiş. Howard'da telefonda bu işin arkasında sen mi varsın diye soruyor jimmy'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar