Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Better Call Saul (2015) - AMC

reampage

Öne çıkan mesajlar

Baggio said:

Oski'ye 100% katılıyorum. Her şey ince işlenip temeller güzel kuruluyor, BB referansları iyi akıl ediliyor, acele yok, psikolojileri ve kişilikleri çok iyi veriyor.

Beğenmeyenler iki tür insan; ilki kaliteyi anlamayan veya önemsemeyen sabırsız insanlar. Her bölüm sonu dev cliffhanger olsun, biri ölsün, bir yer patlasın, biri aşırı zekice bir şey yapsın vb. isteyen plebler. İzlemesinler zaten, np. Bir çok pleb dizisi var piyasada bu işler için, Person of Interest, NCIS falan, gidin saldırın.

İkincisi de BB sevdiği halde bunu sevemeyenler ki o daha enteresan. Demek ki BB'i de "uff kşke Walter gbi olsam yha : SSssSss" diye izliyorlarmış, bunda öyle imrenilecek karakter olmayınca mantarlamışlar diyorum. Ya da BB'de de sıkılmışlar ama piyasa diye çaktırmamışlar, geçe geçe falan izlemişler.

üçüncü bir tür duydum lan bugün.

"qanqa mike noldu biliyoz, sayul noldu biliyoz, keyf vermiyo anladın mı yani sonunu bilince o yüzden izlemiyom"
Sosyal ağlarda paylaş

Jeeztro said:

süper dizi ya. eleştirilecek tek yanı bölümlerin yetmiyor olması. dizi sezon finali yapacağı zaman ne yapacam onu merak ediyorum.

aynen şu dizi 10 bölüm olmamalıydı. Ben hep savunuyorum :) Vintage atmosferi bile yetiyor bana ya. O her bölümde ayrı cıkan introlara bile hastayım.

https://www.youtube.com/watch?v=R3M6lbs46yM
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

CHUCK'in serefsiz oldugu izlenimini zaten saul'u evine cagirdiginda verdi(geçmişi gösterirken). Karısıyla ,Saul muhabbetin dibine vurdu,Chuck bozuldu fln.

anlamıştım zaten abi teşekkür ederim yine de :P

bak burada da geriden gelip einstein damgası yemiştin ehehe

Masticore said:

Bu dizi breaking bad sonrasını da anlatıcak. Belki siz biliyorsunuz da, benim jeton yeni düştü :P . Bu tarçıncıyı ortadan kaybolduktan sonra açmış yoksa emerg. exit'ten tırsmazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

Masticore said:

CHUCK'in serefsiz oldugu izlenimini zaten saul'u evine cagirdiginda verdi(geçmişi gösterirken). Karısıyla ,Saul muhabbetin dibine vurdu,Chuck bozuldu fln.

anlamıştım zaten abi teşekkür ederim yine de :P

bak burada da geriden gelip einstein damgası yemiştin ehehe

Masticore said:

Bu dizi breaking bad sonrasını da anlatıcak. Belki siz biliyorsunuz da, benim jeton yeni düştü :P . Bu tarçıncıyı ortadan kaybolduktan sonra açmış yoksa emerg. exit'ten tırsmazdı.

Ehh yazdık orada sonra dizi tamamen geçmişte geçiyor diye biliyordum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...