Grego Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 mesa verde yi katakulliyle kim e hediye etmesi hep iyilikten zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Grego said: jimmy & chuck bu flashback ler sadece chuck ı kötülemiyor -ki iyi birşey-kimin kimden iyi kötü olduğunu kararını ben net veremedim. jimmy nin babasından para çalmasını, annesinin ölümündeki umursamazlığını da gösteriyor, chuck ın hinlikleri karşısında. dengeli bir şekilde ikisi de aynı pisliği yapıyor ama ne hikmetse jimmy iyi görünürken chuck tilki hissi veriyor ak. chuck resmen herşeyi doğru yapan ama sevilemeyen evlat. Mesele adamların genelde ne yaptıkları değil birbirlerine karşı yaptıkları. Jimmy Chuck'ı seviyor. Son olayda Chuck zarar görmesine rağmen bu Jimmy'nin öngöremediği bir sonuçtu. Chuck ise Jimmy'i kıskanıyor ve sevmiyor. Sürekli olarak Jimmy'e pislik yapıyor. Haliyle insanlar bu ilişkide mağdur olan tarafı tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 mesele o da değil aslında asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 jimmy duygusal çıkarcının önde gideni, hiç sevgi kelebeği gelmesin. yiğit bulut tier. bir önceki post ta olduğu gibi, mesa verde diyorum. mantıklı olan büyük firmayı bütün detaylarıyla daha iyi takip ve temsil edilebileceği firmasından alıp, ponpesine paslıyor. bugün x seviyor diye y yapan, yarın y seviyor diye neden z yapmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 "bugün x seviyor diye y yapan, yarın y seviyor diye neden z yapmasın." Grego 2016 sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 sabah programında birbirini çekiştirenler gibisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 z'yi de yapıyor zaten ya bb'den biliyoruz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 ilk defa dizi tartışan post atıyorum, hevesimi kaçırmayın, l lerinizden ü getiririm adfvfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 İlk defa attığın belli oluyor zaten ama şimdilik fena değilsin. Yalnız biraz daha kendini geliştirmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 post-imza karmaşası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 o zaman özet olarak, jimmy ile chuck ın karakter kıyasından aynı sonuç alıyoruz. senaristlerin böyle tezat bir şekilde iyi ve kötü yönleri sunması gayet güzel bir detay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 allah jonathan banks reyize zeval vermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 gus olayı nerde geçti ya, fazla dikkatli izlemedim sezonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 finalin son sahnesi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 iyi de ona neye göre bağlıyorsunuz, kafanıza göre heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 breaking bad'den bağlıyoruz, gus'ın geçmişinden dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 ben unuttum oraları ya, kaç yıldı oldu izleyeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 şu sahneden hatırlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Ermanthraut'un gelinini BB'de gormedik hic, ne olacak acaba o kadina? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 k1nJo said: breaking bad'den bağlıyoruz, gus'ın geçmişinden dolayı. biraz detay versene mike ile gus ın ilişkisini ben de hatırlamıyorum hakkaten. bir de gus öyle nasıl birden dahil olacak olayın içine. çok paldır küldür bir giriş değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 breaking bad spoiler https://www.youtube.com/watch?v=JbGzaLYicYA tamam şu sahne çözüyor olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 mike gibi tek başına ve titiz çalışan birisini farkedecek, cartelle ilgili daha büyük planları olacak 3 5 tane daha suç dehası sokmazlar heralde araya. mike zaten fevri öle herkesin emrine girmez. gus ın cartel'le çalışmasına rağmen hector'u felç ettiğini de biliyoruz. bu da büyük iht mike ı yanına çekmek için yapacağı bir şey. yani %100 olmasa da %99 gus. tahmin etmrk zor değil. edit:yukarıdaki sahneyi unutmuşum komple. kişisel husumeti de varmış hector a sadece mike için değil demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 lan ben komple unutmuşum diziyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Nigger_of_the_sand said: Ermanthraut'un gelinini BB'de gormedik hic, ne olacak acaba o kadina? bi şey olmıycak. mike zaten ara sıra annesinden alıyodu torununu beraber vakit geçirmek için falan. Appearances First "Full Measure" (Breaking Bad) http://breakingbad.wikia.com/wiki/Stacey_Ehrmantraut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 @gregullah-i rahman abi adam mesa verdeyi ÇALIP kime hediye etmedi. zaten mesa verdeyi ilk ortaya çıkaran, kasıp alan kim'in kendisi. bu context'te bakarsan hala daha morally correct geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar