wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 sevmek ne şimdi. arkadaşını da seviyosun. ama sevmek bildiğin "love" veya aşk baabında kullanılıyor ise. ikinci bir kişiyi sevdiğini hissettiğin an, aslında birinciyi artık sevmiyorsundur. ya alışkanlıktan ya da başka bir şeyden sevdiğini zannediyorsundur sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 arkadaşı sevmenin erotik çekimlisi işte çok da fark yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Birçok erkek sevebilir, birçok kadın sevemez diye düşünüyorum Çünkü dişilerin doğası bir erkeğe bağlanıp ona yük olma üzerine kurulu ama erkeklerin doğası elde edebildiği kadar dişi elde etmek üzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 doğa değil toplumsal cinsiyet o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 zaten içgüdüler öyle olduğu için toplumda öyle kabul görmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Nasıl ki bir arı birden çok çiçekten polen toplar aynı şekilde bir çiçek birden çok arıya polen verebilir. Yalnız bir turda arı birden çok çiçek gezerken, çiçek başka bir arıyı besleyebilmek için zamana ihtiyaç duyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 dişilerin içgüdüsü tek eşli ise yedikocalı hürmüz gibi yaşıyan kabileleri nabıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Kaç tane öyle kabile var bilmiyorum varsa da insanlığın çok küçük bir kısmını teşkil ediyorlar, ben de kadınların çoğu yapamaz demiştim zaten. Sözümün arkasındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Gece gece sacmalamayin lan. Buldugunuzu sevin, cok severseniz de evlenin. Dans pistinde gezen bebeler gibi ne o oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 bulamıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 sen tuttuğunu sev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Seviyom zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 evlenmek için kafana göre birini bulmak gerçekten zor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Ama gozum sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Nigger_of_the_sand said: Birçok erkek sevebilir, birçok kadın sevemez diye düşünüyorum Çünkü dişilerin doğası bir erkeğe bağlanıp ona yük olma üzerine kurulu ama erkeklerin doğası elde edebildiği kadar dişi elde etmek üzerine bu böle değil ya çok ciddi poly kız tanıdığım var benim, baya ikisini de gayet seviyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 "birçok kadın sevemez diye düşünüyorum" Cümlesindeki birçok sözcüğü süs olsun diye değil orada arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Bilimsel olarak max 2 yıl aşık kalabiliyorsun zaten, deli gibi aşık olup 1 sene içinde evlenip ayrılan çiftlerin sorunu da bu. Kendilerine geldiklerine hassiktir ben bu adamlamı evlendim diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Valla yıl fark etmiyor, 10 sene birlikte olup evliliklerinin 6. ayında ayrılan da biliyorum, 3 4 sene birlikte olup evlenip 2 3 sene sonra ayrılan da. "Evlilik" başlı başına insanı değiştiren bir kavram. O imza atıldı mı her şey farklı bir hal alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 önce o "biri" bulalım hele sonra bakarız birden fazlası oluyomymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Lord_Argos said: Bilimsel olarak max 2 yıl aşık kalabiliyorsun zaten, deli gibi aşık olup 1 sene içinde evlenip ayrılan çiftlerin sorunu da bu. Kendilerine geldiklerine hassiktir ben bu adamlamı evlendim diyorlar. bilimsel olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 abi sevgi ile aşk ı tanımlamak gerekli diye düşünüyorum öncelikle kafam karıştı şimdi. hangisi çoklu idi, ya benim için birden fazla olabiliyor gibi ikisi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 tek aşk galatasarayaşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 vivavale said: abi sevgi ile aşk ı tanımlamak gerekli diye düşünüyorum öncelikle kafam karıştı şimdi. hangisi çoklu idi, ya benim için birden fazla olabiliyor gibi ikisi de sevgi aşk dan sonra oluşan, onun dönüşmüş ve olgunlaşmış hali. ilk gördüğünde çekim ve aşk, birliktelik sırasında sevgiye dönüşme yaşanır işte. 2 3 kişiye çekim hissedebilirsin, bunlardan birine aşık olabilir veya birden fazlasına aşık olduğunu sanabilirsin ama bir tanesini seversin zira zaman geçirmek gerekir sevgi için. benim bir kız arkadaşım daha 3. günde bana "seni seviyorum" lu mesajlar yollamaya başlamıştı da çok samimiyetsiz geliyor. Daha ne kadar tanıdın da sevdin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Lyv said: aquila said: lyv'i hic seven olmamis galiba. :,< telefonuna baksan hiç böyle sorunlar olmayacak mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar