aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Ortasaha da Arsenal bariz üstün olmasına ramen, hem daha çok hem de daha etkili pozisyonlar bulduk. Bu maçı gol yemeden kapatırsak, rövanşta da Atiba oynarsa şansımız var bence. Hadi gol yemeyelim bari
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 abi dk1 den dk45e kadar gol kacirdik :(
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 veli oralardan atıyor her sezon 2-3 tane. şu necip iki tane düzgün pas verse, oğuzhan sorumluluk alsa çok rahat edeceğiz. sol kanat acayip aksıyor. olcay'ın canı çıktı ileri geri ileri geri. pili biter dk 75'de. motta da güven vermedi orada gerçi sanchez çok sakat herif onun da payı var.
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 nazar degmesin diye elestiriyorum ama su takımın neden bir sag beki yok lannn köybası cok istekli ve mantıklı oynuyor ama adam solak mevkiisi degil birde arsenal ile oynuyoruz bu kadar cok gol kacırılmaması lazım fırsatını buldun mu atacan arkadas
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 demba yı kanser etmesseniz çok iyi transfer bize verin lan daha iyi besleriz
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Çok güzel ilk yarıydı, Biliç şu takımı bile iyi götürüyor helal adama. Dembaba, Tolga gerisi tırt ama savaşıyorlar yine de, helal cidden. Ama Ruiz gelse, Töre girse şu takıma, ortada Atiba düzelse, düzgün sağbek gelse çok şey farkeder. Umarım turu geçer BJK bi şekilde.
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 bu takımın transfer yapacağına dair artık umudum yok benim, sezona bu şekilde giricez diye tahmin ediyorum.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Ben ismaili baya beğendim. Eger uğraşırsa ümit Özat'ın efsanevi ters ayak sezonu gii olur bu sene.
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 abi ne kadar çok özlemişim takımı ya. bir kaç klasik türk takımı hatası dışında oldukça iyiydi ilk yarı. bakalım 2. yarı atıcaz yalnız sağ kanat oldukça tehlikeli motta tek başına yetemiyor sancheze dikkatli olmak lazım.
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Necip ve veli ölse devre arasında ya. Tribünden biri ibse oynasa
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Necip takımın en iyilerinden abi. adam deli top kesiyor
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 o bulduklarını atacaktın. 2-0 olmuş olsa tur için ümitli olurdun en azından bamba
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 oha demba ba nın maç başlar başlamaz attığı şutu şimdi gördüm de offf o neymiş öyle ya sdfsdf
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Sol ayaklı sağ bek, dünyada başk ahangi takımda var? :D Adamların bi stoper ve sol bek, yedek. Şu haliyle savunma hatları gayet sıradan. Normal ŞL maçında olsa fark yerlerdi. Giroud da dünya kupasından hiç iyi dönmemiş, dünya kupasındaki etkinliğinin yarısı bile yok. Ama adamlar ortasaha da çok çok üstünler. Necip Veli'ye bi iman gücü falan gelse, Oğuzhan biraz kendini gösterse, Olcay kaybolmasa falan, daha denk bir oyun oynayabiliriz.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Catze said: oha demba ba nın maç başlar başlamaz attığı şutu şimdi gördüm de offf o neymiş öyle ya sdfsdf O girse tarihe geçerdi heralde CLdeki en erken gol olarak?
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 ulan olcay aynı şekilde gölü bize atmıştın bu ne şimdi :D
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 beyler "atamayana atarlar" a dikkat diyim biz daha once cok yasadık.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 atamayana atarlar birazdan :S
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 necip e biraz güven lazım ya. direkt geriye oynamayı düşünüyor. hata yapmaktan korkuyor, sorumluluk almaktan çekiniyor. biraz güven kazansa ayağı yere sağlam bassa iyi oyuncu olacak.
Öne çıkan mesajlar