vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 "Büyük Türkiye işte bu..." said: Dün (Çarşamba) sabah annesi N.Ç. tarafından, adet düzensizliği nedeniyle Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne getirilen 17 yaşındaki K.Ç.'nin 20 haftalık hamile olduğu belirlendi. K.Ç., bebeği istemediğini, kürtaj olmak istediğini belirtti. Ancak, kürtaj için yasal sürenin dolması ve K.Ç.'nin yaşının küçük olması nedeniyle, hastane yönetimi durumu savcılığa bildirdi. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube ekipleri tarafından ifadesine başvurulan K.Ç., ağabeyi H.Ç.'nin Umurlu Mahallesi'ndeki evlerinde uyurken kendisine tecavüz ettiğini anlattı ancak şikayetçi olmadı. İfadesinde iki ay tecavüze uğradığını kimseye anlatamadığın belirten K.Ç.'nin daha sonra konuyu açtığı büyük ağabeyi 24 yaşındaki E.Ç.'nin 'Ben kendisiyle konuşurum bir daha yapmaz' diyerek, geçiştirdini de anlatıp, "Ancak, daha sonra ağabeyim iki kez daha tecavüz girişiminde bulunununca dayanamayıp, yaşadıklarımı anneme anlattım. 'Daha önce neden söylemedin. Çaresine bakardık' dedi. Adetlerimin düzensiz olduğunu söyleyince, beni hastaneye götürdü" dediği öğrenildi. K.Ç.'nin ifadesinin ardından öz kardeşine tecavüz edip, hamile bıraktığı ileri sürülen H.Ç., Umurlu Polis Merkezi tarafından gözaltına alındı. Anne ve babasını da şikayetçi olmadığı H.Ç., tutuklandı. Öğretmen'den sonra kendi kız kardeşine hallenen "insanlık"... Buyrun buradan yakın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Sapkınlık abi artık bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 game of thrones + youjizz etkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 rica ediyorum herkesin yediği boku akp'ye bağlamayın. bunun büyük türkiye başlığıyla paylaşılması kadar saçma bir şey yok. sanki tüm kötülükler akp zihniyeti yüzünden oluyormuş gibi bir ima oluyor ve gerçekten bu içi boş muhalefet yüzünden gerekli eleştiriler de boşa gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Eğitimsizlik ve cahiliyet CHP'nin ilkeleri arasında zaten Bıyıkcım. Sistematik olarak cahil bırakıyor Cehape zaten ülkeyi. Boyunları devrilsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 AKP ile ilgili hiç bişi yazmaycaktım ancak madem Biyik dedi söyliyim. Eğer kadını ötekileştirmeye bu kadar devam edilirse, daha çok görürüz ne yazık ki böyle vakaalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 uyurken tecavüz edip hamile kalmak nasıl mümkün oluyor lan. biz hafiften.... neyse... bu iş sanki tam olarak böyle değil gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 said: uyurken kendisine tecavüz ettiğini anlattı ancak şikayetçi olmadı. http://4.bp.blogspot.com/-W6ti67rs4b0/T1UBjzMY3-I/AAAAAAAAAz8/4nRiPiADOI8/s1600/ed-nortan-laptop.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 ulan sürttürsen uyanıyor bu kadın milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 "konuyu açtığı büyük ağabeyi 24 yaşındaki E.Ç.'nin 'Ben kendisiyle konuşurum bir daha yapmaz' diyerek, geçiştirdini de anlatıp" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 belki hepinizden daha çok karşıyım ben akp'ye ama kardeşine tecavüz eden birinin haberini neden "büyük türkiye" tarzı saçma bir başlıkla veriyorlar onu anlamıyorum. ekmel'e gelip "gelirseniz kuran'ı iptal edecek misiniz?" diye soran adama ne kadar kızıyorsam bu başlığa da öyle kızıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 enjekte etmiş sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Zoruna gitmesin Bıyık. Büyük denilen Türkiye'de olanlar bunlar. Gerçek bu şeyler. Yüzleş ucundan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 böyle iktidara böyle muhalefet müstehak. devam edin saçmalamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 çocuk %90 sakat doğacak zaten. Bu tarz durumlarda yasaya takılmaması lazım kürtajın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 chrome said: uyurken tecavüz edip hamile kalmak nasıl mümkün oluyor lan. biz hafiften.... neyse... bu iş sanki tam olarak böyle değil gibi geldi bana. bi kerelik olay değil gibi duruyo, bide bence abisinin fişini ailesi çekicek, o yüzden şikayetçi oldurtmadılar said: "İfadesinde iki ay tecavüze uğradığını kimseye anlatamadığını" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 eğitim seviyesi ne kadar düşerse o kadar oy potansiyeli artar. misal biyik için diyorumki; "CEHALET NE GÜZEL ŞEY,HER ŞEYİ BİLİYORSUN" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 bu ne bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 tam bir biyik türkiyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 kanım dondu okurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Bir arkadaşım adli tıpta staj yapmıştı geçen sene. Günde 50-100 tane böyle ensest vaka yaşanıyor türkiyede haberiniz olsun. He tabi 50-100 olan resmi makamlara gelenler. Çivisi çıktı ülkenin. Sorumlusu akp mi chp mi bilmem ama 12 yıldır cennette sikecekleri hurilerin hayalini kuran gençler yetiştiriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 işte bıyık x %50 yapın adamın seçmen kadrosu, seçmen kafası belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 keşke öyle olsa. hdp landslide yapardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 bıyık yine bişiler yazmış görmemek müthiş lan adamın yazdıklarını ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Black-ice said: tam bir biyik türkiyesi. haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar