Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Artık evde koyacak yer kalmadı bunları,hangi dünyada yaşadığımı felan karıştırmaya başladım.Dedim ben bunları birine ucuza kakalayım azıcıkda o beynini yaksın.Alın işte baya ucuza vericem hepsini . İçerik listesi JRR tolkien 1.Yüzüklerin efendisi iki kule 2.Yüzüklerin efendisi yüzük kardeşliği 3.Jrr tolkien Hobbit 4.Jrr tolkien Güç yüzüklerine dair 5.Jrr tolkien peri amsalları üzerine 6.Jjr tolkien Masallar Amber yıllıkları serisi 1.Amber kanı 2.Gölgelerin şovalyesi 3.Kaos sarayları 4.Oberon eli 5.Kaos prensi 6.Kıyamet koz kartları 7.Kaos imgesi Gedik savaşları efsanesi 1.Büyücü cırak 2.Büyücü usta 3.Gümüşdiken 4.Sethanonda karanlık David eddings kitapları 1.Saklı şehir 2.Parıldayan insanlar 3.Efsuncunun son oyunu 4.Ateşten kubbeler 5.Labirentte Dört serüvenci serisi 1.Kralsız diyar 2.Sahipsiz Taht 3.Erderhanın yükselişi Stephen king 1.Susannahnın şarkısı 2.Üçün çekilişi (kara kule 2) Görsellerinide ekliyeyim ,Kitaplarımı hep ellerimi yıkadıkdan sonra okudum temiz yani cillop gibi hepsi, yırtık sökük yok .Kadraja sığan bunlar hepsi temiz. Komple satılık ayrı ayrı uğralışacak gibi değil.Tek seferde kutular yollarım eskişehirden eldende verilir.Kargo alıcıya ait 27 kitap sadece 150 tl cik.Hepsi orjinal bandrolludur.Kıymet bilene gitsin yoksa çürütürüm dolapda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 biz o adımı atalı 15 yıl fln oldu ya biraz geç girdin sen olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Onu gülelim eğlenelim diye yazdım, kitaplar haliyle yaşlı baya yani alsın işte biri belki bizden küçük kardeşlerimiz vardır forumda yada belki şurda bir kelebek vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 azmış ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Mısın ayrı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 50tl veririm hepsine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 şöyle ingilizce seriler satsa ya biri. tr da olmayan, çevrilmemiş. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 DEĞİLİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Kilosu kaça gelir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 amber yıllıkları güzel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Al işte bide nebulada fresian veririm sana olur biter miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 canım kardeşim, benim vendordaki fresian ve mare satılmış. tok alıcıyım ben şu an dkasşdlkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 JRR tolkien kitaplarını satmak istersen bugün alabilirim. Hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 amber yilliklarinin ingilizcesi hatta great book of amber olani yok herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 almaya niyetliyim fiyatlar nedir? edit: fiyatlarda ipneliğin luzumu yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 120 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Dworgian said: şöyle ingilizce seriler satsa ya biri. tr da olmayan, çevrilmemiş. meh Ben o işi e-book alarak çözdüm. Türkçe kitapları basılı alıyorum, ingilizceleri de elektronik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 knight of the black rose olan varsa satın alırım. satlımıyo trde resmen bulamadım lan. ilk okuduğum fantastik kitaptı ak hatırası var diye alayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Olanlar bunlar arkadaşlar .Arada eksik olanlar malum gidipde geri gelmeyenlerdir.Toptan satıyorum işte hepsi original tanesi 5 tl ye geliyor daha bundan ucuzu çöpde olur sanırım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 kermit said: knight of the black rose olan varsa satın alırım. satlımıyo trde resmen bulamadım lan. ilk okuduğum fantastik kitaptı ak hatırası var diye alayım dedim. Bende vardi galiba ravenloft serisinden 3-4 kitap.Baya ozenli saklamistim zamaninda, bulursam 1 malbusa yollarim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 benimki hala duruyo lan karagül sövalyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 ben mi vermiştim yoksa sana eğer ben verdiysem çingen gibi 2 hafta sonra istemişimdir asdasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 senden alıp yine okumuştum ben ama ondan öncede ortaokuldayken birinden almıştım ilk asjdfgasd seninkini vermiştim ya hep veriyodum hatta galiba FAKİRDİM LAN O ZAMAN şimdide fakirim gerçi askjdgahsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Dark_Soul said: kermit said: knight of the black rose olan varsa satın alırım. satlımıyo trde resmen bulamadım lan. ilk okuduğum fantastik kitaptı ak hatırası var diye alayım dedim. Bende vardi galiba ravenloft serisinden 3-4 kitap.Baya ozenli saklamistim zamaninda, bulursam 1 malbusa yollarim :) 2 malbuş veririm hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 ravenloft serisi güzel mi yahu inatla bi onu okumadım galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar