desertt Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Sırf bunu yaptıgım icin ayrılan sevgilim oldu, hep yapmıyorum bunu ama erkegin sırtından gecinmek doğru gelmiyor, mesela köri soslu tavuk cok güzel ama ben tokum sen kendine söyle istiyorsan,demişligim vardır safgsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 liseyi bitirin önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 oo güzel laf ancak lisedeyken söylerdik onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 kız omurgalıysa kendisi sana ödetmez.Eski sevgililerimin hepsi kendi hesabını zorla ödüyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 duruma gore degisir. eger cidden yemege cikardiysan odenir yok beraber burger king gittiyseniz gerek yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 2nizde çalışıyorsanız ortaklaşa ya da sırayala ödersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 liseyi bitirmişsin ama zihniyeti aşamamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 bende varsa ben ödüyorum yoksa sen öde diyorum rahat rahat neyin alman usülü lan ? gerçi bende 3 senenin verdiği rahatlık var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 her hesabı bölerek ödemek de abuk bir durum olabiliyor bazı bazı. sırayla ısmarlama kafası güzel mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 sdfs sırayla ısmarlama iyiymiş :d sevgiliyseniz sen ben olmaz, sizsinizdir sende ve onda olan para sizin paranızdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatogod Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 ayrılınca paraları geri alamıyoruz dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Fistan said: sdfs sırayla ısmarlama iyiymiş :d sevgiliyseniz sen ben olmaz, sizsinizdir sende ve onda olan para sizin paranızdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 fistan haklı ben kız arkadaş babında konuştum, sevgili konseptine yabancıyım bi' süredir. ama bişeyi ısmarlamak istediğimde bidahakini sen ödersin derim hep -ısrar ataklarını savurmak için- flört taktiği gibi de sayılabilir, devamı var daha mesajını vermek babında. üstüste geldi mi zaten bunu da ben ödeyeyim diyo iyi kızlar, devamı gelince de üstüne kafa yormadan hallediyosun bir şekilde. ne bileyim ayol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 herkes mi delikanlı yav, hiç mi kız parası yiyen yok sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 lisede yedirdiğim paralarla şimdi araba alırdım (şahin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 "sevgiliye alman usulü" diye okudum bir an. o da neymiş dedim, bilmediğimiz bir teknik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 alman yapiliyorsa doggy misyoner filan da yapilmali bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Alman usulü diyince bende öyle bişey sandım.Hesapta sevgiliyleyken benim bildiğim tek çeşit var, paran varsa ver, yoksa iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Olsa da, derdimiz hangi usul yapicamiz olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 sen çok ödemişsen zamanla zaten sevgili de ona göre bir ayar çeker. ha çekmiyorsa art niyet arayın. (yakın ekonomik gelirli sevgililerden bahsediyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Pahalı yerlerde buluşup, tıka basa yiyip, içtikten sonra arkadaş aradı ayağına ortamdan uzuyorum. Gidiş o gidiş ne arayıp soruyorum bir daha. Yemek beleşe geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 kermit said: bende varsa ben ödüyorum yoksa sen öde diyorum rahat rahat neyin alman usülü lan ? gerçi bende 3 senenin verdiği rahatlık var AYNEN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 alman usülü nasıl oluyo lan kız altta adam üstte bahçıvan sağda gibi bişi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 kermit'in dediği zatne olay. sevgili olunca aradaki o resmiyet kalkmış oluyor. tükmüklü tükmülü öpüştüğün kızla oturup yarı yarıya ödeyek gibi erkek muhabbeti mi yapılır lan. bi gün o öder bi gün sen ödersin.kimde varsa. ha diyorsan ben bu kız için cebimde para olduğu halde 2 katı para harcamam. o zaman go go 31 sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Doğru da Türk sevgiliyle yapılmaz. Arkadaşlarına "Ayy cimri herif bana hesap ödetti" diye anlatıp rezil eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar