ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 başlığı açan adamın yerine ben utandım. eski sevgiliye en ufak şekilde bulaşmak bile aptallık. bırak bulaşacaksa onlar bulaşsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 yokluk insana neler yaptırıyor işte. lan geçen gün de biri beni stalklarken fotoğrafımı beğenmiş, nabiyon dedim, kuzenim basmış dedi afffasdasda. stalk yaparken dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 KillJoy said: @akito, esh +1 onun dışında öncesini bilmiorm muhabbetin yalnız, sevgilisi olan kız peşinden koşmak nedir ya ?! ayrıca evet bende zipzip said: lord argos diye geldim, yanılmışım yok abi yanlışınız var bu direk diaboliq bence. lord argos olsaydı said: eski sevgilime whatsaptan yazdım, sevgilisi varmış. kız da o sırada başka bir kız arkıylaymış ikisini de götürüverdim. o sırada kızın sevgilisi bana atarlı msj attı, hızımı alamayıp bana cvp atan sevgilisini de gördüm. of ne sıkıcı.. sıkıldım seks seks nereye kadar..... gibi bişey olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 masa said: Doktor dediğin adam 6 yıl tıp okumuş tus çalışıp 31çekmiş adam. Sert görünmeye çalışmış sadece bir bok yapacağından değil. Hastaneni öğrendim ağzını yüzünü sikmeye geliyorum diye mesaj atsan, kızdan ayrılır bence ya da başhekime şikayet eder. spoiler mı bu konuda doktor bilgisi geçmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 imamizer said: ayıp beyler yapmayın böyle şeyler. bir gün bana da denk geleceksiniz ağzınızı yüzünü kırmak zorunda kalacağım. hemde çok tatlı tatlı kırar, bir kürek de ben yapıştırırım yapmayın böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 @blackice hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Black-ice said: lord argos olsaydı said: eski sevgilime whatsaptan yazdım, sevgilisi varmış. kız da o sırada başka bir kız arkıylaymış ikisini de götürüverdim. o sırada kızın sevgilisi bana atarlı msj attı, hızımı alamayıp bana cvp atan sevgilisini de gördüm. of ne sıkıcı.. sıkıldım seks seks nereye kadar..... gibi bişey olurdu. doğru ama eksik. muhtemelen bunun ardından kişisele "beyler bana cevap atan sevgilisini hamile bırakmışım, babası polis çıktı ne yapmalıyım" şeklinde bir konu açardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 bana cvp atan sevgilisini de gördüm yazmışım götürdüm olacak tabi o fadsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Ulgio said: Diaboliq'ten bana cvp yok bana ya. Hepimiz şu çakallığı acaba olur mu tekrar ya da denk getirsem götürür müyüm amaçlı yapmışızdır.Öyle ya da böyle, adamım yerden yere vurmayın. Verdik ya olum cevap. Abi stalk fena bi hastalik oldu bende. Millet sıkılınca telefonda oyun oynar ben eski manitalara yürüyorum. Bide bizim oralarda bi laf var "Dövdüğün adamdan , silktiğin karıdan korkmucan. Onlardan zarar gelmez " diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Kardes, bilader, genc, kocum vs turevlerinin hepsini haketmissin. Ayrica esh hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Lan tanısanız çok seversiniz olum beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Bana "lan tanısanız çok seversiniz" taytılı verilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Olum cem sen de bisey soylesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 diaboliq said: Bide bizim oralarda bi laf var "Dövdüğün adamdan , silktiğin karıdan korkmucan. Onlardan zarar gelmez " diye cok yanlis bi lafmis. tam tersi dogrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Silktiğin adamdan , dövdüğün karıdan korkmucan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Ahahahahah Sizin oraları baya sertmiş hacu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 diaboliq said: Verdik ya olum cevap. Abi stalk fena bi hastalik oldu bende. Millet sıkılınca telefonda oyun oynar ben eski manitalara yürüyorum. Bide bizim oralarda bi laf var "Dövdüğün adamdan , silktiğin karıdan korkmucan. Onlardan zarar gelmez " diye sizin oralar çok yanlış. silktiğin karı kaşar çıkıp bamya bu, erkenci bu derse fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Diz kapaklarını kırıyoz öyle bi durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 diaboliq said: Bana "lan tanısanız çok seversiniz" taytılı verilsin tayt falan gelmez bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Kadından korkulur abi net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Theridone said: diaboliq said: Verdik ya olum cevap. Abi stalk fena bi hastalik oldu bende. Millet sıkılınca telefonda oyun oynar ben eski manitalara yürüyorum. Bide bizim oralarda bi laf var "Dövdüğün adamdan , silktiğin karıdan korkmucan. Onlardan zarar gelmez " diye sizin oralar çok yanlış. silktiğin karı kaşar çıkıp bamya bu, erkenci bu derse fena o yine iyi. kari kucaginda cocukla gelirse kimseye aciklama yapamazsin. DNA falan diyene kadar cocuk sana baba demeye baslamis olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 KillJoy said: @akito, esh +1 onun dışında öncesini bilmiorm muhabbetin yalnız, sevgilisi olan kız peşinden koşmak nedir ya ?! ayrıca evet bende zipzip said: lord argos diye geldim, yanılmışım bazen işe yarıyor sevgilisi var diye vazgeçmek hata bence. evlilerden de iyi ekmek çıktığı oluyor arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 leş yiyici misiniz ya biraz kendinize saygınız olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Abi buralarda konu kız olunca kendine saygı diye bir şey kalmıyor son zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar