Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell !

Aiko

Öne çıkan mesajlar

riglous said:

Denk gelmişsin, üzgünüm. Bildirdin mi vınn'ın çekmediğini?

Denk gelmek değil işte olay. Olay Turkcell'in tırtlığı. Aradım adamları bu çekmiyor diye, mal bana edge'de kalmıştır o diyor. Gerizelalı diyorum ben zaten geçirdim onu Sadece WCDMA'ya diye. Dediği şey "Allah allah"... Müşteri yoğunluğuna denk gelmiş olabilirsiniz diyor. Ne yoğunluğu, siz değil misiniz her yerde en hızlısı biziz diye bilboardlarla fersah fersah reklam veren dedim. Bir vodafone kadar olamamışsınız Ayvalıkta diye. Kızdı temsilci. Yetersizsiniz hem internetinizle hem de temsilciliğinizle dedim kapattım. Benim olsa zaten iptalini isterdim de şirketin üstüne vınn. Kullanacaz mecbur.
Sosyal ağlarda paylaş

15 seneyi aşkındır Turkcell kullanıyorum, 2 kere problem yaşadım adamlarla, ikisinde de soğuttular markadan.

ABD'de ki fleksibiliteyi istiyorum ben, çok şey mi istiyorum?

Bir keresinde tarife bitti, bitti diye bütün data transferini kapadım, sadece 3 gün kaldı tarifesiz olarak, sonra karar verip geçtim tarifeye ve açtım datayı. Fatura geldi 300 TL falan. Kotayı aşmışım... Dedim dökümü yollayın. 3 GB download yaptığım gözüküyor. Tarife bittiği andan (00:00) 3 saat içinde 3 GB download yapmışım. Ne update var o kadar ne bişey. Kabul etmediler, "iTunes update yapmışınızdır" gibi saçma sapan şeyler söylediler.

O günden beridir gıcığım.
Sosyal ağlarda paylaş

riglous said:

vaperon said:

Yapmadığım şey değil. Millet süpriz saçma yüksek faturalarından kurtuldu sayemde.

Yeterince insanı ikna edememişsin ama... Niye ikna olmadılar acaba?

@Baggio: Tüm Türkiye'de en iyiyiz en süperiz demeyecek o zaman. Ayrıca sadece burada da değil hani. 28mbit hızlardan bahsederken
İstanbul'da en iddialı olduğu yerde 4-5mbit ancak verebiliyor. Vodafone'un 8'den aşağı indiğini görmedim. Bik bik öteceğinize bir deneyin.

Neyse ya siz gelmeyin zaten. Su çok soğuk buralarda.
Sosyal ağlarda paylaş

riglous said:

Red'liydim.
Yurtdışında tarifemi TR'deki gibi kullanabileceğim söylendi.
10 gün telefonu kullanamadım.

Bir daha da hattı kullanmadım zaten.

şu dediğin turkcellde daha iyi bir hizmet ben red vodafone kurumsal kullanıyorum yurt dısına cıktıgımda hemen data roaming kapatırım yoksa 2*3 k lık faturalar gelıyor.. turkcellde ise oranın en uygun şebeksei olarak change ediyor kendini.
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

@Baggio: Tüm Türkiye'de en iyiyiz en süperiz demeyecek o zaman. Ayrıca sadece burada da değil hani. 28mbit hızlardan bahsederken
İstanbul'da en iddialı olduğu yerde 4-5mbit ancak verebiliyor. Vodafone'un 8'den aşağı indiğini görmedim. Bik bik öteceğinize bir deneyin.

Neyse ya siz gelmeyin zaten. Su çok soğuk buralarda.

Bir 10-11 senedir Turkcell kullanıyorum. Gidip de 3G bulamayıp report ettiğim tatil vs. yerine bir sene sonra tekrar gittiğimde hala Edge gördüğüm olmadı. Başka operatörlerde çekim varken bende olmadığını da görmedim. Hayatın çeşitli alanlarındaki hizmet ve kampanyalarından da memnunum. Bu konforların bedeli olarak ayda 5-10 TL falan fazla verdiğim için mal veya enayi oluyorsam, öyleyim. Canın sağolsun.

İş nedeniyle 1.5 sene kadar Vodafone da kullandım. Avea ile kıyas kabul etmez tabii ki ama maceraya da gerek yok. Merkezi noktalarda ve senin yazlığın falan gibi şanslı olunan yerlerde iyi çekebilir, Turkcell'in vericisinin overload olduğu yerlerde geçebilir de, ama kompleks yerlere gittikçe maceraya girersin. Gerek yok.

Faturam da bunca yıldır hiç kontrolümün dışına çıkmadı açıkçası. Doğru pakedi bulur, cihazlarınızı doğru düzgün ayarlar, size sunulan telesatış tekliflerini reddeder ya da tüm detaylarını anlattırarak kabul ederseniz bir sorun yaşamazsınız. İşletim sistemi 6 ayda kullanılmaz hale gelen adamla, antivirüs bile kullanmadan senelerce hiçbir sorun yaşamayan adamın farkı gibi bu. Biraz özen, biraz dikkat.

Dikkatli olmazsanız hepsi ittirir, burası Türkiye, tuttuğunu şeyeden ahlaksız satıcıların ülkesi. Kotanızı aştığınız ya da paketsiz kaldığınız anda "abi hem pakedin yok hem internet kullanıyorsun, ne yaptın sen, bak kapadım internetini sen söylemeden açmayacam" falan gibi yaklaşan bir operatör var sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi Baggio-san, demem şu ki;

Turkcell'in süpriz fatura göndermediği belki de nadir üyelerindensin. 98'den kalma bir Turkcell hattım var babamın kullandığı. Adama 21tl'lik paketli telefonuna (3g'yi geçtim edge ayarları silinmiş akıllı olmayan telefonuna) 145TL fatura gönderen bir şirket 3G internet kullanımı adı altında. Anca incelerler, faturanı da ödemek zorunda kalırsın kesilmesin diye, sonra ay efendim bir hata olmuş, her ay düşeceğiz bu ödemenizi faturanızdan derler. Ama tüketici hakem heyetinden dilekçeyi aldıklarında hemen iade edelim diyerek yola gelen de bir şirket.

Bu bir sana olmamış anlaşılan... Kime sorsam o hatalı kabarık faturaları ödemiş. Kimisi peşini bırakmış, sorgulamamış mallar, kimisi de uğraşmış bizim gibi. Uğraşanların hepsi bizimle aynı sonucu almış. "Ay çok pardon"...

Aklında da kalmasın. Geçirdik vodafone'a sonradan.

Ben Kadıköy'de oturuyorum, işim gereği her gün Eyüp'e gidip geliyorum. Ana merkezler hep güzergahım olduğu için hepsinde deneme şansım oldu. Turkcell 3G'yi ve HSPA'yı tanıtırken çektikleri videolarda 28mbps olarak gösterdikleri, sonradan gelen şikayetler sebebiyle reklamın içine "Teorik hız" olarak bir ibare ekledikleri malumunuz.

Tamam, altyapıyı kurdun ama hacı kaç kişilik kurdun? Taahhüt ettiğin hızın yarısını bile veremiyorsan hadi geçtim 4'te birine dahi yetemiyorsan ne denebilir ki buna? Bunu da savunmak kusura bakma "fanboyluk".

Vodafone'un dikkatinizi çekti mi bilmiyorum da hizmet kalitesi garantisi var. Geçin, beğenmezseniz ayrılın, fatura da ödemezsiniz o süre zarfında.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Luriel said:

12+ senedir turkcelldeyim 1 kere süpriz fazla fatura yemedim nasıl yapıyorsanız sizin yeteneğiniz turkcellin değil.

Kesinlikle katılıyorum şuanda en beklenmedik faturayı gönderen operatör bence Avea sonrada Vodafone'dur. Özellikle yurt dışında çok insanın canını Vodafone yaktı. Turkcell'de işinizi biliyorsanız sürpriz yaşamazsınız. Şuanda faturalı hatlarda anlık ücretlendirmeyi yapan tek şirket konumunda. Mesela Avea ve Vodafone'da konuşma, SMS ve internet kullanımları 48 saat içinde ücretlendiriliyor, sınırı geçerseniz direk faturanıza yansıyor. Turkcell'deki anlık ücretlendirme sayesinde bu tarz problemler artık yaşanmıyor. Geçtiğimiz hafta yazlığa geldiğimi anlayan Turkcell önümüzdeki 3 ay boyunca kullanabileceğim 1 GB'lık internet hediye etti :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Avea kullaniyorum ben, gittigim her yerde cekiyor. Telefonda kullaniyordum once, tablette de Avea'ya gectim (telefonda Vodafone kullaniyordum Avea'dan once). Iyi olmadigini biliyorum ama benim icin evde de, isyerinde de, Bilkent'te de daha iyi cekiyor Turkcell'den ve Vodafone'dan. Zaten Bilkent'te Turkcell cok sorunlu (Avea'dan once iPad'de Turkcell vardi), Avea daha iyi performans veriyor.

En cok zaman gecirdiginiz yerlere gore f/p kiyaslamasi yapin, 40 yilda bir gittigimde yerde cekecek diye iki kat para vermeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...