Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Hateful Eight (2015)

benjani

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
son film 70mm olarak cekilince ve baska formatlarda da gosterilmesi gerekecegi icin karakterler kimi genis aci sahnelerde tek basina ortada, coklu durumlarda ise simetrik olarak karsilikli yerlestirilmis.

abi bu trailerda -renk paleti olarak degil tabii- tam bir wes anderson havasi yaratmis sdfsdfsdf.

guzel duruyor. konu olarak gercekten fazla bisi beklemiyorum ama eglenceli olacagi kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
django & basterds çok zayıf pulp'a kıyasla. tamam gene dialog var ama konu sıfır. hateful ile biraz kurtulmuştur umarım "katliam lazım herkesin sevmediği kimi öldürsem" kurulumundan.

ennio morricone'ye uzun ömür diliyorum, gene döktürmüş galiba. the thing'de kullanamadığı bazı şeyleri burada kullanmış sanırım, ortam ve durumun benzerliği de dikkat çekici zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

Reyisin eski filmleri sondakilere gore cok daha iyi. Django basterds falan iyiydi ama birer pulp fiction veya kopekle degil. Bi tek ben miyim la boyle dusunen

katılıyorum
pulp'tan 4 odadan köpekliden aldığım tatları diğer filmlerden alamadım
hele şu sarı çiyanın oynadığı filmden hiç alamadım.

pulp kült filmken, django bastards güzel film sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Kötü. Tarantinonun olayı diyalog ve karakterdi, diyaloglar vasat karakterler saçma sapan. SLJ iyi oynamış, Kurt Russell idare etmiş ama gerisi çöp, hele Michael Madsenı izlerken gözlerim acıdı. Tim Roth bile berbat, o derece ama adamın yapacağı bir şey yok elde ne senaryo var ne diyalog. Senaryo tutarsızlık dolu ortada bi senaryo olmamasına rağmen. Aksiyon/şiddet Inglorious Basterds ve Django ayarında, o kadar karikatürize ki etkileyicilik sıfır.

Meksikalı Bob tek artısı filmin, üç saat ona diyalog yazıp kamerayı suratına dayasaymış daha iyi film olurmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...