Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 off nasil acaba? dehset merak icindeyim! tarantino filmi kotu olmayacagi gibi, imdb de user comments e dont watch a film that you would not understand felan yazmislar, karmasik film simdi dahada begenmeye basliyacagim galiba amerikadaki arkadaslardan gitmis olan varmi?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 bende merak ve hu$u icerisinde bekliyorum. birkac kamera arkasi goruntusu, birde tarantino ile uma thurman in roportaji haric bir bilgim olmasada, cok umitliyim bu filmden. 2 bolum olarak cekiliyor biliyorsunuz.[hline]blinded by fear of life [Bu mesaj Dojorel tarafından 15 October 2003 20:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 tarantino yaparsa yapar abi. merak etmeyin.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 2 bölüm olmasına sinirim ya ama tarantinonun ekonomik bi dert içersinde olmadığına eminim miramax stüdyosunun işi bu kesin .. neyse artık gelse de izlesek 10 ekimdi ilk tarih ertelediler şimdi kasım başı deniyo ne zaman gelcek belli deel lucy liu da var zaten .. 2.filmin amerika gösterimi ise şubat sonu 2004[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 iyi diilmis sanirim ben izlemedim ama hayal kirikligi gibisinden laflar donuyodu[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 zaten filmi bir film diye çekmişler fakat 3.5 saat mi ne olunca bölmek durumunda kalmışlar[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 nası olcek aacaaba[hline]# yaş anketi # Im in your mind, need some help, find this mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 amerikada filmi izleyenlerin %90 ınının 2. filmi görmek istedikleri belirtilmiş .. iyiye işarettir bu ;)[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 uma thurmanlı, katanalı, 2 tane ve kanlı dıye duydum[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 cnn de gördüüm kadari ile kütüphane gibi bi yerde lise kiyafetli bir japon kiz (!!!) merdivenlerden elinde zincirin ucuna bağli bir topuzla inerken uma truman elinde katana ile kizla kapişmak için aşağıda bekliyordu... bilemiycem yani :)[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 hollywood'un kendi malzemesi bayatladı, olduğu gibi hong kong'a yöneldi adamlar son yıllarda.. :) tarantino için demiyorum, aksiyon filmlerinin geneline bakınca durum böyle görünüyor..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 tarantino o tarzdan hoşlanan bir yönetmen hatta o tarzda bir filmi bile var hollywood un doğuya yönelmesiyle alakası yok olayın.. jet li sux[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 bu tarantino'nun dördüncü filmi zaten, bu tarzda başka filmi yok ki. madem seviyordu holly kong furyası başlamadan önce jackie brown yerine bunu çekseydi..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 yeni modadir bu da gecer[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Filmin gelmeme ihtimali de var. HAlen sinemalardaki listelerde adı geçmiyor filmin. Ayrıca ithalatçı firma aklı yerindeyse ocaktan önce vizyona sokmaz o filmi. Kasım 7 Matrix geliyor. Aralık zaten yüzüklerin efendisinin ayı. Yok illa da sıkıştırcam diyorsa aralık başı en mantıklısı. Zaten bugun de akıllıca değil çünkü asmalı konak var. Bu filmlerin hepsi Kill Bill' in Türkiye hasılatını etkileyebilecek flmler. Gerçi öbür taraftan da bir hafta sonra film VCD satanların tezgahında yerini almaya başlar. IMDB notuna gelince de 8,4 çok iyi bir not bence. Sinema tarihinin kabul edilen en iyi filmi Citizen Kane bile 8,8 alırken Tanatino gibi şimdiye kadar hiç bir şekilde seyirciye tam istediği şeyi vermeyen Amerikan seyircisinin huyuna gidiyormuş gibi gözükse de tam tersine onları zorlayan bir yönetmen için en yüksek notu 9,0 ile Godfather için verilmiş listede ilk 250' e giren hem de yarım film bence kesinlikle görülmesi gereken bir filmdir. Bence en fazla 2 güne kadar da ilk 50' de görürseniz de şaşırmayın. Burada en önemlisi Pulp Fiction' u geçip geçemeyeceğidir. Film için dünya kadar yorum yapılıyor. Yok vahşimiş, yok Lucy Liu varmış, yok kesmek istememiş iki film yapmış, yok eski çin filmlerinin tekniği ile çekmiş. Bunların hepsi zırva. Önemli olan film bir bütün olarak Pulp Fiction' dan iyi mi değil mi? Gerçi bir Pulp Fiction daha çıkarmak hiç de kolay değildir, Tarantino için bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 imdb'de filmlerinçıktığı ilk günlerde verilen puanlar bir ay kadar geçtikten sonra 1-1,5 puan kadar düşebiliyor. yeni yıl gelmeden 8'in altına düşerse şaşırmam doğrusu..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 ayrıca bütün olarak Pulp Fictiondan iyi olup olmaması da önemli diil bence. her türlü gidicem izlicem. Önemli olan tek şey eğlenceli ve iyi bi film olması benim açımdan.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 bu film gösterime girmezse sinir krizleri geçiririm olmaz ayıp olur sokmalılar sokacaklar (!)[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 cankız sakin .. [Bu mesaj odchu tarafından 18 October 2003 00:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 E underworld gelmedi bu da geç gelebilir.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 korsan olarak piyasalara dusmus ... COK IYI bır fılm olmus ... bayaaa hosuma gıttı ... 2.fılmı 4 dozle beklıyorum ... herkes rolunun hakkını max vermıs ... cıdden super yani ... (cok mu yaladım ne ...)[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Lucy Liu diyorum. Başka bişi demiyorum. Askere gitmeden izlesem filmi bari.[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Bu Gece izledim... ehe Oldukca "Kanlı" olmuş =] Bir o kadarda Tatlı! Anime sahneleri Süfer bir tat katmış işin içine... Katana Sahneleride Oldukca mükemmel derecede mevcut.. Şiddet hoş... Aksiyon Bol... Kan bol.. gidin görün ;] Korsanda izlemeyin :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mumi sen lucy liu dan haber ver bakayım.[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 filmin ikiye bölünmesi tarantino nun normalde 3.5 saaat olarak filmi çekmesinden ve bu konuda miramax ile baya bir takışmasından ötürü bu arada tarantino bride rolünü özellikle uma thurman için yazdığından dolayı uma thurman hamile kalınca sırf onun için filmi 1 yıl erteledi bunun g,ibi bir kaç bilgi var blue jean in ekim sayısında bren aklımda kalanları yazdım....[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar