Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Teşekkürler arkadaşlar, sanırım artık hazırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Catze said: Catze said: Var mı acaba bu konuyla ilgilenen kimse, nasıl airline pilotu olunur, nerede eğitim alınmalı, hangi okul seçilmeli? Süreç nasıl işler? Hangi havayolları hangi okul mezunlarını seçer? vay be kaç yıl önce bu konuyu açmışım :D ama sonunda amacıma ulaşıyorum ufak ufak :D ilk solo inişimi paylaşmak istedim pilot olmak isteyenlere :D https://www.youtube.com/watch?v=sCM-CoFYSTQ Vay arkadaş bunun da üzerinden kaç yıl geçmiş, bugün lisansım çıktı, artık resmen pilotum. işsizim ama onu da halletcez artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Vay be aramızda gerçekten zengin hobisi olan zengin insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 foruma basligini actigi isi gerceklestiren ilk kisi sanirim internette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 mithat var bir de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 vay be.. tebrikler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Walla süper. Benim de benzer bir durumum var: 2013 te yurtdışında çalışmakla ilgili konu açmışım 2016 sonunda gerçekleşti. Ben bile şaşırıyorum(ozamanlar hayaldi tabi) :) Aha da konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 tebrikler (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 ne olarak calisiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madborn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 akirafes said: Benim duyduğum rakam olarak yüksek bir meblağa imza attırılıyor ve 2 de kefil isteniyor. Milyon civarı rakam da. kefil bulmak bunu karşılamak sanırım pilot adayları için en zor kısım. Sanırım şu an yeni thy pilotu icin maaş 18k 3 ayda bir de ikramiye var ki 24k ya geliyor. 30k alan duyduğum oldu. Krallar bence. Bu var mı kefil isteme olayı ? Milyon civarı rakama kefili nasıl bulucaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 abi ben hala soruma cevap bulamadım, kokpit e de mail attım cevap yok. Şimdi sürece girdim devam etmedim, ielts alsam aha belgem bu desem sürece devam edebiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 süreç derken nerede bıraktın ne zaman bıraktın? yakın zaman ise dlr 1 falan geçtiysen devam ettirebilirler belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 başlamadım :D sadece dyned'e girdim olumlu/olumsuz olanların 2 ay içinde belge vermesi gerekiyor demişlerdi, 2 ay geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 tekrar başvur o zmn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 ben dyned'e girdikten bir hafta sonra mail geldi evrak teslimi icin. bu cuma gidiyorum teslim etmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Bunun yaş sınırı neydi ya. Pilot mu olsak djj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 83ve sonrası 2.pilot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Olun olun da akademinin tadı kaçıyor yavaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 tipe bak ya ahahah soforlugu bolusemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Pilota sofor diyenleri de gördüm ya, daha da gam yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Bana mı dedin ? Bana dediysen yanlış anlamışsın beni, sizinle alakası yok. Şirket içi değişimlerden dolayı akademinin içindeki dinamikler değişti son 1 ayda, iyice sıkmaya başladı bazı durumlar. O yüzden tadı kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Akhlaur said: Bana mı dedin ? Bana dediysen yanlış anlamışsın beni, sizinle alakası yok. Şirket içi değişimlerden dolayı akademinin içindeki dinamikler değişti son 1 ayda, iyice sıkmaya başladı bazı durumlar. O yüzden tadı kaçıyor. Ne gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 evet sana dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 He ok. Yanlış anlamışsın. Yoksa banane gel bana giren çıkan yok. 3 4 hafta sonra zaten bitiyor işim akademiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Akhlaur said: Bana mı dedin ? Bana dediysen yanlış anlamışsın beni, sizinle alakası yok. Şirket içi değişimlerden dolayı akademinin içindeki dinamikler değişti son 1 ayda, iyice sıkmaya başladı bazı durumlar. O yüzden tadı kaçıyor. 4 gün sonra bizim kursa PGS geliyor, mezuniyeti yakın olan adamların tamamını toplayıp götürmek istiyorlar. Bizde bayağı şey duyduk, sırf bu yüzden THY toparlanana kadar ben de PGS'ye girip orada başlayıp ileride oradan geçmeyi düşünüyorum geniş gövde için. Olaylar sadece akademi de değil bir de bizim duyduğumuz işte, şuan açık ara en huzursuz şirket THY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar