Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 Yaz Dönemi Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
4.5 a çıkmış Tarık a teklif. Ver bi 0.5 daha bitsin bu iş.
Ne kadar iyi oynar bu takımda tarık bilmiyorum ama .
Aslında yabancı transferi olmasada olur .
Bruma yı izlemek keyif verir bu sene ona yer açılır.
Mesaj tarihi:
Aslında Almedia ile yapılacak sözleşme başarı odaklı . Cok iyi oynayabilir uzun boyu sayesindede kafa gollerini unutmamak gerek . o kadar da kötü bakmıyorum ben transferine. Telles i keserler umarım sol back i koridor yaptı fenere her halukarda brumayı görmek istiyorum .
Mesaj tarihi:
hayal kurmayın. burak'a bu kadar zam yapışmışken kimse onu takımdan kesemicek malesef. keşke o göt olsa birilerinde ama yok. üstüne onu kesince hali hazırda patates olan selcuk karı gibi ağlayacak yine.
Mesaj tarihi:
bu arada almeida suan gidebilecegimiz en mantıklı cozum. gol atma yeteneksizligini bir kenara koyarsak topla iliskisi bizim istedigimiz kadar iyi topu sırtı donuk alıp pas dagıtabiliyor. ha tabiki bu kadar bekleyip almeidayı almak buyuk rezalet o ayrı mesele.
Mesaj tarihi:
Dany Granada'ya kesin gitmiş. Ambrabat da satın alma opsiyonu 3.5m olarak Malaga'ya kiralanmış.

Bakalım kimler gelecek.

Bu arada 3-5-2 ihtimali bana da mantıklı geliyor. Olcan 3-5-2 solunda gayet yeterli bir yerli oyunca. Sevilla Telles'e 6m teklif etmiş. Bizimkiler de o kadar stoper varken hala yabancı bir stoper arıyor. Sağ da Tarık sol da Olcan ile yabancı sorununu çözebilirler.

Ancak Bruma yalan olur bu taktikle. Onu da Arsenal istiyor 10m teklif etmişler diye haberler çıkıyor. Ne kadar doğru bilemem.
Mesaj tarihi:
abi almeida olmasın olmamalı ya.

bjkya gelirken de hiç sevmezdim allahtan bize gelmedi dediğim adamlardandı.

bugünkü kadroda telles de yok. telles de yolcu olabilir. yıllar sonra adam gibi sol bek geldi, onu da satacaz anasını satayım.
Mesaj tarihi:
yeni sezon hayırlı olsun. ilk macta bi sekilde galibiyet alırsak biraz takımın ustunden yuk kalkar. hayırlısı.

abi ligin ilk macına seyircisiz cıkmak ne kotu ya. hic futbol ortamı varmıs gibi olmuyo lan seyirci olmuyayınca.
  • Yeni Oluştur...