Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 Yaz Dönemi Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Bir de ilginç bir istatistik var. Tarık sağ açıktan devşirme sağ bek olmasına rağmen sol bek olarak oynadığı maçlarda savunmada yarı yarıya daha az hata yapmış. Hücumda ise doğal olarak daha başarısız.

Hani ters ayak oynuyor olmasından kaynaklı daha temkinli vs. olarak görülebilir ama hücumda yine yok. Ha beyin nakli yapılırsa belki sağda da biraz daha iyi olur diye girişilebilir ama yine 6M etmez.

Zaten geçen sezon adamı sol bek olarak Telles'in rotasyonu, Veysel'i de sağ bek olarak düşünüyorduk. Aradan 6 ay geçti adamı sağ beki kurtarsın diye kovalıyoruz. Atletico maçında özellikle Veysel cayır cayırdı. Tarık transferinde taktik yapmıyor Ünal, cidden kapattı defteri bence

Bakalım altyapıda canavar gibi İshak Doğan var sol bek, sağda da kullanılıyor. Pişsin bakalım bu sene, seneye alırız
Mesaj tarihi:
Bruma sakatlanmış yine, umarım ciddi değildir. ben bu çocuktan korkuyorum ya.. çok hızlı topa hakim vs ama topu sürerken bile şimdi düşecek ya da birisi hareket yaparken ayağını eline verecek diye izliyorum. Sezon öncesi güçlendi deniliyor ama 1 sene daha aynı fizik yüklemesi yapılması lazım. Avrupadaki genç futbolcular parladıktan birkaç sene sonra steroid almış gibi piyasaya çıkıyorlar. Bruma'ya da aynısını yapmak lazım.
Mesaj tarihi:
Bruma zaten ayı gibi oldu, 8 kg kas kütlesi eklemiş vs. İzlerseniz farkediliyor zaten, Gio Dos Santos gibiydi geçen sene. Sakatlığı diğer dizinden, sıkıntı yok.

Bu arada Balanta tamam sanırım, Chedjou'yu 4-5'e okutabilsek süper olur forvet bütçesi için
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

DarKRideR said:

Bir de ilginç bir istatistik var. Tarık sağ açıktan devşirme sağ bek olmasına rağmen sol bek olarak oynadığı maçlarda savunmada yarı yarıya daha az hata yapmış. Hücumda ise doğal olarak daha başarısız.

Hani ters ayak oynuyor olmasından kaynaklı daha temkinli vs. olarak görülebilir ama hücumda yine yok. Ha beyin nakli yapılırsa belki sağda da biraz daha iyi olur diye girişilebilir ama yine 6M etmez.

Zaten geçen sezon adamı sol bek olarak Telles'in rotasyonu, Veysel'i de sağ bek olarak düşünüyorduk. Aradan 6 ay geçti adamı sağ beki kurtarsın diye kovalıyoruz. Atletico maçında özellikle Veysel cayır cayırdı. Tarık transferinde taktik yapmıyor Ünal, cidden kapattı defteri bence

Bakalım altyapıda canavar gibi İshak Doğan var sol bek, sağda da kullanılıyor. Pişsin bakalım bu sene, seneye alırız

diyorum altyapıda ishak diye oyuncu yok.. oh wait
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Bruma zaten ayı gibi oldu, 8 kg kas kütlesi eklemiş vs. İzlerseniz farkediliyor zaten, Gio Dos Santos gibiydi geçen sene. Sakatlığı diğer dizinden, sıkıntı yok.

Bu arada Balanta tamam sanırım, Chedjou'yu 4-5'e okutabilsek süper olur forvet bütçesi için

Yok gelişmiş cnm baya ama 8kg kat kütlesi değilde kiloyla karışıktır abi :)
bu takıma kesinlikle bir forvet alınması lazım. orası net ama forvet olarakta Almeida diyorlar, sanırım son çare olarak tutuyorlar. hayırlısı diyelim bekleyelim. En azından bonservisi elinde adamın. yüksek ücret istemeyecekse, başka kimse olmadıysa gelsin yoksa hiç gerek yok.
Mesaj tarihi:
oo içerden david luiz cıkartıyomusuz http://www.sporx.com/galatasaray-david-luizini-buldu-SXHBQ400365SXQ

podolski ve campbell in ikisi de uefaya listede verilmiş oynatmazsa hala sanırım aldıgımızda yazabiliyoruz listeye ama hic sanmıyorum oyle bisey olacagını.

hala dany ve eboueden kurtulamamıs olmamız da cok kotu ya.
Mesaj tarihi:
2013-2014 Stad ve mağaza gelirleri:

GS 425 milyon TL
FB 309 milyon TL
Beşiktaş 142 milyon

Zarar bilançosu:

GS - 117 milyon TL zarar
FB - 124 milyon TL zarar
BJK - 145 milyon TL zarar

CL cidden çok etkili. BJK stadı bitirip, forma satışını da yükseltirse 300'lere tırmanabilir gelirde
Mesaj tarihi:
sostizm said:

Bu zarar yıl sonu açık rakamları mı? CL TV falan alındıktan sonra da 100k+ zarar mı var? E iflas etmiş bu kulüpler o zaman?

GS ve FB o yüzden bayağı kemer sıkıyor. BJK'nin ise diğer konuda da yazdım ama bu seneki sponsorluk gelirleri direkt stad inşaatına gönderdildiğinden pozitif yazmıyor. Seneye BJK'nin zararı her şekilde çift hanelere, hatta şimdiye göre yarı yarıya düşer deniliyor.

Sadece 25 milyon euroya yakın sponsorluk geliri çünkü hiç kulübe girmedi bile, bir de bunun üstüne temliği 2 yıl içinde bitecek gelirler var. Federasyondan mesela gelir gelmiyor BJK'ye, temlikli yanılmıyorsam.
Mesaj tarihi:
madcow said:

oo içerden david luiz cıkartıyomusuz http://www.sporx.com/galatasaray-david-luizini-buldu-SXHBQ400365SXQ

podolski ve campbell in ikisi de uefaya listede verilmiş oynatmazsa hala sanırım aldıgımızda yazabiliyoruz listeye ama hic sanmıyorum oyle bisey olacagını.

hala dany ve eboueden kurtulamamıs olmamız da cok kotu ya.

İsmi de Burak Yılmaz ahuahaha.
Mesaj tarihi:
zarar o kadarsa yine iyi, daha GS'nin forma sponsoru yok, fener sponsorsuz takılıyor, beşiktaş stad yapıyor.

düzgün kemer sıkma politikası ile 2016'ya kadar 0 layabilirler mevcut borcu, tabii gelirler konusunda ki değişikleri bilemeden söylüyorum bunu + saçma transferler olmaması ihtimali ile.
Mesaj tarihi:
Sponsor gelirleri yok bunların içinde. Galatasaray hem giyim (Nike) hem de diğer sponsorlarından iyi para kazandı geçen sene. Hatta şu an göğüs reklamı almasak bile diğer sponsor gelirleri ile Beşiktaş ve Trabzon seviyesindeyiz

Şu an Qatar Airways olası ama işte bizim başkan fiyatta çok uçuyor. Telekom'dan aldığının 2-3 fazlası olsun hem gözün doysun hem de forma estetiği sağlansın
  • Yeni Oluştur...