fenn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 unity said: Tarik teknik kapasitesi cok yuksek bir oyuncu. Oyuncu eksiltebilen, hizli ayni zamanda defans yapmayi bilen bi sag bek. Yorum yapanlar belli ki izlememis adami. Bi zamanlar Sercan vardı? Bi ton para verdik . Buda onun gibi olmaycağı ne malum
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 sercan balikesir'de. insallah patlicak bu sene.
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Yardım amaçlı yapılan dostluk maçında "koyun şu ib.." diye tezahürat yapan beyinler biran önce ölsün ya.
unity Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 fenn said: unity said: Tarik teknik kapasitesi cok yuksek bir oyuncu. Oyuncu eksiltebilen, hizli ayni zamanda defans yapmayi bilen bi sag bek. Yorum yapanlar belli ki izlememis adami. Bi zamanlar Sercan vardı? Bi ton para verdik . Buda onun gibi olmaycağı ne malum gidip 5-6 m vermesinler onu demek istemedim ben. ama adam iyi.
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 brumayı 30'a satarız, http://www.stream2u.me/watch/40505/1/Friendly-Match-Galatasaray-vs-Atletico-Madrid.html selçuk yine rezalet sanki 20 sn izleyebildim ama
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 semih+telles en az 3 danny kadar tehlikeli olmuş
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 aha veysel gitti veriyoruz tarık' a 6 yı
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Burak'a laf ediyoruz ama asıl Umut kanser sebebi.
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 burak yılmaz vs sow vs demba ba vs cardozo çak bi balotelli ünalbaşgan
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 4 büyüklerin en kötü forveti gsde emenik... daha emenike de var fbde sdsffsd. Defans zaten açık ara gerçek kötü. Sneijder bu sezon bir hagi gibisinden oynamazsa gg gs.
telorgu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 forgiver said: brumayı 30'a satarız, http://www.stream2u.me/watch/40505/1/Friendly-Match-Galatasaray-vs-Atletico-Madrid.html selçuk yine rezalet sanki 20 sn izleyebildim ama düzgün oyuncu cıkarsa satalım mantıgı sacma degil mi?
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Dün gece çok sıcaktı ya İzmir, baya etkiledi oyunu. Bu takımın forvetten çok geçen sene Ceyhun gibi bir yetersiz ile yapılmaya çalışılan Melo-Selçuk ikilisine desteğe ihtiyacı var. Bruma yardırma potansiyeline rağmen Telles'e yardım etmeyecek pek belli, Mancini gibi kullanmak lazım Sneijder'i sol çaprazda. Melo-Selçuk-Gökhan İnler orta sahasını kurmak zor değil. Sneijder özellikle geçen sezon derbilerde ve Dünya Kupası'nda müthiş yardım savunması getiriyordu. Telles ile çok iyi anlaşıyorlar. İleriyi Sneijder-Burak-Olcan kurmak hem Burak'ı rahatlatır hem de sağ tarafta Olcan'ın getirdiği ceza sahasına çapraz giriş tehditini solda da devam ettirir Veysel dün mükemmeldi, hem kademe hem bindirme anlamında. Chedjou çıkarken top kaybetti yine birkaç tane ama iyi bir görüntüdeydi. Hamit bitmiş
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 telorgu said: forgiver said: brumayı 30'a satarız, http://www.stream2u.me/watch/40505/1/Friendly-Match-Galatasaray-vs-Atletico-Madrid.html selçuk yine rezalet sanki 20 sn izleyebildim ama düzgün oyuncu cıkarsa satalım mantıgı sacma degil mi? yanlış tabi ardayı sattık aynı maliyet riera yı aldık ama muslerayı satıp onur'u alabiliriz
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 said: Atatürk Stadı'nda kale arkaları dışında açık tribünün tamamen, kapalı tribünün büyük ölçüde dolduğu karşılaşmayı yaklaşık 40 bin futbolsever izlerken, sadece 28 bin 653 bilet satıldığının açıklanması, şaşkınlık yarattı. Biletlerin 45, 60 ve 90 TL'den satıldığı müsabakada 10-12 bin arası kaçak seyirci olduğu ve bunun da Soma'ya yapılacak yardımda en az 700-800 bin TL'lik kayba yol açtığı belirtildi. Bonzai'den geriye para kalmayınca gişe kırmışlar.
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 ahahah 10.000 kisi kacak girmis oldboyzlar. ulan elin fransizi yardimdan ne anlar. gsli durusu sdsfs
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Yok abi Çarşı girmez sahaya Hadi devam. Hey allahım. Bir de gelir kaybı olarak yazmış gazeteler, ulan zaten satılmamış 22-23k bilet. Gariban girsin izlesin, Galatasaray-Atletico maçı izledim desin ne olacak? İzmir'de senelerdir hem lazio hem malaga maçlarında gişeler belli bir saatten sonra açıldı. Hayatında maça gitmemiş adamlar olsanız samimi gelecek de, bırakın yani :)
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Bugün sabah saatlerinde 6 arkadaşıyla beraber kadro dışı kalan Trabzonspor'un genç golcüsü Emre Güral'ı menajerler Galatasaray'a önerdi.
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 BJK'ye Arsenal çıktı. Yine tekiz ŞL'de. gelsin paralar :)
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 BulletRide said: Yok abi Çarşı girmez sahaya Hadi devam. Hey allahım. Bir de gelir kaybı olarak yazmış gazeteler, ulan zaten satılmamış 22-23k bilet. Gariban girsin izlesin, Galatasaray-Atletico maçı izledim desin ne olacak? İzmir'de senelerdir hem lazio hem malaga maçlarında gişeler belli bir saatten sonra açıldı. Hayatında maça gitmemiş adamlar olsanız samimi gelecek de, bırakın yani :) vatan direk manşet yapmış abi. 1 MİLYON LİRA KAYIP diye. ee 2 milyon toplanmış işte fena mı. bu fenerli basını ıslak odunla dövmek lazım. haftalardırda arka sayfaya tayyipin ilanını almışlar ayrı uyuzum zaten.
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t1.0-9/10603611_787237991334898_8542499168300862694_n.jpg çete toplanmış
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Takım şu an fizik açısından çok iyi durumda ve senelerdir set hücumlarda iyi olup hızlı hücumlara çıkamama sorunumuzu iyi analiz etmiş Prandelli, hızlı paslaşma ve kanatları kaçırma konusunda bir hayli yol alınmış. Tabanca gibi takım geliyor yabancı forvet alınırsa.
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 sözde campbell için anlaşmışlar oyuncunun karar vermesini bekliyorlarmış
Öne çıkan mesajlar