sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 bazılarınız biliyo, hala galaxy s2 kullanıyorum, telefon süper yavaşladı artık. program yükleyemez oldum dolmasın da yavaşlamasın diye, o derece... değiştiricem. efenim sıfır s5 alabiliyorum 1450 TL'ye bir tanıdık vasıtası ile. hayvan kar ediyorlarmış maşallah telefonlardan gerçekten... ama alet 16 gb öte yandan 2 ay sonra note4 çıkacak, onu mu beklesem diyorum, pek bir kararsız kaldım. tanıdık olan yer sadece samsung satıyor o yüzden başka seçenek yok, ayrıca zaten ben de istemiyorum başka seçenek o da ayrı. ne diyonuz 1450 TL 16 gb'lık s5'e değer mi? tabii note'u da böle ucuza alabilicem çok büyük ihtimalle. o da var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 abi 2 ay daha bekle note 4'ü al bence. note serisi hep güzel telefonlar oldu çünkü. bunu LG kullanmama rağmen söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Note bekle kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 samsung'un ilk metal telefonu olabilir diye söylentileri dolanmaya başlamış. touchwiz'i de her yeni flagship ile daha da temizliyorlar. valla mantıklısı note4 gibi duruyor gerçekten. 1 senedir değiştiricem diyip duruyorum 1.5 ay daha bekleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 yani şöyle düşün, ben iki ay öncesine kadar HTC Wildfire S kullanıyordum. bence sabredebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 pek ciddeye almazsın ama, hangisinin kasası hoşuna gidiyosa onu al. amonamarth bi fark yok aralarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 niye ciddiye almiim canım. ama katılmıyorum kasası güzel olan alınmalı savına. evet cpu, gpu, ram ve performans olarak benzerler ama kamera, ui, pil ömrü, pilin çıkması çıkmaması, ekranın parlaklığı, ekranın güneş ışığındaki performansı falan gibi çok kıstas var benim için. ha tabii samsung olunca bu yazdıklarımın da bir çoğu benzer oluyor ama hala note4 daha iyi olacaktır bir sürü konuda, 6 ay geç çıktığı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Abi samsung al da ne alırsan al. Pişman olmazsın. Taş gibi telefon her ikisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Bekle karsilastir sec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 ip7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 sabonis said: ekranın güneş ışığındaki performansı yeni modelleri bilmiyorum da eski modellerin güneş ışında performansı yok. göremiyorsun çünkü sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 s2 ve s3 baya baya rezaletler ya güneş ışığında evet. s4'ü bilmiyorum ama s5 ve note3 iyi. note4 de iyi olacaktır muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 samsung alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Samsung kullanıyorum, Samsung alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Sorman hata tabii ki note 4.. donanım olarak kat kat daha iyi performans ve güç tüketimi olarak da aynı şekilde olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 samsung almasan daha iyi ama yine de sen bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Niye Samsung aliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Ucuza alabiliyormuş cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 şu samsung haters da bi bitemedi hea. metal olması ve masaya koyunca daha premium durması beni hiç bağlamıyor bir telefonun. evet s3 ve s4'te çok daha kötüydü touchwiz ama onu da yavaş yavaş temizliyorlar (kullandığımdan değil ama okuduklarım o yönde) kamerası en iyi telefon muhtemelen, pili de en iyi gidenlerden ve de pili değişiyor. ekranı da çok parlak (evet gerçekçi renk değil daha parlak renkler ama telefonda gerçekçi renge ihtiyaç duyduğumu düşünmüyorum) üstüne üstlük ucuza alıcam alırsam, bütün bunların ışığında samsung gayet iyi bir seçim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 git samsung al o zaman. büyük istiyorsan note standart boylarda istiyorsan s5 al. çok kasmanın alemi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Sabonis, üzülme diye samsung alma diyorlar. Metal olmaması değil, kötü software de var samsungda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 sabonis said: şu samsung haters da bi bitemedi hea. Rica ediyorum samsung al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Şimdi samsung iyi-kötü tartışılır ama adam burda 1400 lü fiyatlara s5 / note 4 diyor bence çok iyi fırsat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 abartmayın abi tamam samsung yer yer ezilmeyi hak ediyor ama adam 1400 liraya alıcam diyor. amma bilenmişsiniz samsunga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 note bariz beklenir ya s5 hayal kırıklığından sonra note4 için samsung adam olur zaten satışları da sevmemişler, abanırlar note4 e durum kurtarmak için fakat bekleyemiyorsan aban gitsin s5, çünkü fiyatı uygunmuş yoksa s5 alınmaz xaxaxa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar