Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galax S5 mi Note4 mü?

sabonis

Öne çıkan mesajlar

bazılarınız biliyo, hala galaxy s2 kullanıyorum, telefon süper yavaşladı artık. program yükleyemez oldum dolmasın da yavaşlamasın diye, o derece... değiştiricem.

efenim sıfır s5 alabiliyorum 1450 TL'ye bir tanıdık vasıtası ile. hayvan kar ediyorlarmış maşallah telefonlardan gerçekten...
ama alet 16 gb

öte yandan 2 ay sonra note4 çıkacak, onu mu beklesem diyorum, pek bir kararsız kaldım.

tanıdık olan yer sadece samsung satıyor o yüzden başka seçenek yok, ayrıca zaten ben de istemiyorum başka seçenek o da ayrı.

ne diyonuz 1450 TL 16 gb'lık s5'e değer mi? tabii note'u da böle ucuza alabilicem çok büyük ihtimalle. o da var...
Sosyal ağlarda paylaş

niye ciddiye almiim canım. ama katılmıyorum kasası güzel olan alınmalı savına.

evet cpu, gpu, ram ve performans olarak benzerler ama kamera, ui, pil ömrü, pilin çıkması çıkmaması, ekranın parlaklığı, ekranın güneş ışığındaki performansı falan gibi çok kıstas var benim için.
ha tabii samsung olunca bu yazdıklarımın da bir çoğu benzer oluyor ama hala note4 daha iyi olacaktır bir sürü konuda, 6 ay geç çıktığı için
Sosyal ağlarda paylaş

şu samsung haters da bi bitemedi hea. metal olması ve masaya koyunca daha premium durması beni hiç bağlamıyor bir telefonun. evet s3 ve s4'te çok daha kötüydü touchwiz ama onu da yavaş yavaş temizliyorlar (kullandığımdan değil ama okuduklarım o yönde)

kamerası en iyi telefon muhtemelen, pili de en iyi gidenlerden ve de pili değişiyor. ekranı da çok parlak (evet gerçekçi renk değil daha parlak renkler ama telefonda gerçekçi renge ihtiyaç duyduğumu düşünmüyorum)

üstüne üstlük ucuza alıcam alırsam, bütün bunların ışığında samsung gayet iyi bir seçim bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...