Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gerçek islam, İslam nedir?


vivavale

Öne çıkan mesajlar



Mustafa İslamoğlu yükselen sözlerde islam nedir sorusuna cevap veriyor. patide çoğu zaman tartıştığımız ve dini konularda gerçek islam bu değil sözleriyle sonlanan tartışmaları okumuşta yine programda dile getiriyor gibi.

bu sebeple burada paylaşmak istedim. vakti olan varsa bir göz atabilir gayet güzel bilgiler var. kimi sorulara da güzel cevaplar vermiş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Vidar said:

inananın inanmayanı inandırma çabasının ne kadar anlamsız olduğunu idrak edemeyenlerin tez zamanda idrak etmesi dileğiyle.


asla abi öyle bir amacım yok. aksine patinin özellikle de din alanlarındaki sorgulama konuları benim için çok faydalı oluyor. buradaki çoğu adam iradesi olan adamlar liseli ergen değillerki burada convert işi yapayım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

وَيَسْأَلُونَكَ عَنِ الْمَحِيضِ قُلْ هُوَ أَذًى فَاعْتَزِلُواْ النِّسَاء فِي الْمَحِيضِ وَلاَ تَقْرَبُوهُنَّ حَتَّىَ يَطْهُرْنَ فَإِذَا تَطَهَّرْنَ فَأْتُوهُنَّ مِنْ حَيْثُ أَمَرَكُمُ اللّهُ إِنَّ اللّهَ يُحِبُّ التَّوَّابِينَ وَيُحِبُّ الْمُتَطَهِّرِينَ

e yes’elûneke anil mahîd(mahîdi), kul huve ezen, fa’tezilûn nisâe fîl mahîdi, ve lâ takrabûhunne hattâ yathurn(yathurne) fe izâ tetahherne fe’tûhunne min haysu emerekumullâh(emerekumullâhu) innallâhe yuhıbbut tevvâbîne ve yuhibbul mutetahhirîn(mutetahhirîne).

al şunu sorgula
burdan çıkan sonuçlada alemelrere huzur ve barış getirisin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

navyamphs said:

babası kafa kaadına müslüm yazdırdığı için sorgulamadan müslüm alan 70 melyor adam biliyom
sorgulamdan msülüm olunuyo bilader
sorgulamaya korkan tipoşlar var allah yakar felam diye
neyse


abi şu dediklerini videoda sesli sesli söylüyor adam. mesele bilinç, farkındalık oluşturmak
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...