DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 abi arkasında kocaman promoted yazıyor. sen kullandın mı bu kulaklıgı yoksa sadece bu adamın yorumundan mı yola cıkıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Bunu ve şu listede yer alan https://audiobudget.com/leaderboard/iem swing IE800'ü kullandım. İE800'de çok güzel ama rahat degil alet. Rock zircon fiyat perf. daha iyisini görmedim. https://eksisozluk.com/rock-zircon--5154946?p=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Geçenlerde spor için şundan aldım gayet memnunum... http://www.kulaklik.web.tr/kz-zs3-incelemesi-vahsi-guzellik/ https://www.youtube.com/watch?v=HA4PNDZBkME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 ben ucuz kulakliklar icin kz nin kulakliklarini kullaniyorum, lakin kablolari cok kotu ya, copten topladiklari plastikleri recycle edip yapiyorlar sanirim. bayagi rahatsiz edici sekilde birbirine dolasiyor. cozene kadar zaten "boosveeeer. salla gitsin" diyip kullanmiyorsun. aldigim ve kullanmak istedigim halde kullanmadigim bir urun oldu kz'ler. evde 1 tane var. hic kullanmiyorum. iste 1 tane var, bazen.. cok nadir kullaniyorum. cogunlukla dinlemek istedigim bir sey varsa dinlemiyorum vazgecip ya da ver diyorum sesi disariya, bunla ugrasacagima... kotu abi cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Resmen içini döktün rahatladın sabah sabah. Günaydın dasaaa.. Derdin kablo olsun boşver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 tam senin yazdiginin ustune geldi. ise cok geldim, bir FÖŞ izlesem mi dedim. baktim bir kordugum olmus. vazgectim. efkarlanip bir paticik actim. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Hiç duymadım bu markayı, iyi mi gerçekten özellikleri? Yoksa spor yaparken rahatlığı bakımından mı iyi? İnceleme detaylı gözüküyor ama gene de burdan birinin yorumunu tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Bu fiyata ben gayet memnunum... 1 haftada falan geldi.. https://tr.gearbest.com/on-ear-over-ear-headphones/pp_436717.html?wid=1433363 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 herkes kulaklık güzellemesi yaptı ama dasaanın yaptığı gibi bok atmalar da önemli bu konuda o yüzden onla aynı telden devam edip şikayet listelicem ben de bi kere seinheisser'în cx serisi tüm kulaklıkları direk müşteriyle taşak geçmece. kablolar İNCECİK. sesi osu busu derini tizi stage i fln herşeyi salla paketten çıktıgı andan itibaren üzerine titremen gerekiyor çünkü ironi yapar gibi flimsy yapmışlar kablosunu bide şu arkadaşla ilgili bi görüşüm var : https://www.dr.com.tr/Elektronik/Jbl-T290-Kulakici-Kulaklik-Ct-Siyah-Jb-Jblt290blk-Hur/Ev-Elektronigi/Kulakliklar/Kulakici-Kulakliklar/urunno=0000000727629 bunun hangi boyutta ucunu kullanırsam kullanayım kulak kanalımı ağrıtan bi boyutu vardı. sesinden fln memnundum ama takamadım. hediye etmek zorunda kaldım ki hediye ettiğim arkadaş da ona bişi söylemediğim halde aynı şeyden yakındı disclaimer: ortalamadan daha küçük kulaklarım var sanırım . airpod fln da bana bir tık büyük geliyor-rahatsız ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 sennheiser cx-300 mü ? 170TL Xiaomi Hybrid HD Metal Piston mu ? 120TL Rock Zircon mu ? 100TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Xaero said: https://www.youtube.com/watch?v=HA4PNDZBkME ne boş bi videoymuş bu ya. sonuna doğru farklı kulaklıkları dinledikten sonra kz-zs6 hakkında yorum yapacak diye bekledim, OOVOVOVO, UFFFFF dedi sadece şaka gibi. stüdyo monitörü alan kendini bi bok zannediyor. andaval herif logosunda bile harf unutmuş, sinirlerim zıpladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 DoGMeaT said: herkes kulaklık güzellemesi yaptı ama dasaanın yaptığı gibi bok atmalar da önemli bu konuda o yüzden onla aynı telden devam edip şikayet listelicem ben de bi kere seinheisser'în cx serisi tüm kulaklıkları direk müşteriyle taşak geçmece. kablolar İNCECİK. sesi osu busu derini tizi stage i fln herşeyi salla paketten çıktıgı andan itibaren üzerine titremen gerekiyor çünkü ironi yapar gibi flimsy yapmışlar kablosunu bide şu arkadaşla ilgili bi görüşüm var : https://www.dr.com.tr/Elektronik/Jbl-T290-Kulakici-Kulaklik-Ct-Siyah-Jb-Jblt290blk-Hur/Ev-Elektronigi/Kulakliklar/Kulakici-Kulakliklar/urunno=0000000727629 bunun hangi boyutta ucunu kullanırsam kullanayım kulak kanalımı ağrıtan bi boyutu vardı. sesinden fln memnundum ama takamadım. hediye etmek zorunda kaldım ki hediye ettiğim arkadaş da ona bişi söylemediğim halde aynı şeyden yakındı disclaimer: ortalamadan daha küçük kulaklarım var sanırım . airpod fln da bana bir tık büyük geliyor-rahatsız ediyor. swing IE800 kucucuk , cok güzel duruyor fln. ama kulagımı agrıttı mesela. Zikerim böyle kulaklıgı dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 incredibull said: Xaero said: https://www.youtube.com/watch?v=HA4PNDZBkME ne boş bi videoymuş bu ya. sonuna doğru farklı kulaklıkları dinledikten sonra kz-zs6 hakkında yorum yapacak diye bekledim, OOVOVOVO, UFFFFF dedi sadece şaka gibi. stüdyo monitörü alan kendini bi bok zannediyor. andaval herif logosunda bile harf unutmuş, sinirlerim zıpladı -beğenip bone olmayı unutmayın lütfen. hepimiz bone uz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Ben hala samsung galaxy s5 kulakligini kullanmaga devam ediyorum yillardir. 5 senede 3 kere falan aldim sanirim. Simdilik s7 kulakligi var ama bozulsun s5 den devam edicem. Kulaklik kablosunda ses butonlari ve sarki degistirme muhabbeti olmazsa olmazim oldu artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 rock zircon aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 mee x6 var bende. sokata falan baya memnunum. tek sıkıntısı mikrofon ağızıma uzak kaldığı için sesim net gitmiyor. tek kulağı çıkartır mikrofunu ağızıma yaklaştırırsam sorun kalmıyor. linkteki biraz değiştirilmiş eski versiyonu biraz daha farklıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 rock zircon geldi. +kulağa oturuşu iyi, sağlam duruyor +bassları güzel +vokali temiz duyuyorum +yüksek seslerde çatlaması, patlaması az -iyi oturuyor ama varlığını unuttuğun kulaklıklardan değil -tizlerde sanki böyle rahatsız edici bir şey var çözemedim -mikrofonu üstünde ses kontrolü yok, sadece tek tuş -biraz baş mı ağrıtıyor ? ben mi yorgunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Mal said: benim havi yolda otobüste yağmurda çamurda tak çıkar ziyan olmasın diye dışarda kullanmalık idare eder bi kulaklık ihtiyacı oldu. şunu aldım bugün geldi http://www.hepsiburada.com/microlab-e5601-siyah-mikrofonlu-kulaklik-p-BDUCZLKPC-485?magaza=Hepsiburada 20 tl ye gayet müzik dinlenebilir bi kulaklık. ses net, yüksekliği yeterli. boğuk değil canlı. baslar duyulabiliyor. tizler çatlamıyor. belli bi ölçüde stereo sahnesi var. aynı fiyat aralığında her yerde bulunan sony ve philipslerde yok bunlar. el radyosundan mono müzik dinliyor gibi oluyor onlarda, bu baya baya iyi onlara göre. zaten aynı kulaklığı 60-80-150 tl ye kakalamaya çalışanlar var nette aratırsanız. bu fiyata yediririm bu kulaklığı diye düşünmüşler. http://i.hizliresim.com/Xd5j93.png Xiaomi pistons 2 aldım (1more piston classic olarak satılıyor artık) beğenmedim. Enstruman ayrımı kötü, midler karışıyor buğulu ve net değil midler. Sahne dar değil ama tek düze flat. Enstruman ayrımı kötü olunca sahne geniş olması bi işe yaramıyor. Spoilerdaki kulaklığı kaybetmiştim ucuza buldum tekrar verdim siparişi. Gelince karşılaştırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Amcalar nokia telefonden turku fm radyo dinlesin diye oglum bu kulakliklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Xiaomi o dediğinden hallice ama microlabın hatırladığım kadarıyla sahnesi ve enstruman ayrımı baya baya iyiydi fiyatına göre. Gelince karşılaştırcam bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 fiio f5 baya guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Abi kesinlikle microlab 39₺ lik fiyatıyla fiyatının çok çok üstünde bi kulaklık. Neye dayanarak söylüyorum xiaomi fiyat performansı çok iyi 200 liralık kulaklıkladan iyi felan denip herkese aldırıldı. İki kulaklığı ard arda dinleyince xiaomi mono radyo kulaklığı gibi kalıyor bunun yanında. Microlabın verdiği akustik sunumu, enstruman dağılımını, sahnesini, enstruman ayrımını anca 300₺ üstü kulaklıklarda bulabilirsiniz. Bu fiyata tam bir cevher. 150₺ ye felan satmaya çalışanlar var almayın 30-40 arası fiyatı n11 de var. Kulaklığın kötü yanı tizler çok sert biraz burnin olunca yumuşuyor ve sesi %70-80 den fazla açmayınca rahatsız etmiyor. Ucuz kulaklık almayı düşünen alsın bunu beğenmezse parasını ben vercem o an param olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Kulaklığı en verimli %70'de mi kullanalım yani :D. Baya iyi kulaklıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Malzeme kalitesi standart. xiaomi ile aynı jack girişi ve kulaklık kablo bağlantıları. Önceki kulak kiri tıkaması yüzünden 1 yıl sonra teki az ses vermeye başlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar