Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kulakiçi Kulaklık

AscAnsio

Öne çıkan mesajlar

ben ucuz kulakliklar icin kz nin kulakliklarini kullaniyorum, lakin kablolari cok kotu ya, copten topladiklari plastikleri recycle edip yapiyorlar sanirim.

bayagi rahatsiz edici sekilde birbirine dolasiyor. cozene kadar zaten "boosveeeer. salla gitsin" diyip kullanmiyorsun.

aldigim ve kullanmak istedigim halde kullanmadigim bir urun oldu kz'ler.

evde 1 tane var. hic kullanmiyorum.
iste 1 tane var, bazen.. cok nadir kullaniyorum. cogunlukla dinlemek istedigim bir sey varsa dinlemiyorum vazgecip ya da ver diyorum sesi disariya, bunla ugrasacagima...

kotu abi cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

herkes kulaklık güzellemesi yaptı ama dasaanın yaptığı gibi bok atmalar da önemli bu konuda

o yüzden onla aynı telden devam edip şikayet listelicem ben de

bi kere seinheisser'în cx serisi tüm kulaklıkları direk müşteriyle taşak geçmece.
kablolar İNCECİK. sesi osu busu derini tizi stage i fln herşeyi salla paketten çıktıgı andan itibaren üzerine titremen gerekiyor çünkü ironi yapar gibi flimsy yapmışlar kablosunu

bide şu arkadaşla ilgili bi görüşüm var : https://www.dr.com.tr/Elektronik/Jbl-T290-Kulakici-Kulaklik-Ct-Siyah-Jb-Jblt290blk-Hur/Ev-Elektronigi/Kulakliklar/Kulakici-Kulakliklar/urunno=0000000727629

bunun hangi boyutta ucunu kullanırsam kullanayım kulak kanalımı ağrıtan bi boyutu vardı.
sesinden fln memnundum ama takamadım.
hediye etmek zorunda kaldım ki hediye ettiğim arkadaş da ona bişi söylemediğim halde aynı şeyden yakındı

disclaimer: ortalamadan daha küçük kulaklarım var sanırım . airpod fln da bana bir tık büyük geliyor-rahatsız ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaero said:

https://www.youtube.com/watch?v=HA4PNDZBkME

ne boş bi videoymuş bu ya. sonuna doğru farklı kulaklıkları dinledikten sonra kz-zs6 hakkında yorum yapacak diye bekledim, OOVOVOVO, UFFFFF dedi sadece şaka gibi. stüdyo monitörü alan kendini bi bok zannediyor. andaval herif logosunda bile harf unutmuş, sinirlerim zıpladı
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

herkes kulaklık güzellemesi yaptı ama dasaanın yaptığı gibi bok atmalar da önemli bu konuda

o yüzden onla aynı telden devam edip şikayet listelicem ben de

bi kere seinheisser'în cx serisi tüm kulaklıkları direk müşteriyle taşak geçmece.
kablolar İNCECİK. sesi osu busu derini tizi stage i fln herşeyi salla paketten çıktıgı andan itibaren üzerine titremen gerekiyor çünkü ironi yapar gibi flimsy yapmışlar kablosunu

bide şu arkadaşla ilgili bi görüşüm var : https://www.dr.com.tr/Elektronik/Jbl-T290-Kulakici-Kulaklik-Ct-Siyah-Jb-Jblt290blk-Hur/Ev-Elektronigi/Kulakliklar/Kulakici-Kulakliklar/urunno=0000000727629

bunun hangi boyutta ucunu kullanırsam kullanayım kulak kanalımı ağrıtan bi boyutu vardı.
sesinden fln memnundum ama takamadım.
hediye etmek zorunda kaldım ki hediye ettiğim arkadaş da ona bişi söylemediğim halde aynı şeyden yakındı

disclaimer: ortalamadan daha küçük kulaklarım var sanırım . airpod fln da bana bir tık büyük geliyor-rahatsız ediyor.

swing IE800 kucucuk , cok güzel duruyor fln. ama kulagımı agrıttı mesela. Zikerim böyle kulaklıgı dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

incredibull said:

Xaero said:

https://www.youtube.com/watch?v=HA4PNDZBkME

ne boş bi videoymuş bu ya. sonuna doğru farklı kulaklıkları dinledikten sonra kz-zs6 hakkında yorum yapacak diye bekledim, OOVOVOVO, UFFFFF dedi sadece şaka gibi. stüdyo monitörü alan kendini bi bok zannediyor. andaval herif logosunda bile harf unutmuş, sinirlerim zıpladı

-beğenip bone olmayı unutmayın lütfen.

hepimiz bone uz.
Sosyal ağlarda paylaş

rock zircon geldi.

+kulağa oturuşu iyi, sağlam duruyor
+bassları güzel
+vokali temiz duyuyorum
+yüksek seslerde çatlaması, patlaması az

-iyi oturuyor ama varlığını unuttuğun kulaklıklardan değil
-tizlerde sanki böyle rahatsız edici bir şey var çözemedim
-mikrofonu üstünde ses kontrolü yok, sadece tek tuş
-biraz baş mı ağrıtıyor ? ben mi yorgunum
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...

Mal said:

benim havi yolda otobüste yağmurda çamurda tak çıkar ziyan olmasın diye dışarda kullanmalık idare eder bi kulaklık ihtiyacı oldu. şunu aldım bugün geldi

http://www.hepsiburada.com/microlab-e5601-siyah-mikrofonlu-kulaklik-p-BDUCZLKPC-485?magaza=Hepsiburada

20 tl ye gayet müzik dinlenebilir bi kulaklık. ses net, yüksekliği yeterli. boğuk değil canlı. baslar duyulabiliyor. tizler çatlamıyor. belli bi ölçüde stereo sahnesi var. aynı fiyat aralığında her yerde bulunan sony ve philipslerde yok bunlar. el radyosundan mono müzik dinliyor gibi oluyor onlarda, bu baya baya iyi onlara göre.

zaten aynı kulaklığı 60-80-150 tl ye kakalamaya çalışanlar var nette aratırsanız. bu fiyata yediririm bu kulaklığı diye düşünmüşler.

http://i.hizliresim.com/Xd5j93.png

Xiaomi pistons 2 aldım (1more piston classic olarak satılıyor artık) beğenmedim. Enstruman ayrımı kötü, midler karışıyor buğulu ve net değil midler. Sahne dar değil ama tek düze flat. Enstruman ayrımı kötü olunca sahne geniş olması bi işe yaramıyor.

Spoilerdaki kulaklığı kaybetmiştim ucuza buldum tekrar verdim siparişi. Gelince karşılaştırırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kesinlikle microlab 39₺ lik fiyatıyla fiyatının çok çok üstünde bi kulaklık. Neye dayanarak söylüyorum xiaomi fiyat performansı çok iyi 200 liralık kulaklıkladan iyi felan denip herkese aldırıldı. İki kulaklığı ard arda dinleyince xiaomi mono radyo kulaklığı gibi kalıyor bunun yanında.

Microlabın verdiği akustik sunumu, enstruman dağılımını, sahnesini, enstruman ayrımını anca 300₺ üstü kulaklıklarda bulabilirsiniz. Bu fiyata tam bir cevher. 150₺ ye felan satmaya çalışanlar var almayın 30-40 arası fiyatı n11 de var. Kulaklığın kötü yanı tizler çok sert biraz burnin olunca yumuşuyor ve sesi %70-80 den fazla açmayınca rahatsız etmiyor. Ucuz kulaklık almayı düşünen alsın bunu beğenmezse parasını ben vercem o an param olursa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...