Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 genre çeşitliliği olsun diye yazayım, text adventurelara da bakabilirsin. gerçi oyuncunun girdiği komutlar kendini tekrar edebiliyor bazen ama oyunda ilerleyebilmek için okuduğunu anlamak zorunda olduğundan yardımcı olacaktır ingilizcene. Torment'te hayvan gibi dialoglar falan var, yazıların hacminin ne kadar olduğunu googlelayıp bakabilirsin, fazlasıyla yardımcı olacaktır, önerilmiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Torment kotor2 vb. rpgler ağır gelebilir, onun yerine fallout3 , skyrim gibi karmaşık cümleler kullanmaktan kaçınan aksyon oyunlarına yönel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 diyalog varmıydı onlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 ne sacmalıyorsunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Text adventure epey etkili. Bende vocabulary bir kismini Leisure Suit Larry(txt versiyon olan), Ufo: Terror from Deep, Civilization ve Colonization a borcluyum. Hele elde sozluk Ufopedia yi az okumadik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 WOW oyna ingilizce konusulan bir guilde gir baya ilerletir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 wow'un aylık ücreti ne kadar? Deneme sürümü var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 wow'da ingilizce konuşulmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 ben wowla öğrendiydim. yetiyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 WOW oynarken öğprendiğiniz İngilizceyi dışarıda kullanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 ben almancayı videolarla öğrendim vundeba vundeba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Valla wow sayesinde en az 10 dilde(veya lehcede) kufur edebiliyordum bir ara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 grim fandangoydu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Little Big Adventure Monkey Island Broken Sword Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 monkey ısland oynamadım ben hala subtitle opsiyonu var mıydı o oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 _Rave said: diyalog varmıydı onlarda? Fallout3te pek yoktu ama skyrim beginner seviyesindekileri tatmin edebilecek dialoglara sahip. Ortaokuldaysanız açmaz, başka oyunlara bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 kentucky route zero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 planescape torment dene. ingilizceni geliştirir mi bilmem ama birkaç hayat dersi çıkaracağın kesin. rpg lerden yürü derim. ff serisi bile olur. insanlarla da konuşayım dersen mmo lar iyi. da aslında her oyun geliştiriyor öyle ya da böyle. zero wing mesela. all your base are belong to us hehe ben baya bişi öğrendim. adam gibi çevrilmiş visual novel lar da olur sdfag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Benim İngilizcemin ilerlemesi ve okuma hızımın artması tamamen MUD (Multi User Dungeon) kaynaklı valla. Zmud u indirebildiğim her bilgisayarda oynuyordum bir dönem. Onun haricinde de Dungeons & Dragons oyun materyalleri ve romanları bayağı gelişmek zorunda bıraktı. Normal liseli kitapları okurken D&D ye geçip "decadent ennui of lichdom" gibi tamlamalar görünce insan ister istemez kastırıyo kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Beyler çok saolun cevaplar için de halen bir soruma cevap vermediniz :D World Of Warcraft aylık ücreti ne kadar? İlk defaya mahsus ücret ödüyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 sene 2014 hala wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 sene 2014,ne wowu lan? bide hala daha f2p olmadı dimi o? rift veya guild wars 2 oyna wow yerine mmo istiyosan,bunlarda aylık ödeme yok.wowun şuanki halinden de daha iyi ikiside.gw2 de bi satın almak için para ödüyeceksin okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 konsol oyunu ama yine de yazmadan edemeyeceğim ingilizcemi metal gear solid'e borçluyum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 İyi kötü senaryo olan, diyalog olan her oyun bir süre sonra ister istemez gramerini ve kelime hazneni geliştirecektir. Kritik olan diyaloglar sırasında durdurup bilmediğin kelimeleri bakıp devam edebileceğin bir oyun olması.Yalnız herşey %100 anlayacam diye kasıp oyundan da kopma.Yavaş yavaş girer beyne yabancı dil Eğlencelik birşey arıyorsan daha yeni call of juarez gunslinger oynadım.Esas oğlan bir yandan hikaye anlatıyor, nefis. metro 2033 deus ex Ama tabi en çok diyalog içerenler kotor, baldur's gate,vampire redemption gibi biraz eski oyunlar.Özellikle Kotor serisini oynamadıysan kaçırma(Baldur's Gate i de kaçırma da onda seslendirme sınırlı KOTOR a göre) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Hayatımda sürekli okumak zorunda olduğum için oynayamadığım tek oyun sanırım Planescape : Torment. Oyun çok güzel ama oku oku bitmiyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar