Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngilizce geliştirecek oyunlar

Murray

Öne çıkan mesajlar

genre çeşitliliği olsun diye yazayım, text adventurelara da bakabilirsin. gerçi oyuncunun girdiği komutlar kendini tekrar edebiliyor bazen ama oyunda ilerleyebilmek için okuduğunu anlamak zorunda olduğundan yardımcı olacaktır ingilizcene.

Torment'te hayvan gibi dialoglar falan var, yazıların hacminin ne kadar olduğunu googlelayıp bakabilirsin, fazlasıyla yardımcı olacaktır, önerilmiş zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

planescape torment dene. ingilizceni geliştirir mi bilmem ama birkaç hayat dersi çıkaracağın kesin.

rpg lerden yürü derim. ff serisi bile olur. insanlarla da konuşayım dersen mmo lar iyi. da aslında her oyun geliştiriyor öyle ya da böyle. zero wing mesela. all your base are belong to us hehe ben baya bişi öğrendim. adam gibi çevrilmiş visual novel lar da olur sdfag
Sosyal ağlarda paylaş

Benim İngilizcemin ilerlemesi ve okuma hızımın artması tamamen MUD (Multi User Dungeon) kaynaklı valla.

Zmud u indirebildiğim her bilgisayarda oynuyordum bir dönem.

Onun haricinde de Dungeons & Dragons oyun materyalleri ve romanları bayağı gelişmek zorunda bıraktı. Normal liseli kitapları okurken D&D ye geçip "decadent ennui of lichdom" gibi tamlamalar görünce insan ister istemez kastırıyo kendini.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi kötü senaryo olan, diyalog olan her oyun bir süre sonra ister istemez gramerini ve kelime hazneni geliştirecektir.

Kritik olan diyaloglar sırasında durdurup bilmediğin kelimeleri bakıp devam edebileceğin bir oyun olması.Yalnız herşey %100 anlayacam diye kasıp oyundan da kopma.Yavaş yavaş girer beyne yabancı dil

Eğlencelik birşey arıyorsan daha yeni call of juarez gunslinger oynadım.Esas oğlan bir yandan hikaye anlatıyor, nefis.

metro 2033
deus ex

Ama tabi en çok diyalog içerenler kotor, baldur's gate,vampire redemption gibi biraz eski oyunlar.Özellikle Kotor serisini oynamadıysan kaçırma(Baldur's Gate i de kaçırma da onda seslendirme sınırlı KOTOR a göre)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...