Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 forever alone.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Türk diye neden negatif görüşler gelsin çevresinden? Açıkçası Akdeniz ülkelerinin (İspanya, İtalya, Yunanistan) Türklerden çok büyük farklılıklar gösteren milletler olduklarını kesinlikle düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Minsk e giden arkadaşı evine gidene kadar 2 kere polis durdurup valiz açtırmış tipinden ötürü =) öyle hesap et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Tipi mi kayık arkadaşının? Bu hafta havaalanında baya korktum ama ilk kez valizde 6 şişe içkiyle geçtim, gergindi baya. Çevirseler kaçakçılıktan yatıyordum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 yok be değil işte ama tuhaf geldi. girerken gümrükte de 2 saat bekletmişler zaten. anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Turk pasaportuyla kontrolde bekletilme olayina hic girmeyelim. Otele tatile gittigim de Allahin Misir'i bile iki kere 1 saat ve yarim saat bekletti Afgan kacaklarin yaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Türk Türkiyede bile adam yerine konulmuyor havaalanı dahil, elin yabancısı niye umursasın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=IutpG_ptfYM Daha iyisi var Teşekkürler Büyükanne filmindeki İtalyan çıtırla Bülent Kayabaşın playback düeti, bu kız o zamanlar bikaç film çekmiş Yeşilçamda, 17-18 yaşında bişeymiş ama daha olgun duruyor cidden ( Sonia Viviani) filmin tv için kesilmemiş halinde kızın vücut konuşuyor banyoda falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 "Tatar Ramazan" said: http://www.youtube.com/watch?v=IutpG_ptfYM Daha iyisi var Teşekkürler Büyükanne filmindeki İtalyan çıtırla Bülent Kayabaşın playback düeti, bu kız o zamanlar bikaç film çekmiş Yeşilçamda, 17-18 yaşında bişeymiş ama daha olgun duruyor cidden ( Sonia Viviani) filmin tv için kesilmemiş halinde kızın vücut konuşuyor banyoda falan sdf ablanın facebook adresi, https://www.facebook.com/sonia.viviani.75?fref=ts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Siz burada adamın gıyabında olurdu olmazdı Türk diye çevresi tepki gösterirdi vay efendim ayrılırsa ne olurdu diye tartışırken, Rave gelip "abi kusura bakmayın görmemişim günlerdir durmaksızın sevişiyoruz" diye bir mesaj atarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 ya viski şişelerinin dibine paspas olmuşsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Abi yemin ediyorum abazalığına kurban olurum bu paticiğin. Tatar sen benim adamımsın zaten :D Sonia Viviani'yi ananlar olmuş. Şimdilerde böyle kadınlar yok, tek tük çıkıyo işte monica bellucci gibi filan ama vivani yüzü yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 _Rave said: Eeee? Carfur'dan sonrasına dair bir update gelmedi. Bizim paspas diye ıkınmamıza rağmen on numara başlangıç olmuş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar