Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yan komşuma aşık oldum

_Rave

Öne çıkan mesajlar

_Rave said:

sıradayken ne yaptığımızı konuştuk falan.tabiki
önüme geçirdim onu.buarada onunkinin aksine benim sepet ağzına kadar doluyduyinede yavaş yavaş sepete yerleştirip benim
toparlanmamı bekledi.kızın durumdan rahatsız olmadığını görünce benimde üstümde oturan fil kalktı,rahatladım baya o dakkadan sonra.

Abi :(
Sosyal ağlarda paylaş

op kardeş türk olduğu için kaybedecek. fazla duygusal yaklaşıp konu üzerine çok kafa yoruyor.detaylara kasıyor. adamın suçu değil çoğumuz öyle olduk malesef sdfds

fakat dallamanın biri gelir basit ve net alıp götürür bu işin sonunda sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Kıza aşağıdaki şarkıyı çal :)

Andrea Bocelli - Melodramma

Birlikte birşeyler yaşamaya başlarsanız da mutlaka al Floransa'ya götür, Siena'ya gidin, araba kiralayıp Toscana'daki şarap bağlarına gidin, oradaki eski kaleleri ya da kasabaları mutlaka gezin (Montepulciano, Montalcino vs.) ya da Portofino'dan başlayıp Sicilya'ya uğrayıp oradan da Capri Adası'na geçin. (Bunları o olmasa da zaman ayırıp yapmanı öneririm, tabi ki sevgilin/eşin ile daha iyi olacak programlar ama İtalyadaysan mutlaka etrafı dolaş olduğun yerde kalma, çok güzel yerler.)

Umarım herşey istediğin şekilde gelişir. Yurtdışında insanlar çok pozitif ve olumlu, konuşmak gayet normal, açılamadığını ve böyle olduğunu yazmışsın buna saygı duyarım ama her konuşma girişimi birşey yapmak isteyeceğin anlamına gelmeyeceği için sadece insanlarla sosyalleşmek adına bile konuşabilirsin. Hem Türk olman büyük avantaj, yabancılar her ne kadar kötü lanse edilirsek edilelim Türkiye'yi hem merak eder hem de başından çok kötü bir deneyim geçmemişse severler. O nedenle avantajın da var :)

Kısacası İtalya'da isen güzel yemek ye, güzel şarap iç ve aşk yaşa ya da kafa dinle her ikisi için de çok uygun.

Sevgiler.
Sosyal ağlarda paylaş

Biyik said:

lan herkesin bildigi yerleri soylemissin sanki gizli sakli yerleri oneriyor gibi.

Ben gittiğim, gördüğüm yerlerden bazılarını önerdim, sen gizli saklı yerler önermek istiyorsan önder buyur lütfen.

Ayrıca tanımadığın birine "lan" diye hitap ediyor olman çok ilginç. Günlük hayatta da tanımadıklarına "lan" diyor musun? Hitap cümlelerimize biraz daha dikkat edelim..

Teşekkürler..
Sosyal ağlarda paylaş

Bence olmaz bu is cunku kapi komsusunuz.
Kadin basina bela almak istemez. Turk oldugun icin zaten etraftan negative comment'ler gelecektir.
Araniz bozulsa, kavga etseniz yan komsusunuz. Kacacak yeri yok. Kapi dinlersin, gireni cikani sayarsin, bela olursun kizin basina.
Iliski yasasan sonra ayrilsan senin icinde cok zor olacak kizin evine giren cikani gormek. Adamin gozu karariyor, beynine kan sicriyor durduk yere. Istedigin kadar ben kiskanc degilim de.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...