quixef Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 http://inciswf.com/1296743538.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 ya saldirir gibi degil de bence sogutma arayi, ilgini belli et yani turkiye degil orasi sonucta korkacak bi kezbanlik yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 _Rave said: sıradayken ne yaptığımızı konuştuk falan.tabiki önüme geçirdim onu.buarada onunkinin aksine benim sepet ağzına kadar doluyduyinede yavaş yavaş sepete yerleştirip benim toparlanmamı bekledi.kızın durumdan rahatsız olmadığını görünce benimde üstümde oturan fil kalktı,rahatladım baya o dakkadan sonra. Abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 2-3 gün sonra kapıyı çalıp pası pası sor, gel buraya yaz sonrada kahve içmeye gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 op kardeş türk olduğu için kaybedecek. fazla duygusal yaklaşıp konu üzerine çok kafa yoruyor.detaylara kasıyor. adamın suçu değil çoğumuz öyle olduk malesef sdfds fakat dallamanın biri gelir basit ve net alıp götürür bu işin sonunda sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 quixef said: http://inciswf.com/1296743538.swf dsfsd hep içe atmaktan bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 kızın o yönde ilgili olduğuna emin misin, yoksa yabancı hatunlar hep ilgili, friendzone olma sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Red said: op kardeş türk olduğu için kaybedecek. fazla duygusal yaklaşıp konu üzerine çok kafa yoruyor.detaylara kasıyor. adamın suçu değil çoğumuz öyle olduk malesef sdfds fakat dallamanın biri gelir basit ve net alıp götürür bu işin sonunda sdfs Dallama demeyin lan, girisken deyin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 bizdense girisken, yabanciysa dallama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Ha oldu o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 o diil de ilk sayfadan sonrasına bakmadım, günümüz sosyal medya ortamlarından faydalanıp fs, instachat fln kullanıyorsa oradan yürümen mümkün gibi hani madem utangaçsın edit; kız Türk diye düşündüydüm. yabancıymış, ilk diyalog sağlanmış gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Lan tam heyecanlı yere geldik 16. sayfaya geçicem, websense SEX diye filtera soktu. Kim bilir neler yazdınız 16. sayfaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Kıza aşağıdaki şarkıyı çal :) Andrea Bocelli - Melodramma Birlikte birşeyler yaşamaya başlarsanız da mutlaka al Floransa'ya götür, Siena'ya gidin, araba kiralayıp Toscana'daki şarap bağlarına gidin, oradaki eski kaleleri ya da kasabaları mutlaka gezin (Montepulciano, Montalcino vs.) ya da Portofino'dan başlayıp Sicilya'ya uğrayıp oradan da Capri Adası'na geçin. (Bunları o olmasa da zaman ayırıp yapmanı öneririm, tabi ki sevgilin/eşin ile daha iyi olacak programlar ama İtalyadaysan mutlaka etrafı dolaş olduğun yerde kalma, çok güzel yerler.) Umarım herşey istediğin şekilde gelişir. Yurtdışında insanlar çok pozitif ve olumlu, konuşmak gayet normal, açılamadığını ve böyle olduğunu yazmışsın buna saygı duyarım ama her konuşma girişimi birşey yapmak isteyeceğin anlamına gelmeyeceği için sadece insanlarla sosyalleşmek adına bile konuşabilirsin. Hem Türk olman büyük avantaj, yabancılar her ne kadar kötü lanse edilirsek edilelim Türkiye'yi hem merak eder hem de başından çok kötü bir deneyim geçmemişse severler. O nedenle avantajın da var :) Kısacası İtalya'da isen güzel yemek ye, güzel şarap iç ve aşk yaşa ya da kafa dinle her ikisi için de çok uygun. Sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 lan herkesin bildigi yerleri soylemissin sanki gizli sakli yerleri oneriyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 FGDASGFDSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Biyik said: lan herkesin bildigi yerleri soylemissin sanki gizli sakli yerleri oneriyor gibi. Ben gittiğim, gördüğüm yerlerden bazılarını önerdim, sen gizli saklı yerler önermek istiyorsan önder buyur lütfen. Ayrıca tanımadığın birine "lan" diye hitap ediyor olman çok ilginç. Günlük hayatta da tanımadıklarına "lan" diyor musun? Hitap cümlelerimize biraz daha dikkat edelim.. Teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 gizli sakli yerler onermek istemiyorum cunku o zaman gizlisi saklisi kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 vurgulu olsun diye lan yazdim cok takma kafana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Biyik said: lan herkesin bildigi yerleri soylemissin sanki gizli sakli yerleri oneriyor gibi. tabii abi. özellikle anadolu insanı çok sever toscana gezilerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Ben sana uyarımı yaptım. Sen bundan sonra "vurgularını" ona göre ayarlarsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Gerçekten "sadece laf etmiş olmak için" laf etmek çok mu eğlenceli acaba ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 b.yik çıktığı dağdan başka gizli saklı yer mi biliyormuş :D:DD:D:D:d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 bilindik duyulmuş sicilya dalarını söylemişsiniz ara sokak esnaf adalarından bahseden yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Bence olmaz bu is cunku kapi komsusunuz. Kadin basina bela almak istemez. Turk oldugun icin zaten etraftan negative comment'ler gelecektir. Araniz bozulsa, kavga etseniz yan komsusunuz. Kacacak yeri yok. Kapi dinlersin, gireni cikani sayarsin, bela olursun kizin basina. Iliski yasasan sonra ayrilsan senin icinde cok zor olacak kizin evine giren cikani gormek. Adamin gozu karariyor, beynine kan sicriyor durduk yere. Istedigin kadar ben kiskanc degilim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Ayrıldıktan sonra olacakları düşünüp ilişkiye hiç başlamamak.. Bardağın baya boş tarafından bakıyorsun sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar