pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 LOL sonra noldu o kuşa? Remus said: Merhaba benim 2 yasinda mavi dişi bir muhabbet kusum var. Hanfendi heray yumurtlama olayina giriyor ama pek basarili olamiyor boyle her ayin 2 gunu topac gibi geziyo yanimdan ayrilmiyo. Hanfendiye su anada kadar 6 tane erkek muhabbet kusu aldik bunlarin 2 tanesi intihar etti 1 tanesini babam oldurdu 3 taneside hastalanip tahtali koyu boyladi. Ayrica hanfendi cok vahsidir benim disinda herkeze saldirip gagasi ile parcalama modunda. Ben ne istiyorum bu hanfendiye soyle iyice tecavuz edicek bi erkek muhabet kusu :) soyle 1-2 yavrusu olsun onlara baksin beni rahat biraksin istiyorum yada tavsiye. PS: Piskopat hayvan bana cok kotu asik bu arada, hatta bunun ilk kocasi vardi o da asikti benim icin kavga ediyorlardi piskopatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 DRaGoN_SLaYeR said: 12 sayfa olmuş ve sadece ilk sayfada 2 foto var... AYIP. galeri mi açacalardı abi laskşdaslşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 burayı yıkarlar dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Dworgian said: DRaGoN_SLaYeR said: 12 sayfa olmuş ve sadece ilk sayfada 2 foto var... AYIP. galeri mi açacalardı abi laskşdaslşk Olsun abi, Hollandalı kızları tanımayanlar için bi çalışma yapılabilirdi gdfgfd mesela; Hollandalı kızlar! http://www.biliste.com/wp-content/uploads/hollanda.jpg http://wallpaperswa.com/thumbnails/detail/20130815/brunettes%20women%20holland%20dutch%20football%20fans_wallpaperswa.com_60.jpg http://www.anadolugazete.com/wp-content/uploads/2014/06/Hollanda.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 sıra ne taraftan başlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 DRaGoN_SLaYeR said: Olsun abi, Hollandalı kızları tanımayanlar için bi çalışma yapılabilirdi gdfgfd mesela; Hollandalı kızlar! http://www.biliste.com/wp-content/uploads/hollanda.jpg http://wallpaperswa.com/thumbnails/detail/20130815/brunettes%20women%20holland%20dutch%20football%20fans_wallpaperswa.com_60.jpg http://www.anadolugazete.com/wp-content/uploads/2014/06/Hollanda.jpg asdklşjdlasş Benim ilk kız arkadaşım da yarı Türk yarı Hollanda'lıydı. Onlarda bir "Türk ile evlenelim" kafası oluyor çok net. Bunu da dip not olarak geçelim ki gençler "Türk mü istiyor? Its a trap" diye düşünmesin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 pontipati said: LOL sonra noldu o kuşa? Remus said: Merhaba benim 2 yasinda mavi dişi bir muhabbet kusum var. Hanfendi heray yumurtlama olayina giriyor ama pek basarili olamiyor boyle her ayin 2 gunu topac gibi geziyo yanimdan ayrilmiyo. Hanfendiye su anada kadar 6 tane erkek muhabbet kusu aldik bunlarin 2 tanesi intihar etti 1 tanesini babam oldurdu 3 taneside hastalanip tahtali koyu boyladi. Ayrica hanfendi cok vahsidir benim disinda herkeze saldirip gagasi ile parcalama modunda. Ben ne istiyorum bu hanfendiye soyle iyice tecavuz edicek bi erkek muhabet kusu :) soyle 1-2 yavrusu olsun onlara baksin beni rahat biraksin istiyorum yada tavsiye. PS: Piskopat hayvan bana cok kotu asik bu arada, hatta bunun ilk kocasi vardi o da asikti benim icin kavga ediyorlardi piskopatlar Bulamadim erkek, 1sene felan sonrada hasta oldu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Sadece bold kısmı okuyunca bi değişik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Çok geç kalmışım topice ya ahahaha. O değil de niye trap, bobrek.avi çekiyosunuz olm arkadaş gayet güzel barda cafede vs. karşı masanıza otursa ehi ehi diyip yan gözle kesiceksiniz işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 msn mi alıyoruz ne yapıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Todesengel said: msn mi alıyoruz ne yapıyoruz? Senin hatuna gonderiyorum bu mesajin link'i. Hatta alinti da yapayim ki mesaj kaybolursa bi sekilde bu kalsin. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Kardes kuyruk burdan mi basliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Oh shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Ben de bundan korkup yorum yapmıyorum mesela hatun erik gibi olsa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 lan daha önce gördüydüm hayırlı iş ne olabilir diye girmedim bile konuya. iyiymiş abla. ha bence feyk ve troll o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Böyle bi topic bu kadar ilgisizliği hak etmiyor, TWler göreve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 abi patinin sapıkları diye adımızı gif yapıcak diye korkuyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 0ne banlanmasa affetmezdi hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 ayrıca ilk sayfada 3 diğer sayfalarda da yeterince postum var reklam alırım parayı hallederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Cesaret edip yollayanlar kazandi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 evli barklı olmasam böbreği gazeteye sarar yollardım ya. neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 hepsi birden mi kazandı ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 başlığın html koduna sperm işlemiş öyle bir ilgi gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 ne kazandılar lan feysten grup çet mi yaptınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Hacı açıkladıysan görmemişim de senden niye olmuyor ? Friendzone mu yedin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar