Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uyurken düşme hissi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
son 2 haftadır istisnasız her gece sanki bir yerden düşüyormuşum gibi bir hisle yatağımdan fırlayarak uyanıyorum. ama öyle irkilmek falan değil, direk bir anda doğruluyorum istemsiz ve feci korkmuş bir şekilde. bazen ruya gibi hatırlıyorum bazen sadece düşme hissi kalmış oluyor aklımda. sadece o hissi yaşamamak için uyuyasım gelmiyor resmen. nedir ne oluyor sizce? başına gelen var mı? kafayı mı yemeye başladım sonunda?
Mesaj tarihi:
şimdi kitaptan baktım. freudyenlere göre düşmek,bulunduğunuz durumdan aşırı derecede bunalmış olduğunuzu ve kontrol kaybı yaşadığınızı ifade eder
Mesaj tarihi:
başlıca nedenleri stres, ve gün içinde fazla çay ,kahve, sigara içmek. Banada olmuştu bir ara.

Çay ve kahve içme. Sigara içiyorsanda azalt ve yatmadan önce içme (nikotin alma yani). Stres konusunda birşey diyemem, kafayı boşalt işte yatmadan önce biraz.

bu dediklerimi dene mutlaka
Mesaj tarihi:
ayakların yatağın dışına taşıyor mu?
bir de anne karnında durur gibi dur yatarken.
yaz vakti ya çok salıyorsundur kendini odada cereyan yap acık yorgan pike sarılarak yat.
Mesaj tarihi:
bana hep sınıfta uyurken oluyor bu ya hep irkilerek uyanıyorum dersin ortasında bütün kafalar bana dönüyor sdfsd leş gibi bide uyku sersemi hocaya falan bakıyorum toplel lise dönemi yanda oturan arkadaşı tekmeleyerek uyanmıştım o çok iyiydi ahahah
Mesaj tarihi:
Düşme değil de bana şey oluyor, hani böle bubi tuzağı kurarlar, çukur kazar üzerine çalı çırpıdan örtü koyar, üstüne basınca boşluğa basar ayağın. Bana öle oluyor, ayağımı sanki boşluğa basmışım gibi aşağı çekiyor.
  • Yeni Oluştur...