Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

12 Monkeys (2015) - Syfy

Daesu

Öne çıkan mesajlar

• 6 ay sonra ...
dizisini görünce filmi yeniden izledim ,kafama takılan bir kaç yer oldu şimdi

filmden spoiler

-bradd pit ve tayfası brad pittin babasını kaçırıp gerçekten virüsü yaymayı mı istiyolardı, babasında kod olmadığı için yayamayıp sadece hayvanları mı saldılar? Yoksa amaçları sadece hayvanları salıp babasını hayvanat bahçesine kapatıp hayvansever bi eylem mi yapmaktı?
galiba 2. dediğimdi:D

-gelecektekiler sadece virüsün bi kopyasını istiyolardıysa(zamanı değiştermek mümkün olmadığı için) niye bruce willse adamı öldürmesini emrettiler? sadece emre uymasını istedikleri için mi?

-dertleri adamı durdurmaksa direk jose'a(willse silahı veren adam) öldürtselermiş ya? niye illa bruce willse öldürtmeye çalışıyolar.

-filmin sonunda virüsü taşıyan adamın yanına oturan kadın(gelecekteki bilim adamı) adamdan virüsün örneğini mi almaya çalışıyor, yoksa adamı durdurmaya mı yoksa virüsün yayılmasını sağlamaya mı çalışıyor.

-ve dr kathryn bruce wilsi nası tanıyabildi o kısmı anlayamadım.bruce wills küçükken görüyor kadınıda, kadın nası tanıyabiliyo adamı onuda anlamadım.

film hakkında bi kaç yere bakınca Bruce Wills'in I see dead People, Brad Pitt'in We are consumers replikleri dikkat çekiciymiş onu gördüm.

kafamda cevapsız sorular.. filmi hatırlayıp cevaplayabilcek var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Rukin said:

dizisini görünce filmi yeniden izledim ,kafama takılan bir kaç yer oldu şimdi

filmden spoiler

-bradd pit ve tayfası brad pittin babasını kaçırıp gerçekten virüsü yaymayı mı istiyolardı, babasında kod olmadığı için yayamayıp sadece hayvanları mı saldılar? Yoksa amaçları sadece hayvanları salıp babasını hayvanat bahçesine kapatıp hayvansever bi eylem mi yapmaktı?
galiba 2. dediğimdi:D

-gelecektekiler sadece virüsün bi kopyasını istiyolardıysa(zamanı değiştermek mümkün olmadığı için) niye bruce willse adamı öldürmesini emrettiler? sadece emre uymasını istedikleri için mi?

-dertleri adamı durdurmaksa direk jose'a(willse silahı veren adam) öldürtselermiş ya? niye illa bruce willse öldürtmeye çalışıyolar.

-filmin sonunda virüsü taşıyan adamın yanına oturan kadın(gelecekteki bilim adamı) adamdan virüsün örneğini mi almaya çalışıyor, yoksa adamı durdurmaya mı yoksa virüsün yayılmasını sağlamaya mı çalışıyor.

-ve dr kathryn bruce wilsi nası tanıyabildi o kısmı anlayamadım.bruce wills küçükken görüyor kadınıda, kadın nası tanıyabiliyo adamı onuda anlamadım.

film hakkında bi kaç yere bakınca Bruce Wills'in I see dead People, Brad Pitt'in We are consumers replikleri dikkat çekiciymiş onu gördüm.

kafamda cevapsız sorular.. filmi hatırlayıp cevaplayabilcek var mı?

-amaçları brad pittin babasını kafese koymaktı ama babası virüsü salacak sandı,tabi bütün gelecektekilerde biz yaptık yazınca yanlış anladılar.
-doktor hatun birinci dünya savasındaki bir resimden hatırlıyor bruce u,cassandra sendromu ile ilgili sunumu yapıyor orda bahsedıyor aslında kısaca
-sondaki hatun tamamen habersiz o zamanda yanında otururken bana kalırsa
-bruce virüsü yayma işini kimin yaptıgını telefonda söylemıyor,dolayısıyla gelecektekıler bılmıyor tam olarak kımın oldugunu.

10 yıl oldu izleyeli,hatırladıklarımda hata olabılır
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Açıkçası benim hoşuma gitti bilmiyorum belki sfi olduğu için herşey hoşuma gider benim ondan da olabilir ama iyi ya yok yok iyidi

izlenilebilir. Sahneler iyi , Kurgu normal dizi havasında gidio eh işte
oyunculuklar ilginç şekilde iyi geldi bana.

Konu zaten süper... izlenmelik.

Yeni bölüm çıktı bugün pati underground go :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...