Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=wZNcVYqnCFw 12 bölümlük baya ucuz duruyor. trailerda gördügüm tek iyi şey miguel alvarez heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Fena degildi ilk bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 gayet güzel dizi. 2. bölüm de iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 bi mantığa oturtalım diye çorba etmişler asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 tırt bir kanalda 2 sezonluk ömrü var. syfy'mış zaten lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 kötü duruyor ya ilk bölümü izledim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 niye syfy'a veriyolar boyle seyleri ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 kalitesizlik kanalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 2-3 bölüm daha denenebilir ama kısırlaşıp bitecek hissi geldi nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 dizisini görünce filmi yeniden izledim ,kafama takılan bir kaç yer oldu şimdi filmden spoiler -bradd pit ve tayfası brad pittin babasını kaçırıp gerçekten virüsü yaymayı mı istiyolardı, babasında kod olmadığı için yayamayıp sadece hayvanları mı saldılar? Yoksa amaçları sadece hayvanları salıp babasını hayvanat bahçesine kapatıp hayvansever bi eylem mi yapmaktı? galiba 2. dediğimdi:D -gelecektekiler sadece virüsün bi kopyasını istiyolardıysa(zamanı değiştermek mümkün olmadığı için) niye bruce willse adamı öldürmesini emrettiler? sadece emre uymasını istedikleri için mi? -dertleri adamı durdurmaksa direk jose'a(willse silahı veren adam) öldürtselermiş ya? niye illa bruce willse öldürtmeye çalışıyolar. -filmin sonunda virüsü taşıyan adamın yanına oturan kadın(gelecekteki bilim adamı) adamdan virüsün örneğini mi almaya çalışıyor, yoksa adamı durdurmaya mı yoksa virüsün yayılmasını sağlamaya mı çalışıyor. -ve dr kathryn bruce wilsi nası tanıyabildi o kısmı anlayamadım.bruce wills küçükken görüyor kadınıda, kadın nası tanıyabiliyo adamı onuda anlamadım. film hakkında bi kaç yere bakınca Bruce Wills'in I see dead People, Brad Pitt'in We are consumers replikleri dikkat çekiciymiş onu gördüm. kafamda cevapsız sorular.. filmi hatırlayıp cevaplayabilcek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Rukin said: dizisini görünce filmi yeniden izledim ,kafama takılan bir kaç yer oldu şimdi filmden spoiler -bradd pit ve tayfası brad pittin babasını kaçırıp gerçekten virüsü yaymayı mı istiyolardı, babasında kod olmadığı için yayamayıp sadece hayvanları mı saldılar? Yoksa amaçları sadece hayvanları salıp babasını hayvanat bahçesine kapatıp hayvansever bi eylem mi yapmaktı? galiba 2. dediğimdi:D -gelecektekiler sadece virüsün bi kopyasını istiyolardıysa(zamanı değiştermek mümkün olmadığı için) niye bruce willse adamı öldürmesini emrettiler? sadece emre uymasını istedikleri için mi? -dertleri adamı durdurmaksa direk jose'a(willse silahı veren adam) öldürtselermiş ya? niye illa bruce willse öldürtmeye çalışıyolar. -filmin sonunda virüsü taşıyan adamın yanına oturan kadın(gelecekteki bilim adamı) adamdan virüsün örneğini mi almaya çalışıyor, yoksa adamı durdurmaya mı yoksa virüsün yayılmasını sağlamaya mı çalışıyor. -ve dr kathryn bruce wilsi nası tanıyabildi o kısmı anlayamadım.bruce wills küçükken görüyor kadınıda, kadın nası tanıyabiliyo adamı onuda anlamadım. film hakkında bi kaç yere bakınca Bruce Wills'in I see dead People, Brad Pitt'in We are consumers replikleri dikkat çekiciymiş onu gördüm. kafamda cevapsız sorular.. filmi hatırlayıp cevaplayabilcek var mı? -amaçları brad pittin babasını kafese koymaktı ama babası virüsü salacak sandı,tabi bütün gelecektekilerde biz yaptık yazınca yanlış anladılar. -doktor hatun birinci dünya savasındaki bir resimden hatırlıyor bruce u,cassandra sendromu ile ilgili sunumu yapıyor orda bahsedıyor aslında kısaca -sondaki hatun tamamen habersiz o zamanda yanında otururken bana kalırsa -bruce virüsü yayma işini kimin yaptıgını telefonda söylemıyor,dolayısıyla gelecektekıler bılmıyor tam olarak kımın oldugunu. 10 yıl oldu izleyeli,hatırladıklarımda hata olabılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Nasıl gidiyor dizi? İzlesem mi bilemedim. Filmini beğenmiştim zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Açıkçası benim hoşuma gitti bilmiyorum belki sfi olduğu için herşey hoşuma gider benim ondan da olabilir ama iyi ya yok yok iyidi izlenilebilir. Sahneler iyi , Kurgu normal dizi havasında gidio eh işte oyunculuklar ilginç şekilde iyi geldi bana. Konu zaten süper... izlenmelik. Yeni bölüm çıktı bugün pati underground go :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Sezon finali (tu)(tu) İkinci sezon için yenilendi ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Evet next sezon icin manyak konusu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 dizi güzel basindan beri takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Her bölüm birbirinin aynısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 güzel diziymiş ya bu. Beklentim yoktu hiçte, sardı bitirdim ilk sezonu bi haftada. S2 de başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 hiç mi seyreden yok bu diziyi pati de sdf son sezon başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 2. sezon başı bıraktım ya baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 orta şeker dizi işte. Yokluktaysanız ve vaktiniz varsa izleyin. izleseniz de izlemeseniz de pişman olmazsınız. Emin olmak için bu sezon sonunu bekleyip, yorum alırsanız daha sağlıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 BiTcH_oFBaT said: 2. sezon başı bıraktım ya baydı Aynen. İlk sezon güzeldi de sonrası ııh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 4.sezon ile zirve yaptılar sezon arası oldu ve olay hiç beklenmedik yerlere geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Son sezon çok iyi gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar