Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CSGO Lounge

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
belli olmaz ldlc terorde iyi gibi

sonucta kendi pickleri. eğer seciyorlarsa T oynayıslarına da güveniyorlardır

ayrıca rus steam'den izliyorum ya ukrayna bilmiyorum
guardian'a slovak slovak diyorlar sadece sdafa guardian demiyorlar
Mesaj tarihi:
evet 14 derken fazla iyimser oldum.

Hacı üst sınıf takımların maçlarında overpass'te T başlayan takımın alma ihtimali yok. İhtimal yok diyorum bak zor demiyorum. Örnek varsa verin plx 30'dan fazla maç izledim burada bir kez bile göremedim.

CT başlayan takım zaten minimum 12 el alıyor. Alamazsa T de kazanma ihtimali %1 falan
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Hacı üst sınıf takımların maçlarında overpass'te T başlayan takımın alma ihtimali yok. İhtimal yok diyorum bak zor demiyorum. Örnek varsa verin plx 30'dan fazla maç izledim burada bir kez bile göremedim.

CT başlayan takım zaten minimum 12 el alıyor. Alamazsa T de kazanma ihtimali %1 falan

e Navi T başladı aldı işte, devre 8-7 maç 16-12

ayrıca bi HR-VP maçı hatırlıyorum T'de kazanılan, bir de LDLC-NiP
Mesaj tarihi:
Liebe said:

mirage demedi mi faceitteki elemanlar

pardon mirage, seasons o kadar şartladım ki kendimi sdafas

zamanında Mirage_de için Navi_de derlerdi.
ama LDLC de iyi mirage'da.

cok cok güzel maç olacak
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

DarKRideR said:

e Navi T başladı aldı işte, devre 8-7 maç 16-12

ayrıca bi HR-VP maçı hatırlıyorum T'de kazanılan, bir de LDLC-NiP

HR VP T de kazanıldı da 14 el aldılar CT'te VP :D

LDLC - NIP'te de 12'de kaldı NIP, belirttiğim sınır zaten üstüne pistol roundu kaybedince 12-16 kaybetmişlerdi. T de el alamadılar.

Esasen hatalı bir yaklaşım belirttim yukarıda, mapin saçmalığıyla eş bir cümle kurdum.

İlk bölümde CT kimse en az 12 el alamadıysa kazanma ihtimali %1 demek daha mantıklı olur savunduğum tezi bir şeye oturmak için asdfsda

VP maçı mesela 14-2 bittiğinde VP T'deyken pistol round alıp, son ele kadar gerisini kazanamadı. Maça aldı gözüyle bakılırken üstüne üstlük böyle bir şey oldu. Ne yapsa olmadı.

NIP maçı mesela 12-3'ken pistol roundu vermeseydi kafadan 3 el daha avantajlı hale gelecekti.

Kilit orası, bu maçı izlemedim de anladığım kadarıyla pistol roundda vermedi Navi, LDLC iyi dayanmış ama ne yalan diyeyim. Kaliteleri gereği gerçi asdf
Mesaj tarihi:
ya of burda bile wot döşüyon dark aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

%80 ct sided map işte, 10 round alırsan sıkıntıya giriyor maç, 11 ortada oluyor, 12 garantiliyor genelde.

ldlc yok etti mirageta, erken sevindiniz ooo 1e5 geliyo falan diye dsfds
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...