bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 güzel abi beğendim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Geldi dedesi Brezilyalı zevk pezevenkleri. İşleri güçleri yok tabe. Hade Yankıyı anladım Bodrum kaymakamı gibi adamda emekçi,alın teriyle ekmeğini kazanan Ulaşında bu işlerle uraşması beni üzüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 goldbären said: ohh patladı site. rahatladım. Patlama yok =) Calvaria'nın aldığı hatayı anlamadım da, onu kurcalıyodum. Sıkıntı yok, devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 BonePART said: Geldi dedesi Brezilyalı zevk pezevenkleri. İşleri güçleri yok tabe. Hade Yankıyı anladım Bodrum kaymakamı gibi adamda emekçi,alın teriyle ekmeğini kazanan Ulaşında bu işlerle uraşması beni üzüyo. Kurumsal hayat yordu abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 kahve isini en iyi almanlar yapiyor belirteyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 calvaria said: çok güzel bir tema seçmişsiniz, tebrik ederim. birde şöyle bir hata alıyorum sayfanızda anasayfa yapınca haberiniz olsun. hata "Fatal error: Out of memory (allocated 41943040) (tried to allocate 8192 bytes) in /vhosts/kahvecandir.com/http/wp-content/themes/gonzo/header.php on line 1" Selam, haber verdiğin için sağol. Tekrar deneyip, hala hata alıyosan haber verebilir misin? Sanırım çözdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 kahve so overrated. yankı viskisini yap şunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Sene 2014, hala got kadar memory limitleriyle calisiyo siteler. Calismaya calisiyo daha dogrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 di said: Sene 2014, hala got kadar memory limitleriyle calisiyo siteler. Calismaya calisiyo daha dogrusu. Standardı 8MB'mış, 64'e çektim. Hayırlısı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 olm cok acemi olmus ya filtre kahve nedir eheh kahve blogunda önce bi espresso nedir falan diye tanıtılır falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Fatal error: Out of memory (allocated 31195136) (tried to allocate 139 bytes) in /vhosts/kahvecandir.com/http/wp-content/plugins/wp-symposium/wp-symposium.php on line 19 Fatal error: Call to undefined function is_user_logged_in() in /vhosts/kahvecandir.com/http/wp-content/plugins/wp-statistics/includes/classes/hits.class.php on line 9 Bu ne ya hem bozuk hem reklam yapıyonuz emre vardı bu işin içinde ona noldu yollarınızı ayırmak durumunda mı kaldınız anadolu takımına mı sattın emre artı bi miktar paraya yankıyı mı aldın ulas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 chrounos said: di said: Sene 2014, hala got kadar memory limitleriyle calisiyo siteler. Calismaya calisiyo daha dogrusu. Standardı 8MB'mış, 64'e çektim. Hayırlısı =) Wordpress + dom parser kullaniyosun. En azindan 96/128 meg yapman lazim onu yoksa patlamaya devam edicek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 BonePART said: Geldi dedesi Brezilyalı zevk pezevenkleri. İşleri güçleri yok tabe. Hade Yankıyı anladım Bodrum kaymakamı gibi adamda emekçi,alın teriyle ekmeğini kazanan Ulaşında bu işlerle uraşması beni üzüyo. ulaş petrol müdürü değil miydi en son? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Yok ya dağların kralı, çöl tilkisi, petrol prensi pozisyonunu bırakıp plaza faresi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 şikayet ettim siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 pic thread'e 5 seksi hatun resmi atarsanız ~700 beğenili facebook sayfamda reklamınızı yaparım. büyük göğüslü hatun tercihimdir. pic thread chrounos said: Yorumlar için teşekkürler. Uzun süredir Esh ile böyle bir planımız vardı. 3. Dalga kahve dükkanları (Butik kahveciler) hergün simit sarayı modunda çoğalıyo, o anlamda epey önem vereceğimiz bir bölüm olacak. Şu aralar daha çok temel bilgilere konsantre olduğumuz için, mekanların bir kısmında daha önce yazılmış yazıları referans gösterdik. Pek vakit harcamadık. Birkaç hafta sonra kendi röportajlarımızı yayınlayacağız. Şu aralar mekanlarla tanışma fazındayız. Site içeriği ilginizi çekecek olursa, görmek istediğiniz başlıkları burdan veya öm'den iletirseniz, en çok 1 hafta içerisinde ekleriz. Bir sonraki yazı, kahve çekirdeği distribütörleri ve Türkiye'de çeşitlerine göre temin edilebilecek bütün kahve çeşitleri olacak. Sosyal medya paylaşımlarınız da ilaç gibi gelir valla. Bütün mecralardaki adreslerimizi de aşağıya yaziyim; Blog Instagram Facebook Google+ Twitter Pinterest Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 BonePART said: Yok ya dağların kralı, çöl tilkisi, petrol prensi pozisyonunu bırakıp plaza faresi oldu. Sen de huzuru Kozyatağında bir plazaya sığınarak bulmuşsun ama bro :) Hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 oo kahve alirim bi dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 di said: chrounos said: di said: Sene 2014, hala got kadar memory limitleriyle calisiyo siteler. Calismaya calisiyo daha dogrusu. Standardı 8MB'mış, 64'e çektim. Hayırlısı =) Wordpress + dom parser kullaniyosun. En azindan 96/128 meg yapman lazim onu yoksa patlamaya devam edicek gibi. 128 yaptım, hosting firmasıyla da görüştüm. Artık sorun yaşanmaması lazım diyolar.. Bakalım yine hata alırsanız burdan yazarsınız. Tavsiye için sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Ee demledi mi herkes bi kahve? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 abi madem mükemmele oynuyorsunuz lütfen şu üslubu imlayı biraz geliştirin ya, lorem ipsum tadında text olmuş bu. yapıcı eleştiri olsun diye taşıyorum: said: Dükkana girdiğim ilk andan itibaren tüm duyularıma resmen saldıran yoğun ve harkulade kahve kokuları kendimi Colombıanın güneşli ve sıcak kahve tarlalarında hissetmeme sebep oldu.Cold Brew adını verdikleri ve kendileri tasarladıkları şişelerin içine doldurdukları soğuk demleme kahveleri gerçekten çok başarılı.Tüm kahve sevenlere şiddetle tavsiye ediyorum. Özellikle soğuk demlemeyi onerebilirim.Sizde kahve tutkunuysaniz eğer bu lezzeti tatmalisiniz … Muhteşem ve farklı tatlar.Rahat ve dinlenerek muhabbet edebileceğiniz cok güzel bir mekan.buzlu ve şuruplu kahveleri süper çok tatlı yeni keşfedilen mekan kesinlikle gidilmeli soğuk damlama usulü kahvesi denenmeli:) Chemex i mutlaka denemelisiniz ..Gerçekten kahve sizin icin bir keyiften oteyse tek adres CoffeeNutz… kahvede gurmeye oynayanlar gerge gibi adamlar, buradan kaybederseniz "bunlar ne anlar la kahveden" der giderler sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Foursquare'den müşteri yorumu o ahahah, Üstündeki başlık gözden kaçmış. Ama evet bu gözle bakınca komik durmuş. Denk gelmiş ama olmaması lazım öyle yazıların. Haklısın. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 valla ben moka cupımla akıyorum. daha çok içeceksem french press çabuk ve ayıltıcı etki arıyorsam espresso makinemi kullanıyorum. Arada insanlara şekil yapayım diye de aero press kullanıyorum. Fakirler ölsün,evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar