Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Dworgian said: yakın zamana sistemi toparlıyorum artık sonunda (i5 gtx970 vs). işte o zaman göreceğim cidden fps ne kadar etkiliymiş. yoksa bende mi yetenek yok cidden lkasjdaskj. gerçi bende de yetenek az tmm kabul ediyorum (CS için. CoD da akarım acımam o ayrı) yaş ilerledikçe göz el hakimiyeti düşüyo abi. 30 sonrası emekli futbolcuya dönüyosun. o yüzden aimden çok harita kontrolü ve imleç konumlandırmayla bişiler yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 naptın ya öldürdün milleti. bi sürü 30+ pro oyuncu var hem. bu arada oyunun türkçesini ben anlamıyorum o yüzden ing oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Abi aslında oyunun aksiyon yoğunluğunla da alakalı. Mesela cs:go da 2 3 maç atana kadar geçen sürede CoD da 15 oyun atmış olursun. Daha çok aksiyon zamanı geçer yani. daha kolay alışırsın. bir de devamlı oynuosan oyunu, bir süre sonra otomatiğe bağlıosun. Her yeni çıkan CoD da alışma süresi yaşadığımdan biliyorum. oyun aynı aslında, sadece mapler farklı. dinamikleri bile aynı, ama alışma süreci geçiyor işte. ve aksiyon seviyesi/hızı olarak baktığında CoD>CS. direk arcade sonuçta CoD. Anlatabildim mi tam emin değilim ama saçma bir cümle ile açıklayayım, CS:Go da 10 aim çalıştığın zamanda CoD da 100-150 aim çalışmış oluosun. Daha seri oyun, daha kolay alışıosun. Daha zor kaybediosun alışkanlığı. Yaş olayına çok katılmıyorum (pro olmak, turnuva görmek gibi bir niyet olmadığı sürece). Önem sıralaması şöyle olabilir CS için; Aim - reflex - taktik bilgi - takım ile oynama - bağlantı kalitesi - sistem/fps - yaş. CoD da sıralama farklı (hardcore için) Reflex - sistem/fps - bağlantı - aim - takım ile oynama - yaş - taktik bilgi Zira response time yettiğinde ölüo karşıdaki lşsakdaşl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 sananede zamanında ihtiyar klanı vardı, 30 40 yaş üstü oyuncuları alıyorlardı sadece ve aralarında hakikaten iyi oynayan abilerimiz vardı. halen walkers amca oynamya devam ediyor, yıllardır steamimde ekli hani şöyle orda 3 gün görmesem cs oynuyor diye içime korku düşer bişi mi oldu diye. yaşı 50 nin üstünde olsa gerek belki de daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 ben ihtyr klanı üyesiyim. hala cs oynayan 3 kisi kaldı sadece. walkers, smmm ve ben. digerleri bıraktı. en genc uye benim, 34. digerleri 44 ve uzeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 aa aynen sen de vardın heheh ihtyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Namessar said: ben ihtyr klanı üyesiyim gold 3 oldum ben amca (ne amcası gerçi benden ufaksın sen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 heheh tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Namessar said: ben ihtyr klanı üyesiyim. hala cs oynayan 3 kisi kaldı sadece. walkers, smmm ve ben. digerleri bıraktı. en genc uye benim, 34. digerleri 44 ve uzeri. ihtiyarlarla 1.5 de çok oynadım ben. mm'de de 1 kere denk geldik takım halinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 namessarın ses genç geliyordu yav, bundan 10 sene önce ihtiyarda olduğunu düşünürsek kaç yaşındasın sen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 walkers avaturk zamanı dede değil miydi, şimdi zombi olmuştur asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 benim de 30'a 2 kaldı lan, peak'i geçeli çok oldu :( 10 yıl önce jw levelındaydıq http://www.youtube.com/watch?v=KgDHSwz_teY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 walkers: Counter-Strike: Source 2,927 hrs on record Counter-Strike: Global Offensive 1,406 hrs on record ben hayatımda bu kadar oyun oynamamışımdır sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 lan 2 hesabını toplasak 3000 saati geçer. gayet normal o saatler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 500 bile yok lan benim csde Dota 2 1,438 hrs on record Links Review... Counter-Strike: Global Offensive 478 hrs on record Links View Stats Review... Left 4 Dead 2 359 hrs on record Links View Stats Review... Counter-Strike: Source 241 hrs on record Links View Stats Review... Team Fortress 2 173 hrs on record Links View Stats Review... Football Manager 2013 135 hrs on record alt hesap da bu 47 hrs on record last played on 2 Nov Counter-Strike: Global Offensive Achievement Progress 65 of 167 +60 2.5 hrs on record last played on 10 Oct Dota 2 View: All 3 Games Comments Currently Offline Last Online: 27 hrs, 7 mins ago Badges 1 Games 3 Inventory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 bunlara harcadığın vaktin yüzde 10'unu derslerine ayırsan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Aiko said: Namessar said: ben ihtyr klanı üyesiyim. hala cs oynayan 3 kisi kaldı sadece. walkers, smmm ve ben. digerleri bıraktı. en genc uye benim, 34. digerleri 44 ve uzeri. ihtiyarlarla 1.5 de çok oynadım ben. mm'de de 1 kere denk geldik takım halinde. hileci dediler mi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Liebe said: namessarın ses genç geliyordu yav, bundan 10 sene önce ihtiyarda olduğunu düşünürsek kaç yaşındasın sen :( 34 yasındayım ben. ihtyr a gectigimde 23 yasındaydım. klan icinde baya bir kavga dovus olmustu, 10 kişiden fazlaydılar ve 30 yas altı uye kabul etmiyorlardı cünkü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Aiko said: bunlara harcadığın vaktin yüzde 10'unu derslerine ayırsan.. ANNE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 abi nasıl oyun olmuş lan bu duck hunt'a dönmüş. herkesin elinde avp kafanı çıkarsan gömüyorlar. Round'lar 1 dk'dan az sürüyor. Ne strateji var ne bir şey. haldır huldur oyun. Hadi strateji daha önce de yoktu da hep beraber giderdi falan atraksiyon olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Aiko said: geçen gene apple bizi taşıyor http://i.imgur.com/YuHICGd.jpg Liebe said: keleşlere kadar taşıyınca adamı böyle olmaya başlıyo. nova civarında iyi vuruyo yine 5-10 tane. http://i.imgur.com/39axWoq.jpg bu da maç sonu scoreboard. oyuna ısınamadığım için 10 round geç başladım, zar zor geçtiler beni :( geri dönüşlerin hastasıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 dusuncelihayvan said: abi nasıl oyun olmuş lan bu duck hunt'a dönmüş. herkesin elinde avp kafanı çıkarsan gömüyorlar. Round'lar 1 dk'dan az sürüyor. Ne strateji var ne bir şey. haldır huldur oyun. Hadi strateji daha önce de yoktu da hep beraber giderdi falan atraksiyon olurdu. yanlış konuya yazdın galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 applev0dka said: Aiko said: geçen gene apple bizi taşıyor http://i.imgur.com/YuHICGd.jpg Liebe said: keleşlere kadar taşıyınca adamı böyle olmaya başlıyo. nova civarında iyi vuruyo yine 5-10 tane. http://i.imgur.com/39axWoq.jpg bu da maç sonu scoreboard. oyuna ısınamadığım için 10 round geç başladım, zar zor geçtiler beni :( geri dönüşlerin hastasıyız ahaha dikkat ettim arkadaki maçların hepsinde ben 1. yim sen sonuncu. alttan taşımaya devam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 yokki bizim aim hackımız biz taşıyalım sdafas ayrıca ben hep kilit anlarda rol alıyorm. 1v1 1v2 roundlar alarak takımı maçın içinde tutuyorum sdasfsa onun dışında zaten coğu round adam görmeden bitiyor sinir bir durum. Ramp tutarım outside rush atarlar, outside tutarım ramp kasarlar. B tutarım A giderler, A tutarım B giderler. her maç 5-6 el adam görmediğim oluyor sdafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 madem kill istiyorsun camoonnn. bundan sonra yolo rush yapıcam :D sonra 4 kişi B fakelerken A'ya bomba kurulur ağlarsınız ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar