Aiko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 http://www.hepsiburada.com/liste/benq-xl2420z-24-1ms-gtg-analogdvi2xhdmidisplay-full-hd-led-gaming-monitor/productDetails.aspx?productId=bd801343&categoryId=3002879&SKU=BD801343 meraklısına. indirime girmiş tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 ips olmayan monitor kullanamiyorum ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Aiko said: http://www.hepsiburada.com/liste/benq-xl2420z-24-1ms-gtg-analogdvi2xhdmidisplay-full-hd-led-gaming-monitor/productDetails.aspx?productId=bd801343&categoryId=3002879&SKU=BD801343 meraklısına. indirime girmiş tekrar neden bu degil de benq? http://www.hepsiburada.com/liste/asus-vg248qe-24-led-1920x1080-1ms-3-yil-displayporthdmidual-link-dvi-mm-vesa/productDetails.aspx?productId=bd303205&categoryId=3002879&SKU=BD303205 bir seyler alicam da ondan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 asusu kızlar kullanıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 https://forum.pcmonitors.info/topic/asus-vg248qe-vs-benq-xl2420z-for-pc/ asus onermelerinin nedeni kuzey amerika da daha ucuzmus. burada kafa kafaya olduklarina gore benq tercih edecegim. ayrica flicker free olmasi hosuma gitti, bir sure sonra farkedebiliyorum cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 144hz de ne flickeri i abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 flicker eden panel degil, ledler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 said: Using the monitors normally without this strobe backlight feature the BenQ has an advantage for viewing comfort as it uses a PWM-free (flicker-free) backlight. Some users are particularly sensitive to flickering and get eyestrain or other visual discomfort when using monitors such as the ASUS with a PWM-regulated (‘flickering’) backlight. Even if you don’t notice the flickering it can fatigue your eyes over time to a greater degree than a flicker-free backlight like the BenQ uses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 bu da bir diger konu. TN paneller zaten goruntu kalitesinde cok iyi durumda degil, 144hz lar bu konuda biraz daha da kotu demisler. said: If you tend to play lots of fast paced games and don’t care so much about the image quality as having that competitive advantage and the smoothest possible experience then these 144Hz models would be a good choice. But generally if you prefer turning the graphics settings up or admiring the scenery then there are some 60Hz alternatives that I’d recommend instead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 http://steamcommunity.com/id/kdrgucluu/ şu at suratlıya bi report çakın abi scammer diye, 77key dediği şeye 74 verim dedim diye adam bana dolandırıcı muamelesi yapıyo amk sdgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Bu profil gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 sağdan tıklanıyo abi seçenek varya bas ona,ünleme şukula scammer diye dfhdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 login olmadım diye yok herhalde das işteyim de canım sıkıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Clouda erişemiyorum diyor nedir bu? Şimdide maça bağlanılamıyor diyor.. Boşa gitti 1 round. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 karşı taraf full şerif, benim takımda 1 tane rankı olmayan 2 tane de nova 4 nasıl olabilir? 5. adamı da kickledik oyun başında 5 el boyunca 1000 ms ile oynamaya çalıştı diye. çok ilginç ya adamların nova 4 olmasını geçtim oyun boyunca trollediler flash atmalar bloklamalar bilerek falan. nasıl eşleştirebilir abi karşı tarafta niye nova yok bişi yok benim takıma gelebilir bu kadar adam vallahi anlamıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 rank up macinmis kaybettigin icin cikamamissin iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 abi öyle rank up maç mı olur sdfds "1 troll 1 noob 1 ne idüğü belirsiz bir adam ve 1 bot ile bakalım 5 şerifi ezip geçebiliyor musun hehehe" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 rank i olmayan ve kicklediginiz ilk adam muhtemelen rutbede ucuyorlardi. novalar onlari dengelemek icin. ayrica ucu gruptur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 hiko'yu izliyordum da adam 6 roundda 27 kill falan aldı. birileriyle paylaşma ihtiyacı hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 hiko'nun streamleri çok eğlenceli oluyor ayrıca, 5 arkadaş girdiklerinde $2 donate atanlar taktik veriyor kafasına göre bunlar da yapıyor falan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 maçmaking serverlarına baglı değilsiniz diyor giremiyorum :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 k1nJo said: hiko'nun streamleri çok eğlenceli oluyor ayrıca, 5 arkadaş girdiklerinde $2 donate atanlar taktik veriyor kafasına göre bunlar da yapıyor falan sdf. geçen sub'larla oyuna girdi bu eleman, düşük rank hepsi, tabi ayak uyduramadılar. bunun molotofların içinde ölmeler, kurşunun önüne atlamalar derken, nooblar yüzünden kick yedi oyunda. sonrasında hiç bir şey demeden 2dk hareketsiz ekrana falan baktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 insanlar trading diyince sadece csgolounge ya da reddit biliyor. bu kroların arasında nası bu kadar kolay para kazandığımı şimdi anladım. market update i okurkenki yorumlardan cıkardım bunu. i7 2600/2600k/2700k arıyorum bu arada sfddsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 bari soyle nerden nasil trade yapilir da iyilik yapmis ol dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 giriyor pub oyuna yazıyo işte anyone wants to trade? diye öyle işte bebe kandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar