Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #5

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

DoruK said:

xfx 270x i iade ettim bugun yerine gigabyte gtx 760 aldim. fps 260lardan 220lere dustu bi de stabil degil arada 180e falan dusuyor

760 daha iyi olmasi lazim aslinda neden aceb

vallahi işte sırf bu yüzden aslında nvidia dan kaçasım var, senelerce nvidia kullandıktan sonra atiye geçtim 1 kerelik ve nvidia ile geçen yıllarıma sövdüm. gtx465 im vardı, xfx 6850 ye geçtim öküz gibi performans farkı oluyordu bir çok şeyde.

şimdi bak tam nvidia ya geçicektim bunu görünce tırstım yine.

Nekro said:

kodlamada sikinti var heralde cs go nun abi ondan olabilir. Ben motion blur aciyorum fps artiyor. Arkadasin laptop da cozunurlugu 720p den 480p ye cekince fps 100 lerden 50 ye dusuyor.

1920 x 1080 den 1280 x 1024 e düşürüyorum fps düşüyo bende de çok garip.
Sosyal ağlarda paylaş

ben ikisini de yillarca kullandim. en sevdigim radeon kartim da x700xt imdir.

ancak nvidia ile rahat ediyorum artik. 280gtx den sonra bir daha ati ye donus yapmadim. (sirketteki render makinamdaki profesyonel ati kartlar haric) ancak nvidia babamin sirketi degil, avantajini gordum mu donerim atiye. gozunun yasina bakmam.
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:

DoruK said:

xfx 270x i iade ettim bugun yerine gigabyte gtx 760 aldim. fps 260lardan 220lere dustu bi de stabil degil arada 180e falan dusuyor

760 daha iyi olmasi lazim aslinda neden aceb

surucu den kalite ayarı yaptın mı? nvidia da surucu uzerindeki ayar ile application ın ayarını ezebiliyorsun. daha iyi goruntu kalitesinde olabilirsin su anda onceki karta gore.
bu muhtemel ya ayarlar farkli olabilir ona dikkat etmedim

ayarlari hic ellemeden amd gaming evolved'dan optimize yapmistim. bunda da geforce experience'dan optimize ettim. gerci arada ayarlar gitmis tekrar optimize edince eski fps yi buldu gibi. anlasilmiyor zaten 200 uzerinde 60-70 fark ya da ben anlamiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Astug o dediğin olay olur, aynı takım birlikte oynaya oynaya, kimin nerde hangi hareketi yapacagını bilerek olur.

Mesela T oynarken Adre liderliği aldı, 4 B gidin bekleyın A da sunu yapcam bunu yapcam ben söyleyince girin falan. Takım söylenileni yapınca 7 round aldık T side.

Ben orda B'den adam çağırsam koridorlarda biri olsa bıçağı taksa round gider :D

o sorumluluk hemen olmuyor :D

Ama mesela bak kerim ile bana Inferno B bizde hep, daha oraya bomba kurdurup el vermedik sanırım sdafas
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...