Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 DoruK said: xfx 270x i iade ettim bugun yerine gigabyte gtx 760 aldim. fps 260lardan 220lere dustu bi de stabil degil arada 180e falan dusuyor 760 daha iyi olmasi lazim aslinda neden aceb vallahi işte sırf bu yüzden aslında nvidia dan kaçasım var, senelerce nvidia kullandıktan sonra atiye geçtim 1 kerelik ve nvidia ile geçen yıllarıma sövdüm. gtx465 im vardı, xfx 6850 ye geçtim öküz gibi performans farkı oluyordu bir çok şeyde. şimdi bak tam nvidia ya geçicektim bunu görünce tırstım yine. Nekro said: kodlamada sikinti var heralde cs go nun abi ondan olabilir. Ben motion blur aciyorum fps artiyor. Arkadasin laptop da cozunurlugu 720p den 480p ye cekince fps 100 lerden 50 ye dusuyor. 1920 x 1080 den 1280 x 1024 e düşürüyorum fps düşüyo bende de çok garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 source ilk çıktığında atiye göre yaptılardı ondan aynı seviye envidya ve atiler arasında ati biraz daha iyi olabilir. ama envidya genelde silkeler, temiz driverları yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 ben ikisini de yillarca kullandim. en sevdigim radeon kartim da x700xt imdir. ancak nvidia ile rahat ediyorum artik. 280gtx den sonra bir daha ati ye donus yapmadim. (sirketteki render makinamdaki profesyonel ati kartlar haric) ancak nvidia babamin sirketi degil, avantajini gordum mu donerim atiye. gozunun yasina bakmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 r290x alsam banko 300 mü olucak şimdi yani 270x de öyleyse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Namessar said: DoruK said: xfx 270x i iade ettim bugun yerine gigabyte gtx 760 aldim. fps 260lardan 220lere dustu bi de stabil degil arada 180e falan dusuyor 760 daha iyi olmasi lazim aslinda neden aceb surucu den kalite ayarı yaptın mı? nvidia da surucu uzerindeki ayar ile application ın ayarını ezebiliyorsun. daha iyi goruntu kalitesinde olabilirsin su anda onceki karta gore.bu muhtemel ya ayarlar farkli olabilir ona dikkat etmedim ayarlari hic ellemeden amd gaming evolved'dan optimize yapmistim. bunda da geforce experience'dan optimize ettim. gerci arada ayarlar gitmis tekrar optimize edince eski fps yi buldu gibi. anlasilmiyor zaten 200 uzerinde 60-70 fark ya da ben anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Emre333 said: r290x alsam banko 300 mü olucak şimdi yani 270x de öyleyse? cpu yetmezse olmaz herhalde, biraz cpu ağırlıklı bir oyun. i7 4790k ve gtx 770 var full ayarlarda 280-300 arasında hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 benq xl2720z yi aldım. ilk izlenim : resmen takılarak oynuyormuşum eski monitörde . tam dediğim gibi akıyor resmen oyun yağ gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 çift keleşten nova 3 e düştüğüm rankıma adım adım geri dönüyorum 1 tane kaldı. düşer nooblara lanet ederken cıkmamda yanımda olan sevgili arkadaşların aimlerine sağlık son mapte kerim'in hack'ına sağlık diyorum sdafsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 vac ban wave olmuş bu haftasonu cs oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 evet 4 eco roundta da B'ye basan sevgili teröristleri çükünü kaşıyaraktan vurarak taşıdı bizi kerim sağolsun >:D<>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 dün apple alttan alttan taşıyodu askgaksgk abi bide şunlara bakın http://www.youtube.com/watch?v=jhXYPizCZxc http://www.youtube.com/watch?v=TnrwtjuK48k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 komik bulamıyorum bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 ilan cache'de ortadan adam gecirmedim. kac kere bombayi dusurup gunu kurtardim haaalaa çekemiyor ya .d 10 asist yapmayip 2 asistle oynasam 1. bitirmistim ama iste takıma oynuyorum kendime değil. d sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 ortadan infosuz saçma rotasyonların yüzünden kaç round verdik meh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 vermedik .d 1 kere habersiz rotasyon yaptım. sen hangar kalabalık diyince merdiven arkasından yardım edeyim dedim. geldim 1 kişi vurdum midden biri gelmiş 2 kisiyi aldi sdsfs ama roundu bone kurtardı sanırım. zaten o hatayi tekrar yapmam ya. gaza geldim bir an .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 işte o infoyu alınca aslında şey yapmak lazım b den bir kişi mide doğru kayıcak, midteki toxicin oraya çıkacak falan da filan da o rotasyonları random kadroyla yapmak imkansız sdsfds takımda bone vardı lan zaten bone ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Liebe said: evet 4 eco roundta da B'ye basan sevgili teröristleri çükünü kaşıyaraktan vurarak taşıdı bizi kerim sağolsun >:D<>:D< Nankorler son iki oyun tasidim , daha ne olcakti. Son round sirf a da 3 kisi vurdum be ya. Ayrica silah saveleyen herifi duvardan random vurmam bombaydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 GONDARCENGIZ said: dün apple alttan alttan taşıyodu askgaksgk abi bide şunlara bakın http://www.youtube.com/watch?v=jhXYPizCZxc http://www.youtube.com/watch?v=TnrwtjuK48k Friberg de agladim ya gulmekten. Hamburgerss, nutellas and bananas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Astug o dediğin olay olur, aynı takım birlikte oynaya oynaya, kimin nerde hangi hareketi yapacagını bilerek olur. Mesela T oynarken Adre liderliği aldı, 4 B gidin bekleyın A da sunu yapcam bunu yapcam ben söyleyince girin falan. Takım söylenileni yapınca 7 round aldık T side. Ben orda B'den adam çağırsam koridorlarda biri olsa bıçağı taksa round gider :D o sorumluluk hemen olmuyor :D Ama mesela bak kerim ile bana Inferno B bizde hep, daha oraya bomba kurdurup el vermedik sanırım sdafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 knoxville said: vac ban wave olmuş bu haftasonu cs oynanır dürüm mü yoksa bu akşam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Yeni kutu/operasyon nerde lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 suBzer0 said: knoxville said: vac ban wave olmuş bu haftasonu cs oynanır dürüm mü yoksa bu akşam? gogo dram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Invite atında maç atalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 delinin yeni monitorden bi ss http://a.pomf.se/ezpwdj.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 internetimin kotasını doldurdu resim abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar