Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 valla buradaki arkadaşların çogu high rank, silver nova fln ezikliolar, diğer silver fln tayfası da birbirini eklemio galiba oluşamadı bi takım. yapcak bişey yok 200 win hala nova 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 4 high rank 1 low olunca çekiliyor da ben en son burdan 4 silver-nova toplayıp girdim klavyeyi alıp ekranı parçalıcaktım elime artık asdafasdafdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 jenyus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 3 high 2 low ,4 high 1 low olup lowlarda kapmaya başlayınca oluyor da öteki türlü yenilince rage olmayan sinirlenmeyen birilerini bulucaksın arkadaşsız girmeyin yinede 1-2 kişi olsun en az şu cs go nun şu tur tanımlamaları fena sdfgsd s http://global-offensive.com/wp-content/uploads/2014/03/real-skill-groups.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 dworg senin ilacın benim, bensiz girme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 dword ben holy giriyoruz birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Sırtıma binmek isteyen varsa daha taşıyabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Banada atın invite holy var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Liebe said: 4 high rank 1 low olunca çekiliyor da ben en son burdan 4 silver-nova toplayıp girdim klavyeyi alıp ekranı parçalıcaktım elime artık asdafasdafdasd bak ona katılıyorum ama. 4 high 1 low gayet iyi de 4 low 1 high feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 carry geldi diodum holy oyuna giremio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Giricem durun ya, validasyon yapıyor chatten de yazamıyorum sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 alsjkdaslkdjssa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 karşıdakilerin rank ler neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 biri şerif, 3 tane nova 3 yıldız, bir ranksiz smurf (ikinci olan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 abi hiç ranklerinize laf etmeyin. geliştirmeye hiç uğraşmıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Dworgian said: valla buradaki arkadaşların çogu high rank, silver nova fln ezikliolar, diğer silver fln tayfası da birbirini eklemio galiba oluşamadı bi takım. yapcak bişey yok 200 win hala nova 1 ekle, nova 4 um. su anda her aksam mac attigim adamlar da full nova 3-4. tufekler giremez yapiyoruz. nick namessar. 5. slot bos oldugunda (cogu zaman olmuyor) cagiririm. seni tufek malesef yapamayiz, cok mac kaybediyoruz. ancak nova 3-4 seviyesine tasiriz duse kalka. bir de kafan rahat mac yaparsin. nova 4 olunca paticikten birisi devralir tufeklere cikarir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Emre333 said: abi hiç ranklerinize laf etmeyin. geliştirmeye hiç uğraşmıyorsunuz. adam haklı beyler.. 200 maç kazanıp hala silver nova arası gidip geliyorsanız oyunu laylaylom takılmak için giriyorsunuz demektir. en çok oynadıdğınız haritalarda nerde durmak gerektiği ile ilgili videolar izleyin, taktikler okuyun, pro maçları izlerken nerde hangi açıyla durduklarını o sırada onu destekleyen elemanın hangi spotu kestiğini falan takip etmeniz lazım. nerde ne zaman flash atılır ( ben de bilmiyiroum mesela hala) smoke atılır bunları nereye nasıl atmak lazım falan milyonlarca şey var oyunda. daha aiminizi geliştirmeniz gerektiğine gelmedim bile =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 şair burada silipatosa sesleniyor. adam 3 yıldır aynı rankte. 1 gram gelişme yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 2012de supreme kadar ciktiydim lan ama en sevdigim logo serif oldugundan onda oynuyorum hep, kartala cikinca abandonlayip geri dusuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=IJWjCARZhHM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Namessar said: Dworgian said: valla buradaki arkadaşların çogu high rank, silver nova fln ezikliolar, diğer silver fln tayfası da birbirini eklemio galiba oluşamadı bi takım. yapcak bişey yok 200 win hala nova 1 ekle, nova 4 um. su anda her aksam mac attigim adamlar da full nova 3-4. tufekler giremez yapiyoruz. nick namessar. 5. slot bos oldugunda (cogu zaman olmuyor) cagiririm. seni tufek malesef yapamayiz, cok mac kaybediyoruz. ancak nova 3-4 seviyesine tasiriz duse kalka. bir de kafan rahat mac yaparsin. nova 4 olunca paticikten birisi devralir tufeklere cikarir. ok ekliyorum akşam. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Holy said: biri şerif, 3 tane nova 3 yıldız, bir ranksiz smurf (ikinci olan) oo ben iyi oynamışım o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Emre333 said: abi hiç ranklerinize laf etmeyin. geliştirmeye hiç uğraşmıyorsunuz. dimi ya. misal ben kendimi geliştirmiş olsam mesela, nicklerinin sonuna bile "road to silver" koymuş derankci 2 kişinin olduğu maçta, her al ace yapa yapa alırdım maçı işte kısmet. ha bu arada maçı o heriflere rağmen 16-12 kaybettik ki adamların derank olabilmek için yaptıkları; 1) tüm oyun deagle dolaştılar, 2) bomba kurma yerine gelip beklediler 3) bomba defuse etme yerine gelip defuse a kastılar t lerden 1 kişi onları bıçaklarken, 4) adamı vurabileceği an köşeye dönüp bıçağa geçip smg üstüne bıçakla gitti biri 5) biz onlara rağmen yenio gibi olunca bizim spotumuzu karşı takıma chatten söylediler 6) yine de yenio gibi olunca el başında bize ateş edip güçleri yarıladı ama öldürmediler şu durumun bir kısmı yaşanınca benim elim fln titremeye başladı zaten. bak bu dün canlı canlı hatırladığım bir örnek mesela. öyle "yapmiyürsünüz ama" ile gelmeyin. şu an çok net nova 3 veya 4 olacak kadar oynuyorum ben (ki üstü için çalışmak gerekebilir ayrı, ya da yetenek o kadardır nova 4 max dır o zaman onu da kabul eder insan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 neyse tamam ya ben bi daha buraya yazmicam bişey. yine gidin maç izleyin aim kasın a fln gelinmiş. n00b um n00b devam edeyim prolarımızı rahatsız etmeyelim tiksinç ranklerimizle. ggwp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Ben seni anlıyorum kardişim. 2 senede 29 winim var, silver elite rankından başladım hala silver elite'im. O 2 senenin oynadığım döneminin yarısını da banlı geçirdim zaten. Dayanamıyorum öyle mallar gelince, daha 2 gün oldu oyuna tekrar başlayalı 24 saat banlandım yine. Yarın 1 haftalık banı yer rahatlarım muhtemelen. LoL gibi doğu avrupaya ayrı serverlar açmadıkları sürece bana ekmek yok CS'de. Dillerinden bile nefret ediyorum adamların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar